Σαντορίνη: Καθηγήτρια κατήγγειλε αισχροκέρδεια στα ενοίκια – Η παρέμβαση της Κεραμέως

57
565

Η αναπληρώτρια καθηγήτρια ανέφερε ότι κατά την προσπάθειά της να βρει κατάλυμα στην Σαντορίνη αντιμετώπισε περιπτώσεις αισχροκέρδειας – Τι απαντά η υπουργός Παιδείας

Έντονη συζήτηση για τα ενοίκια στις τουριστικες περιοχές εκκίνησε μία δημοσίευση αναπληρώτριας καθηγήτριας στο Twitter, οδηγώντας σε παρέμβαση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

Η αναπληρώτρια καθηγήτρια ανέφερε ότι κατά την προσπάθειά της να βρει κατάλυμα στην Σαντορίνη αντιμετώπισε περιπτώσεις αισχροκέρδειας.

«Λυπάμαι αλλά εξαιτίας της αισχροκέρδειας σας ας μείνουν τα παιδιά σας χωρίς καθηγητές», ανεφερε στην ανάρτησή της.

Στις δημοσιεύσεις της καθηγήτριας απάντησε η ίδια η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

«Είμαστε σε επικοινωνία από την αρχή της περιόδου με τις δημοτικές αρχές και δη στις περιοχές με έντονη τουριστική κίνηση, δεδομένων των δυσκολιών στην ανέρευση στέγης σε λογικά οικονομικά πλαίσια», ανέφερε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μόλις ξαναμίλησα με τον δήμαρχο Σαντορίνης και

1) θα δοθεί ειδικό επίδομα, ενισχυμένο από πέρυσι, στους αναπληρωτές για τον σκοπό αυτό και

2) έχει ζητηθεί η συνδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την ανέρευση κατοικιών».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

57 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για σταθείτε ρε παιδιά!!! επειδή οι Σαντορινιοί και οι Μυκονιάτες έχουν στα ύψη τα ενοίκια θα πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι φορολογούμενοι πολίτες επίδομα στους καθηγητές που αναπληρώνουν εκεί???? και δεν κατάλαβα??? γιατί οι καθηγητές, εφόσον γνωρίζουν τις τιμές των ενοικίων, προτιμούν αυτά τα νησιά και όχι άλλα που είναι φθηνότερα??? Μήπως τους νοιάζει πολύ η μόρφωση των παιδιών αυτών των νησιών περισσότερο από ότι στα άλλα??? ή μήπως θέλουν κοσμοπολίτικη ζωή με επιδοματάκι στο ενοίκιο??? Ρε δεν πάτε καλά !!! Αντί να δώσετε επίδομα στους αναπληρωτές καθηγητές που δέχονται να υπηρετήσουν στη Σύμη, στο Καστελόριζο, στην Τήλο, στην Αστυπαλαια, στην Κάλυμνο, στην Κάρπαθο και σε άλλα μικρονήσια του Αιγαίου, δίνετε σε αυτούς που γνωρίζουν που πάνε και τι συνθήκες θα αντιμετωπίσουν και μετά κλαίγονται!!! Ο κ. Κρητικός αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και έμπειρος εκπαιδευτικός ας ενημερώσει τους γραφιάδες του υπουργείου για το παιχνίδι που παίζεται στο Νότιο Αιγαίο.

    • Εντάξει, έστω, να ζητήσουν οι καθηγητές να πάνε σε φθηνότερα νησιά. Και στα ακριβά, (Σαντορίνη, Μύκονο κλπ), να μην πάει κανείς?

      • Μάλλον εσένα σου διαφεύγει ότι το τοπικό πρόβλημα αντιμετωπίζεται με τοπικά κονδύλια. Ας αναλάβουν οι συγκεκριμένοι Δήμοι εξ ιδίων πόρων να καλύψουν τη στέγαση των καθηγητών τους. Τόσα λαμβάνουν από δημοτικά τέλη, ας δώσουν και κάτι για τη μόρφωση των παιδιών τους. Ας φτιάξουν εξ ιδίων πόρους ξενώνες στέγασης καθηγητών, εφόσον τα ενοίκια θέλουν να τα έχουν στα ύψη. Εμείς τι φταίμε στην Κω μας να πληρώνουμε τα Μυκονιάτικα ή Σαντορινιατικα???

