Παραιτήθηκε ψευδόμενη η Μυρσίνη Λοΐζου μετά την αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος ότι έπαιρνε επί 5,5 χρόνια την σύνταξη της νεκρής μητέρας της

7
369

Αποδεκτή έγινε η παραίτηση – Μετά την αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος ότι έπαιρνε επί 5,5 χρόνια την σύνταξη της νεκρής μητέρας της – Αποδίδει στη… γραφειοκρατία το «πρόβλημα» που εισέπραττε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της 69 μήνες μετά το θάνατό της – Τι λέει στην επιστολή παραίτησής της

Παραιτείται ψευδόμενη η υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου, μετά την αποκάλυψη από το Πρώτο Θέμα ότι έπαιρνε επί 5,5 χρόνια την σύνταξη της νεκρής μητέρας της.

Η ίδια στην επιστολή παραίτησής της, κάνει λόγο για γραφειοκρατικό «λάθος» και ισχυρίζεται ότι είχε δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της από την πρώτη στιγμή, ενώ επί 69 μήνες εισέπραττε την σύνταξή της κανονικά!

Παρότι λοιπόν αποποιείται κάθε ευθύνη και δηλώνει πως δεν έχει φταίξει πουθενά η ίδια, ισχυρίζεται πως ο λόγος που την οδηγεί στην παραίτηση από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως «δεν επιθυμεί να μετατοπίζεται η συζήτηση εξαιτίας της και, συνεπώς, θέτει στη διάθεση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ την απόσυρσή της από το ευρωψηφοδέλτιο».

Τέλος, στην επιστολή παραίτησής της δεν παραλείπει να επιτεθεί στην αντιπολίτευση πως δίνει βάρος σε τέτοιου είδους θέματα, με σκοπό την «αλλαγή της ατζέντας από το πολιτικό στο προσωπικό». Κάνει λόγο για «κανιβαλισμό», «έλλειψη επιχειρημάτων απέναντι στην ακροδεξιά» και δηλώνει: «Η ανθρωποφαγία της Νέας Δημοκρατίας που εκφράζεται με συγκεκριμένες δημοσιογραφικές πένες δε θα περάσει».

Όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο Σάββατο, η πρώην, πλέον, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε παρανόμως επί 69 μήνες τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει και για το λόγο αυτό, το 2017 καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή. Σύμφωνα με την απόφαση 905 του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών της 28ης Φεβρουαρίου 2017 η Μυρσίνη Λοΐζου «ξέχασε» να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα €52.000 για 69 μήνες. Μέχρι σήμερα, η κυρία Λοΐζου δεν έχει πληρώσει τίποτα και με τις προσαυξήσεις, χρωστά το συνολικό ποσό των 94.000 ευρώ, ενώ στις 12 Μαΐου,  δικάζεται και πάλι για φορολογικά αδικήματα.

Η παραίτηση που είχε θέσει στη διάθεση του κόμματος έγινε αποδεκτή.

Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης της Μυρσίνης Λοΐζου:

«Στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων κάποια Μέσα Ενημέρωσης εμπλέκουν δύο ξεχωριστές υποθέσεις που με αφορούν. Η μία περίπτωση σχετίζεται με την τιμητική σύνταξη που λάμβανε η μητέρα μου, βραβευμένη και πολυγραφότατη συγγραφέας, Μάρω Λοΐζου από τον Υπουργείο Πολιτισμού. Προφανώς αναγνωρίζω ότι λανθασμένα καταβαλλόταν για κάποιο διάστημα η σύνταξη αυτή. Ωστόσο, το λάθος αυτό δεν είναι δικό μου, αφού, μετά το θάνατο της μητέρας μου, αμέσως τον δήλωσα στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο λόγος που η σύνταξη συνέχισε να καταβάλλεται σχετίζεται με γραφειοκρατικές διαδικασίες, κάτι το οποίο εξ όσων γνωρίζω συμβαίνει συχνά και ταλαιπωρεί αρκετούς πολίτες.

Μάλιστα, αναγνώρισα το χρέος μου γι αυτή την υπόθεση ενώπιον του δικαστηρίου και το αποπληρώνω.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά ένα χρέος προς την εφορία και ασφαλιστικά ταμεία ύψους περίπου 180.000 ευρώ. Το χρέος αυτό προέκυψε από την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσα με τον πρώην σύζυγο μου, ο οποίος έχει δηλώσει ότι είναι διατεθειμένος να το αναλάβει εξ ολοκλήρου, αφού εκείνος ήταν ο αποκλειστικός διαχειριστής των οικονομικών ζητημάτων.