        • Εμεις από τη Κω τι φταιμε να πληρονουμε για τα παιδια μας που σπουδαζουν σε Αθηνα,Θεσσαλονικη,Κομοτινη,Πατρα κλπ τα ενοικια Μυκονιάτικα;Ο Καθενας τι παρτυ του.Αυτο είναι η κοινονια μας.

  2. Μακάρι και γω να είχα την δυνατότητα να τρώω στην Λέσχη των Αξιωματικών..

    να αγοράζω το μεγάλο παγωτό στην μισή τιμή απ το Super Market….και να τρώω στο Παραθαλάσσιο συντροφιά με ‘Ναύαρχο’ ….μιλάνε κιόλας.

  3. Απορια..τα φροντηστηρια ποσο εχουν ανεβει;Δεν ασχολητε με αυτά κανεις παρα από το ότι η δασκαλιτσα ηθελε Σαντορινη και να μενει τζαμπα;Εχει και ντοπιες δασκάλες να παρουν αυτές όχι να πληρονουμε και τις διακοπες των καθηγητών.Διακοπες πανε σε αυτά τα νησια.Μετα δηλωνουν εγκθος και φευγουν.

    • Μποχαλέζε όταν θα πάθεις έμφραγμα να πας στους ντόπιους γιατρούς να σε σώσουν. Κι άμα μπουν οι Τούρκοι έχει ντόπιους άντρες να πολεμήσουν. Δε φαντάζομαι να θες να αφήσουμε τις «διακοπες» μας τότε για να σου σώσουμε τον κώλο? Ούτε δάσκαλοι ούτε γιατροί ούτε στρατιωτικοι σας αξίζουν. Που θέλετε να νοικιάζετε τις ποντικότρυπες 450 ευρω που βρωμάνε μούχλα και υγρασία. Μόνο λάθρο σας αξίζουν

      • Μηπως να σας τις δινουμε τζαμπα.Μηνβ πιανβεις στο στομα σου γιατρους.Αυτοι υποτιθετε δινουν ορκο …η μηπως όχι και απλα κοιτανβε τη τζεπη τους;Ασε που απεναντυ πηγα σε οδοντιατρο Τουρκο και πληρωσα το ένα τριτο από ότι ζηταγαν εδώ.Οσο για τους στρατιωτικουα παμακρι να σταματησουν να υπαρχουν.Τζαμπα τους ταιζουμε και μαλιστα από λεφτα μας.Των μποχαλων και των ακριτων πληρωνεσαι ηλιθιε.Αν εχεις λιγο μυαλο δες από που ερχοντε τα περισσοτερα εσοδα στο κρατος.Μηπως απο την κατσικοχωρι σου;

        • Χαχα! Κι επειδή οι γιατροί δίνουν όρκο νομίζεις θα ρθουν να νοικιάσουν την τρώγλη σου χρυσάφι; Σιγά μη σου κάνουν την χάρη! Και τους στρατιωτικούς πώς ακριβώς τους πληρώνεις; Με τις αποδείξεις που ΔΕΝ κόβεις; Που έχεις να δηλώσεις εισόδημα και να κόψεις απόδειξη από την εποχή των παγετώνων; Αν έχεις λίγο μυαλό δες από που έρχεται η μεγαλύτερη φοροδιαφυγή του κράτους!!

      • Πιθανότατα σε ντοπιο θα παω.Οι αλλοι περνουν διορισμο και την κανουν.Δεν το ξερεις;Οσο αν μπουν οι Τουρκοι θα πολεμισεις εσυ;Το 96 με τα Ιμια εμεις πηραμε τα οπλα και πηγαμε στα βουνα δεν περιμεναμε να ερθεις.Εξαλου αν δεν καταλαβες ειμαστε το 2019 και στην Ευρωπη.περιμενουμε να μας σωσεις με το τουφεκι σου από του Τουρκους;Τι μυαλα κουβαλας φιλε μου;Μηπως να σου κατσουμε κιολας επειδή υπηρετείς εδώ αν υπηρετείς βαση ορκου που εδωσες;Εκτος αν ορκιστικες ότι υπηρετείς την πατριδα εκτος από καποια νησια γιατι βρηκες ακριβα ενοικια.Τελος…αν δεν σου αρεσει η δουλεια σου τι την κανεις;Να γλυτώσουμε και το μισθο σου γιατι αν δεν το ξερεις τζαμπα σε πληρονουμε.Ουτε παιδεια εχουμε ουτε Υγεια ουτε στρατο αφου το εχουν κανει σουρωτηρι το Αιγαιο.Σε τι ακριβως βοηθας σκεψου λιθγο για να περνεις ότι περνεις;

      • Δεν μας αξίζουν εφιάλτες σαν και σένα,γιατί είσαι χειρότερος απ τους Τούρκους.

        Αν υπήρχε κράτος θα σε είχανε αποπέμψει πειθαρχικά για τις ‘Εθνικές’ απόψεις σου.Τι να τους κάνουμε τους Τούρκους όταν έχουμε σαν και σένα ‘φίλους’..εμείς εσένα φοβόμαστε..και μάθε ότι απ την Κω και κάποια Νησιά πληρώνεσαι.Μια Thomas Cook φαλήρισε και κλονίστηκε Χρηματιστήριο,ομόλογα,ξενοδοχεία,συμβόλαια,αλλά σκέψου πόσο …άκας και άχρηστος προδότης είσαι που δεν σε συλλαμβάνουν.Ιούδα…..προμάζωμα.

        • Μην στέλνετε τα παιδιά σας για σπουδές εδώ. Ανοίχτε δικό σας πανεπιστήμιο γυφτοτουρκομπόχαλοι που το παίζετε και ιστορίες δειλοί!

        • Ούστ κοπρομπόχαλε που την είδες και rambo. Το 96 τα προμαζέματα οι ΟΥΚΑΔΕΣ και οι καταδρομείς σας προστάτευσαν καταγεγραμένα! Τώρα αν εσύ άκουσες και ισχυρίζεσαι ότι θες…

      • και το 1987 και το 1996 και γω και εκατοντάδες συμπολίτες μας στρατολογηθήκαμε και στελεχώσαμε προκεχωρημένα φυλάκια στις ακτές..και απ τα 18 μου είμουν στην Εθνοφρουρά…δεν αξίζεις να λέγεσαι Έλληνας μ αυτές τις ιδέες,μ αυτά τα σχόλια.Το να καταλάβουν το Καστελλόριζο,τις Οινούσες,την Κω οι Τούρκοι,όλη η Ελλάδα θα το πληρώσει,επειδή στηρίζεται στο υπέδαφος και την ΑΟΖ,αλλά σαν και του λόγου σου άχρηστα ανθρωπάρια φοβόμαστε.Εσύ και την μάνα σου πουλάς..και αν θες δώσε τα στοιχεία σου να πάμε Εισαγγελέα π…………

  4. Πως την ειδες την δουλεια ρε μεγαλε;μεγαλη ιδεα εχεις για τον ευατο σου.Για ενα να εισαι σιγουρος πως θα εισαι ο τελευταιος που θα φωναξουμε να αφησεις τις διακοπες σου στο χωριο για να μας σωσεις!

  5. Εχετε μεγαλη πλακα οι εκτος Κω.Αληθεια τι χρεονουν τους φοιτιτες που σπουδαζουν σε ολη την Ελλαδα;Μηπως τους κανουν εκπτωση;Θελετε να πουλατε φθηνα αλλα να αγοράζετε φθηνα;

  6. Δηλαδη καποιος δουλευε μια ζωη να κανει ένα σπιτι…αλλα να το δωσει να μενει τζαμπα ο άλλος .Ρε πατε καλα;Δεν εχετε προβλημα να πινετε το καφε 5 ευρω αλλα να μενετε δεν θελετε να δινετε 10 ευρω την ημερα.Καλα κρασια.

    • Έχεις σπίτι με 10€ την ημέρα και δεν μας το λες. Που είναι, γιατί ψάχνουμε τρία χρόνια για δύο σπίτια. Σήμερα μένουμε σε σπίτια ανεμομαζέματα με ποντικούς και κατσαρίδες τίγκα στην μούχλα και την υγρασία και πληρώνουμε 450€ και 500€. Που είσαι εσύ καλέ μου άνθρωπε να μας νοικιάσεις το σπίτι σου με 10€ την ημέρα. Γράψε διεύθυνση και τηλέφωνο στο site να σε βρούμε και να σωθούμε.

  7. Γιατί ρε κόπανε έμμεσους φόρους δεν πλρώνη ο κάθε πολίτης,απο που βγαίνει ο μισθός σου βλάκα?