Και οι δύο υποθέσεις θα ήταν σκανδαλώδεις, εφόσον είχα προσπαθήσει να αποκρύψω ή να αποφύγω κάποια υποχρέωση μου. Αντιθέτως, έχω υπάρξει συνεπής σε κάθε διαδικασία και βρίσκομαι πάντα στη διάθεση της ελληνικής πολιτείας.

Σε κάθε περίπτωση, ο λόγος που αποφάσισα να συνταχθώ με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν για να ενώσω τις δυνάμεις μου ώστε να αντιμετωπίσουμε επείγοντα και σπουδαία ζητήματα που μας αφορούν όλους, και όχι μικροπολιτικά κουτσομπολιά σχετικά με την οικογένεια μου.

Επειδή ακριβώς η στόχευση μου ήταν να συνεισφέρω στον αγώνα κατά της ανόδου της ακροδεξιάς, καθώς και στην ανάδειξη του κομβικού ρόλου του πολιτισμού σε αυτή τη μάχη, δεν επιθυμώ να μετατοπίζεται η συζήτηση εξαιτίας μου και, συνεπώς, θέτω στη διάθεση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ την απόσυρσή μου από το ευρωψηφοδέλτιο.

Αυτό που συμβαίνει, με ευθύνη της αντιπολίτευσης, είναι η αλλαγή της ατζέντας από το πολιτικό στο προσωπικό. Προσπαθούν να καλύψουν με αυτό τον κανιβαλισμό την έλλειψη λύσεων για την καθημερινότητα των πολιτών, την έλλειψη επιχειρημάτων απέναντι στην ακροδεξιά την οποία μάλιστα με αυτούς τους χειρισμούς τροφοδοτούν. Αυτόν τον τακτικισμό, εγώ δε θα τον εξυπηρετήσω.

Η ανθρωποφαγία της Νέας Δημοκρατίας που εκφράζεται με συγκεκριμένες δημοσιογραφικές πένες δε θα περάσει. Όπως και ο φασισμός δε θα περάσει. Οι πολίτες δε θα επιτρέψουν να περάσει.

Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που με εμπιστεύτηκαν και δεσμεύομαι ότι, θα συνεχίσω να στέκομαι με όλες τις δυνάμεις μου στον αγώνα για μια πιο δίκαιη και ανεκτική κοινωνία για όλους και όλες, σε κάθε επίπεδο και σε κάθε πεδίο, είτε είναι η πολιτική, είτε είναι ο δρόμος».

Τα δύο ψέματα της Μυρσίνης Λοΐζου

myrsini_main01

Αποδεκτή έγινε η -αναμενόμενη- παραίτηση από την υποψηφιότητα για την ευρωβουλή μετά τις αποκαλύψεις του Πρώτου ΘΕΜΑτος ότι εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της θανούσας μητέρας της – Εντυπωσιάζουν οι ψευδείς και παιδαριώδεις ισχυρισμοί που περιλαμβάνονται στην επιστολή της προς το Μαξίμου

Η παραίτηση της κ. Μυρσίνης Λοΐζου από την υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές, ήταν αναμενόμενη μετά τις αποκαλύψεις του Πρώτου ΘΕΜΑτος.
Αυτό όμως που δεν ήταν αναμενόμενο, ήταν οι ψευδείς και παιδαριώδεις ισχυρισμοί που τη συνοδεύουν στην επιστολή παραίτησης που αναγκάσθηκε προφανώς να στείλει μετά από «υπόδειξη» του Μαξίμου.

Ισχυρίζεται λοιπόν ψευδώς πως είχε δηλώσει το θάνατο της μητέρας της αλλά λόγω γραφειοκρατίας, το ασφαλιστικό ταμείο που χορηγούσε τη σύνταξη της μητέρας της δεν την διέκοψε επί…πεντέμισι χρόνια!
Έχει μήπως κανένα αποδεικτικό γι’ αυτό της τον ισχυρισμό ή μήπως να συνεχίσουμε τη δημοσιογραφική έρευνα;