    Ξέρεις πόσα παίρνει από έμμεσους φόρους το Κράτος για να έχει έμμισθους που πέρσι στο Μάτι κάηκαν ζωντανοί 100 άνθρωποι και οι χαραμοφάηδες δεν χρησιμοποιούσαν τα τηλέφωνα υπηρεσίας τους για να μην μάθει ο κόσμος για τους καμμένους!!!Μήπως ξέρεις το έλειμμα από που δημιουτγήθηκε βλάκα?’εχεις διαβάσει το πόρισμα για το Κρατικό έλειμμα ?Βλάκα αν δεν σ αρέσει,παραιτήσου !!!! έχει πολλούς άνεργους να πάρουν την θεσούλα και τα επιδοματάκια άχρηστε κολυνέ!!!!

  8. Καλό αφανισμό τότε.
    Αφού είστε υπερδύναμη και ιστορίες να σας αδειάσει μακάρι η τουρκία την μισή καμπούλ μήπως βάλετε μυαλό τουρκόσποροι που την είδατε αφεντάδες λες και σας ανήκει το νησι.

    • …τουρκόσποροι; Αποκαλείς τους Κώους τουρκόσπορους,…εσύ δηλαδή ρε τσολιά ελληνάρα δεν είσαι τουρκόσπορος; Απόγονος των αρχαίων Ελλήνων θα είσαι εσύ τρομάρα σου!!
      Νεοέλληνα και εσύ την ίδια νοοτροπία έχεις, με αυτούς που κατακρίνεις!!

  9. Ψιτ! Ευρωπέηηηη! Πείτε αλεύρι! Ο Ρετζέπ Ταγίπ σας γυρεύει! Χαχαχαχα! Περιμένετε να σας σώσει η Ευρώπη και η Αμερική μποχαλαράδες! Το έλειμμα δημιουργήθηκε γιατί είσαι κλέφτης φοροφυγάς μποχαλαρά!

    • Γιατι ακριβως χαιρεσαι;Οσο γφια το φοροφυγά…..ρωτα να σου πουνε αναλογικα ποσο φορο πληρωνουν οι Δωδεκανήσιοι και ποσο οι συγχωριανοι σου.Τζαμπα σας ταιζουμε .Δεν προσφερετε τιποτα στη χωρα.Χαραμοφαιδες.Ποσο καλυτερος θα ηταν ο τοπος μας και ο κοσμος χωρις καραβαναδες σκευτητε λιγο.

      • Να μαζευτείτε τότε να ζητήσετε να έχει λιγότερους καραβανάδες αφού είναι χαραμοφάηδες. Αλλά χέζεστε τον Τούρκο μποχαλίνια και δεν τολμάτε. Ρώτα εσύ να σου πουνε πόσο φόρο ΔΕΝ πληρώνετε οι Δωδεκανήσιοι. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι και πληρώνουν ο ένας τον μισθό του άλλου. Εσείς που δεν πληρώνετε τίποτα να μην έχετε απαιτήσεις ούτε για παιδεία, ούτε για υγεία, ούτε για ασφάλεια.

        • Λες ότι οι Κώοι ‘χ@ζονται’ στον Τούρκο,…σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία, οι καραβανάδες να δεις πως θα χ@στούν πάνω τους!
          Θα σου φέρω ένα παράδειγμα, στα Ίμια το 1996…φίλος που το είχαν καλέσει για επιστράτευση σε μεγάλη Στρατιωτική μονάδα (δεν θα πω σε ποια για ευνόητους λόγους), άκουσε ο ίδιος με τα αυτιά του Στρατιωτικό και μάλιστα τον Διοικητή της μονάδας να λέει… την γαμ@@@!! Δηλαδή με λίγα λόγια ο Διοικητής της μονάδας έτρεμε πιο πολύ από τους φαντάρους και από αυτούς που είχαν καλέσει για επιστράτευση!!
          Για τους φόρους (που λες) έχεις κάποιο δίκιο, όμως αυτό δεν είναι μόνο στην Κω ή στα Δωδεκάνησα, γίνεται σε όλη την Ελλάδα, δυστυχώς φοροφυγάδες υπάρχουν παντού!! 