Και άντε να δεχθούμε ως υπόθεση εργασίας πως όντως είχε κάνει δήλωση του θανάτου της, κάτι που δεν δέχθηκε ούτε το δικαστήριο.
Το ερώτημα είναι γιατί επί 5,5 χρόνια κάθε μήνα πήγαινε στο ΑΤΜ της ALPHA BANK και τραβούσε τα χρήματα που κατέθετε το ταμείο επειδή αγνοούσε το θάνατο της;
Δεν αναρωτήθηκε ποιος έβαζε αυτά τα λεφτά και με τέτοια τακτικότητα, στον κοινό λογαριασμό που διατηρούσε με τη μάνα της; Οσο και να μην είχε σχέση με το χρήμα όπως ισχυρίστηκε στην απολογία της, τόσο αφελής δεν νομίζουμε πως είναι όπως δεν νομίζουν και οι δικαστές που την καταδίκασαν.
Αλλά ακόμα κι αν κατάλαβε εκ των υστέρων, όταν ανακοινώθηκε η απογραφή των συνταξιούχων, δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι θα αποκαλύπτονταν ότι η μάνα της είχε αποδημήσει από το 2007 ώστε να σπεύσει να επιστρέψει τα χρήματα στο ταμείο ώστε να ελαφρύνει τη θέση της;

Κι όμως δεν το έκανε. Ετσι αναγκάστηκε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους να ενημερώσει την οικεία ΔΟΥ ώστε να κινήσει τη διαδικασία της αναγκαστικής είσπραξης για το ποσό των 52.020 ευρώ που είχαν καταβληθεί αχρεωστήτως.
Και πάλι όμως όταν εκλήθη από τη ΔΟΥ Χολαργού να επιστρέψει το ποσό, αυτή έκανε πως δεν καταλαβαίνει και δεν επέστρεψε τα υπεξαιρεθέντα.
Η συνέχεια ήταν μοιραία για την κ.Λοΐζου. Η υπόθεση αυτεπαγγέλτως οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

Το 2013 η κ. Λοΐζου δικάστηκε και καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό. Προφανώς δεν αποδέχθηκε την πρωτόδικη ποινή και γι αυτό προσέφυγε στο Εφετείο όπου και εκεί καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών. Σε όλα αυτά τα χρόνια από την ημέρα που κόπηκε η σύνταξη το 2012 η κ. Λοΐζου που σήμερα δηλώνει ότι πληρώνει την εφορία, το καταλογισθέν ποσό των 52.000 ευρώ όχι μόνο δεν μειώνεται αλλά αυξάνεται συνεχώς έτσι ώστε σήμερα το χρέος της μαζί με τις προσαυξήσεις να έχει φθάσει στις 93.407 ευρώ. Η ακρίβεια των αριθμών δηλοί πως το θέμα το ψάξαμε επισταμένως από παντού και διαθέτουμε περισσότερα από τα δημοσιευθέντα στοιχεία.

Επομένως η κ. Λοίζου ψεύδεται και σε αυτό το σημείο.

Τι λοιπόν έκρινε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών; Εκρινε πως η κ. Λοΐζου τραβούσε τα λεφτά από τον τραπεζικό λογαριασμό «ενεργώντας κατ’ επάγγελμα ήτοι έχοντας σκοπό τον πορισμό εισοδήματος από την επανειλημμένη τέλεσή τους».

Και δεν της αναγνώριζε κανένα ελαφρυντικό γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν έκανε καμιά ενέργεια είτε ρύθμισης του χρέους είτε επιστροφής μέρους των χρημάτων που είχε καρπωθεί παρανόμως.
Της επέβαλε την ποινή της φυλάκισης των 2 ετών με αναστολή και διέταξε εκ νέου την επιστροφή αυτών των χρημάτων. Εκτοτε πέρασαν άλλοι 13 μήνες μέχρι σήμερα, πλην όμως στη ΔΟΥ του Χολαργού ακόμα περιμένουν να δουν να επιστρέφει τα λεφτά ή έστω να αιτηθεί κάποιου διακανονισμού.
Επομένως η κυρία Μυρσίνη Λοΐζου, όπως αναφέρει και η δικαστική απόφαση του Εφετείου Αθηνών, διέπραξε «κατ’ εξακολούθηση ένα και το αυτό έγκλημα με σκοπό να αποκομίσει η ίδια παράνομο περιουσιακό όφελος» και δεν δήλωσε τον θάνατο της μητέρας της όπως η ίδια, ψευδώς, ισχυρίζεται. Αυτό είναι το πρώτο ψέμα. Γιατί υπάρχει και δεύτερο: Η κυρία ΜυρσίνηΛοΐζου δεν έχει πληρώσει καμία οφειλή για την υπόθεση της σύνταξης της θανούσας μητέρας της μέχρι σήμερα και γι’ αυτό το ποσό έφτασε περίπου τις 94.000.