    • Καταρχην εχεις κλεψει ο συνθηματικο μου αρα εισαι κλεφτης,ασχετος με αυτα που γραφεις,και αρρωστος χωρις τα χαπια σου.(επειδη θαυμαζεις ενα τουρκο η γυναικα σου φοραει μαντηλα αραγε….)

    • Ο δημοσιος τομεας φαλιρησε την χώρα,η νοοτροπία,ολα τα σχετικά με συνταξεις προορες,με επιδόματα ναυαρχων..γυφτοτσελιγγα το σηναφι σου εριξε στα βραχια μια χωρα

      • Με την ίδια λογική έρχονται τα μποχαλόπαιδα σας στην πρωτεύουσα και μας βρωμίζουν…Η ελλάδα ανήκει στους έλληνες και μαζί συμπεριλαμβάνεται και η κως. Άν σε μερικούς τσόμπανους δεν αρέσει και έχουν δεί το νησί τσιφλίκι τους ξυδάκι τόπ!

  10. Τοσο μισος γιατι αγαπητοι επισκευτες;Ειναι ζηλεια;Γιατι;Η αληθεια είναι ότι θα θελατε να υπηρετητε σπιτι σας .Διαλέξατε κατι από επιλογή η αναγκη .Σεβαστητε το λοιπον.Εγω δεν μενω Κω Γιάννενα είμαι και πληρωνω πανακριβο νοικι.Δεν βριζω τους Γιαννιώτες.Ελεος με τα ζωα που τελικα στελνουν.Εχουν γινει καλυτεροι οι μετανάστες από τους νεους Ελληναραδες δημοσιους υπαλληλους.

  11. Αν κρίνουμε από τα φριχτά ελληνικά και τους φριχτους χαρακτήρες εδω μεσα

    καλά σας κάνουν καθηγητές και σας τιμωρουν με τέτοια «πρόστιμα».

  12. ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 1500 ΕΥΡΩ ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑ 40ΤΜ? ΣΟΒΑΡΑ? ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΔΩ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟ

  13. καραβαναδες και μπατσοι.Εχετε τοσο μισος που γραφετε….καρεκλες.Αντε γραφτε καμια καρεκλα και οσο για σπιτια καλυτερα να βαζουμε μετανάστες μεσα παρα ζωα σαν εσας.

    • Γιατί δε βάζεις μετανάστες τότε και παρακαλάς να το νοικιάσεις σε κανέναν δημόσιο υπάλληλο μποχαλάκο??

      • ποιος παρακαλαει ;Οι καραβαναδες κανουν τουμπες.Εχουν νοικιασει πανάκριβα τα σπιτια τους σε φοιτητες και εδώ κλαιγοντε.

  14. Καταγεγραμένα τα «προμαζέματα» οι ΟΥΚΑΔΕΣ και οι καταδρομείς σας προστάτεψαν (ντοκουμέντα, τηλ. κλπ) τώρα αν εσύ άκουσες από κάπου κλπ άλλα και άλλα μεγάλε. Οι ΟΥΚΑΔΕΣ πήγανε εκείνη την μέρα και οχι οι ΜΠΟΧΑΛΑΡΑΔΕΣ..Γκεγκέ τσοπάναρε; Άντε πήγαινε να πεις ψέμματα αλλού!

    • Σε πιο κοσμο ζεις ρε βλαχακο;Οι Αμερικανοι μας εσωσαν από ηλιθιους πολεμοχαρείς σαν εσενα.Αυτοι αποφασισαν να μην γινει πολεμος.Μηπως πολεμήσαμε και δεν το πηρα χαμπαρι;Την ουρα στα σκελια εβαλαν οι καραβαναδες μαζεψαν τη σημαια και την εκαναν ξευτηλες.Σας πληρωνουμε τζαμπα.

    • …ρε Τσολιά, ούτε τους θεωρώ προμαζέματα ούτε είπα τίποτα εναντίον των καταδρομών και των ΟΥΚ!!
      Εγώ απλά απάντησα (φέρνοντας μεμονωμένο παράδειγμα αυτό που έγραψα) στον άλλον που είπε ότι οι Κώοι χέζονται στον Τούρκο, λες και άμα γίνει πόλεμος, αυτός ο ψευτοπαλικαράς θα μείνει ψύχραιμος!! Το ότι πήγαν στις βραχονησίδες οι ΟΥΚΑΔΕΣ (που μου λες) λογικό δεν είναι; …υποχρέωση τους δεν είναι; …δεν ορκίστηκαν Πίστη και Αφοσίωση στην Πατρίδα;
      Γκέγκε και εσύ Τσολιά;

  15. Πόση ξεφτίλα πια!!! Να φτασουμε στο σημείο οι Ελληνες να τσακωνόμαστε μεταξύ μας!!!Λες και είμαστε οι Βόρειοι κ οι Νότιοι. Η ιστορία δεν σας δίδαξε τίποτα!!!! Η διχόνοια δεν οδηγοί πουθενά. Αν θέλουμε να προοδεύσουμε σαν κράτος θα το καταφέρουμε μονοιασμένοι!!!

  16. Η τοπική επιστράτευση στην κρίση των Ιμίων ήταν μια τραγελαφική κατάσταση,Είχαν ξεμείνει από μπαταρίες πολλά οχήματα και άρματα,που με την λάσπη και τα ηλεκτρολικά τους προβλήματα τα κατέστησαν παγίδες.Έκλεισαν τις προσβάσεις για προκάληψη θέσεων αμύνης,ένα ρεζιλίκι σκέτο να τα σπρώχνουν οι φαντάροι να περάσουν τα υπόλοιπα,ή να έρχεται το μηχανικό να τα ξεκολλήσεις.Είσαι μαλάκας και άσχετος,αλλά κυρίως κοιμάσαι ολόρθιος.Οι σκηνές αυτές πλήγωσαν το πρεστίζ μας.Ναι μόνο οι ειδικές δυνάμεις στάθηκαν στο ύψος τους εκείνη την βραδιά,που ήταν μια οδύνη για τις ένοπλες δυνάμεις..όμως δεν φτάνουν !!!!Πάλι καλάπου δεν έγινε ντου,γιατί όπως και τώρα η αποτρεπτική μας δύναμη με τα σαπάκια,με καθόλου ανανέωση οπλικών συστημάτων ,δεν…απλά ρεζίλι όπως και συ που το παίζεις ξερόλας.Το αποκορύγωμα ήταν η πτώση του ελικοπτέρου,που δεν θα μλαθουμε ποτέ πως και ο θάνατος τριών παληκαριών για την σημαία.Εσύ ειδικά δεν μπορείς να πιάνεις στο στόμα σου τους ντόπιους,επειδή είναι γεμάτο απ΄τα αυτά που γλείφεις!!ΒΛΑΚΑ,Ορισμός του Βλάκα είσαι

    • 3 προμαζέματα πεθάναν για το κωλόνησο σου όπως λές τσοπάναρε! Ρε καλό αφανισμό ελπίζουμε σε εσάς που μας θεωρείτε προμαζέματα! Να γεμίσει το νησί με αφγάνια και πακιστάνια να νιώσετε λίγο ψειριάρηδες!

      • Τι λες ρε ξεροκέφαλε, τι σχέση έχει η Κως με την κρίση των Ιμίων και το συγκεκριμένο θερμό επεισόδιο; Όπως επίσης και ο άδικος θάνατος των τριων αξιωματικών;

      • Αυτοί πέθαναν για το νησί,εσύ θα σκότωνες ντόπιους απ το μίσος που κουβαλάς.

        Γι αυτό είσαι πιο επικίνδυνος ακόμα και ρους τούρκους.Είσαι ο εσωτερικός εχθρός,ο εφιάλτης.

        • Εσύ θες να πληρώσει η δασκάλα 1500 ευρώ ενοίκιο για να κάνει διακοπές όπως λες, ο άλλος έχει μίσος… Και λίγα σας λένε.

      • Εγώ σου λέω ξανα διάβασες ποτέ σου το φάκελο στην Βουλή της Εξεταστικής για το τι προγήθηκε και το τι ακολούθησε.?το Thank you του Σημίτη στους Αμερικανούς το θυμάσαι?Διαβάζεις ποτέ σου κάποιο περιοδικό Άμυνας?Ξέρεις πόσος είναι ο αποτρεπτικός χρόνος των Ενόπλων Δυνάμεων σε περίπτωση αποκλεισμού κάποιου απ τα 3000 Νησιά?Γιατί αν δεν ξέρεις ,ρώτα κάποιον Διοικητή για το τι φοβάται σε περίπτωση ταυτόχρονου αποκλεισμού μερικών Νησιών.Το να ζούμε στην πραγματικότητα είναι αναγκαίο!! εσύ ζεις στον μισητό και ρατσιστικό κοσμάκι σου.