Κατακραυγή στο Twitter για τη Λοΐζου: «Στοίχημα ότι διαδήλωνε με τους Αγανακτισμένους»

loizou

Οργή προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» για τη Μυρσίνη Λοΐζου, που έπαιρνε τη σύνταξη της μητέρας της επί 5,5 χρόνια – Πώς σχολιάζουν οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης

Με οργή αλλά και χιούμορ σχολίασαν οι χρήστες του twitter τις αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος» για τη Μυρσίνη Λοΐζου, που καταδικάστηκε το 2017 σε φυλάκιση 2 ετών με αναστολή, επειδή εισέπραττε παρανόμως επί 69 μήνες τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει

Η αποκάλυψη και οι εξελίξεις που προκάλεσε, με αποτέλεσμα και την παραίτηση της κυρίας Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν το #Λοιζου νούμερο 1 στο ελληνικό twitter.

«Βάζω στοίχημα ότι η #Λοιζου διαδήλωνε με τους αγανακτισμένους κατά τις διαφθοράς του παλιού συστήματος», έγραψε μία χρήστης,

«Η ιστορία με την #Λοιζου δείχνει τους ανύπαρκτους μηχανισμούς ελέγχου που έχουν τα κόμματα για την «καταλληλότητα» των υποψηφίων τους. Μιλάμε τους βάζουν τα γυαλιά το Power of love και η Sirina Productions», σχολίασε με αρκετή δόση χιούμορ ένας άλλος χρήστης.

Δείτε μερικά από τα χαρακτηριστικά tweets που δημοσιεύτηκαν για το θέμα:

Αμηχανία στο Μαξίμου για το φιάσκο με την Λοΐζου

myrs01

Το παρασκήνιο της παραίτησης της κόρης του Μάνου Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αποκαλύψεις του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» – Εύλογα ερωτήματα για το αν ήξεραν -και ποιοι- τις δικαστικές της περιπέτειες – Στον Χριστόφορο Βερναρδάκη «χρεώνουν» την εισήγηση για την τοποθέτησή της στην ευρωλίστα

Σοκ και αμηχανία σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου από την «γκάφα» του κυβερνητικού επιτελείου να επιλέξει την κυρία Μυρσίνη Λοΐζου για την ευρωλίστα του ΣΥΡΙΖΑ -μία εισήγηση την οποία φέρεται να «χρεώνεται» ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα για το αν ήξεραν -και ποιοι- τις δικαστικές της… περιπέτειες.

Όπως αποκαλύπτει το «Πρώτο Θέμα», που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο, Σάββατο, η πρώην, πλέον, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοΐζου, εισέπραττε παρανόμως επί 69 μήνες τη σύνταξη της μητέρας της, που είχε πεθάνει και, για τον λόγο αυτό, το 2017 καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή. Σύμφωνα με την απόφαση 905 του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών της 28ης Φεβρουαρίου 2017, η Μυρσίνη Λοΐζου «ξέχασε» να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα €52.000 για 69 μήνες. Μέχρι σήμερα, η κυρία Λοΐζου δεν έχει πληρώσει τίποτα και με τις προσαυξήσεις χρωστά το συνολικό ποσό των 94.000 ευρώ, ενώ στις 12 Μαΐου δικάζεται και πάλι για φορολογικά αδικήματα.

Με το «καλημέρα», στο Μέγαρο Μαξίμου σήμανε συναγερμός και υπήρξε μεγάλη κινητικότητα για τη διαχείριση της κρίσης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερώθηκε άμεσα -αν και όχι λεπτομερώς- ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας, που βρισκόταν στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ. Από την περασμένη εβδομάδα είχε φανεί πως η επιλογή της κυρίας Λοΐζου μετατρέπεται σε «γκάφα» για τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού στην κυβέρνηση καλούνταν, από την πρώτη στιγμή, να καλύψουν το πλήθος των προκλητικών τοποθετήσεων της στα κοινωνικά δίκτυα περί βίας.