  17. ΑΦού οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνονται άδικα, να κάνετε ένα αίτημα στο υπουργείο να μη σας ξαναστείλουν κανέναν. Και αντί να πληρώσει η δασκάλα 1500 ευρώ ενοίκιο το μήνα να πληρώσετε εσείς ιδιωτικά ελικόπτερα να σας μεταφέρουν στα κεντρικά νοσοκομεία όταν αρρωστήσετε. Και ιδιωτικά πλοία να μεταφέρουν τα παιδιά σας στο κέντρο του νομού για να κάνουν εκεί μάθημα. Να πληρώνετε και για ιδιωτικό στρατό, ιδιωτικούς πυροσβέστες, αστυνομικούς και λιμενικό. Εγώ δε θέλω να πληρώνω φόρους για να έχετε εσείς δωρεάν ορισμένα πράγματα και βρίζετε κι από πάνω. Και στην τελική όπως λέει και ο φίλος δεν πληρώνετε φόρους, οπότε γιατί να σας παρέχει το κράτος όλα αυτα δωρεαν?

    • Ευχομαι να μην εισαι εκπαιδευτικος εσυ.Θα ηταν τραγικο.Γιατι μιλας σαν να εισαι σε άλλη χωρα;Δεν σε ειδα να διαμαρτύρεσαι για τα ενοικια των φοιτητών;Τα βρίσκεις λογικα αυτά;Ξερεις ποσα θελει μια οικογενεια από εδώ να σπουδασει 2 παιδια μιας και δεν εχουμε πανεπιστημειο;Αυτο είναι ΟΚ;Ποσο πληρονουμε τροφημα εδώ ξερεις;Πετρελαιο;Ειναι ιδιες τιμες στα νησια;Ακομα και να κτισεις σπιτι μηπως ξερεις ποσο στοιχιζει σε νησι;Λεει ο φιλος δεν πληρονουμε φορους;Να μας πει το ονομα του να του κανω αγωγη αν δεν εχει στοιχεια οτι δεν πληρρωσα καποιο φορο.Απορω τι μυαλο κουβαλάτε;Τελικα απλα είναι μονο ζηλεια.Τιποτα άλλο.Δεν εχετε εδώ το πρόβλημα μονο στα νησια.Παντου το εχετε όταν βλέπετε καποιον να περνα καλα μπροστα στη δικη σας τη μιζερια.Ναι δεν θα σας ηθελα για συμπατριώτες.Τυποι με αυτά τα σχολια πολύ περισσοτερο δεν ειναι Ελληνες,μαλλον αυτοι είναι ανατολιτες και όχι οι νησιώτες.Καλα κρασια.

    • Γιατί γενικεύεις?Που το ξέρεις ότι δεν πληρώνουμε φόρους?Έχεις δει τον προυπολογισμό ανά περιφέρεια,ανά νομό>

      Έχεις δει πόσα εισπράττει από κάθε νησί ξεχωριστά?Τι κάψιμο είναι αυτό που τραβάς άνθρωπέ μου?Μπες και διάβασε λίγο και άσε τους εξυπνακισμούς..τις γενικότητες,τις εξισώσεις,το τσουβάλιασμα,την λ’ασπη στον ανεμιστήρα….αφού λες μαλακίες..που μάλλον προέρχονται από κάψιμο,τσουρούφλισμα εγκεφάλου.

  18. Προτείνω η Κοινωφελής Επιχείρηση το Δ. Κω (ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ), να εκμισθώσει ανενεργή ξενοδοχειακή μονάδα, να την ανακαινήσει μέσω προγράμματων του ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου, και να λειτουργήσει ως Δημοτικός Ξενώνας για καθηγητές (αναπληρωτές – μόνιμοι), ιατρούς, υπηρετούντες σε σώματα ασφαλείας και γενικότερα για επίσημους επισκέπτες που προσκαλεί ο Δήμος.
    Το κόστος ενοικίασης θα προσδιορίζεται από τα λειτουργικά έξοδα του ξενώνα, συν ένα μικρό κέρδος για τη συντήρηση του χώρου.
    Η παραπάνω ενέργεια, θα αποτελέσει καλή πρακτική και για άλλους δήμους.
    Επιπλέον θα δημιουργηθούν και θέσεις εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