Παρά την αρχική πρόθεση στο Μαξίμου να την στηρίξουν, γρήγορα έγινε αντιληπτό το πολιτικό κόστος που έχει προκαλέσει η εν λόγω υποψηφιότητα και, αφού «απολογήθηκε» η κυρία Λοΐζου, στη συνέχεια της ζητήθηκε να παραιτηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον σάλο μετέβη στο Μαξίμου, όπου εκεί φέρεται να συντάχθηκε η επιστολή παραίτησής της, προκειμένου να γίνει κεντρικά η διαχείριση της ζημιάς.

Το δημοσίευμα του ΘΕΜΑτος για την εις βάρος της Μυρσίνης Λοΐζου καταδικαστική απόφαση για την παράνομη λήψη της σύνταξης, αλλά και το δεύτερο ανοιχτό μέτωπο που έχει για χρέη προς το Δημόσιο, «ξεχείλισε το ποτήρι», αφού από την πρώτη ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς της, η κυρία Λοΐζου αποτέλεσε… πονοκέφαλο για τον Αλέξη Τσίπρα, που όχι μόνο δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες του περί έκπληξης, βρέθηκε σε θέση να απολογείται για το παρελθόν της κόρης του Μάνου Λοΐζου.

Μετά το πρώτο σοκ στην Ηρώδου Αττικου, η συζήτηση πλέον έχει μετατοπιστεί στο ποιοι, τι και αν γνώριζαν για τις δικαστικές περιπέτειες της κυρίας Λοΐζου, αφήνοντας έκθετο τον πρωθυπουργό και το κόμμα, σε μια κρίσιμη περίοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ψάχνει διακαώς στελέχη να ενταξει στις ευρωλίστες, προκειμένου να περιορίσει την επερχόμενη ήττα στις εκλογές του Μαΐου.

Το πρωί, μιλώντας στον Alpha, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αμήχανο τρόπο επιχείρησε, σε πρώτη φάση, να καλύψει την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ. Αν και ανέφερε πως ανέμενε τις απαντήσεις της ίδιας, επέμεινε να την στηρίζει. Επέμεινε, δε, ότι πρόκειται για στοχοποίηση προσώπων που είναι στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ βάζουν σε λειτουργία μία κρεατομηχανή που στοχοποιεί πρόσωπα. Θέλουν κανένας να μην έχει το θάρρος να κινητοποιηθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Είμαι βέβαιος ότι η κυρία Λοΐζου δεν παίρνει τα χρήματα αυτά. Δεν μπορώ να γνωρίζω λεπτομέρειες της δικαστικής απόφασης» είπε ο κ. Τζανακόπουλος.

Λίγα λεπτά αργότερα, η ίδια, στην επιστολή παραίτησής της, κάνει λόγο για γραφειοκρατικό «λάθος» και ισχυρίζεται ότι είχε δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της από την πρώτη στιγμή, ενώ επί 69 μήνες εισέπραττε την σύνταξή της κανονικά!

Παρότι λοιπόν αποποιείται κάθε ευθύνη και δηλώνει πως δεν έχει φταίξει πουθενά η ίδια, ισχυρίζεται πως ο λόγος που την οδηγεί στην παραίτηση από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως «δεν επιθυμεί να μετατοπίζεται η συζήτηση εξαιτίας της και, συνεπώς, θέτει στη διάθεση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ την απόσυρσή της από το ευρωψηφοδέλτιο».

Στην επιστολή παραίτησής της δεν παραλείπει να επιτεθεί στην αντιπολίτευση ότι δίνει βάρος σε τέτοιου είδους θέματα, με σκοπό την «αλλαγή της ατζέντας από το πολιτικό στο προσωπικό». Κάνει λόγο για «κανιβαλισμό», «έλλειψη επιχειρημάτων απέναντι στην ακροδεξιά» και δηλώνει: «Η ανθρωποφαγία της Νέας Δημοκρατίας, που εκφράζεται με συγκεκριμένες δημοσιογραφικές πένες, δεν θα περάσει».

Η παραίτηση που είχε θέσει στη διάθεση του κόμματος έγινε αποδεκτή.

Πηγή: protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πολλαπλά φάουλ. Εισέπραττε ενώ (προφανώς) δεν τα είχε ανάγκη. Δεν τα επέστρεψε. Κάνει την πάπια και δεν αποδέχεται τις ευθύνες.

 2. Οι ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΡΙΖΑΊΟΙ ουδέποτε παραδέχονται τα λάθη τους ΟΥΔΈΠΟΤΕ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΝ! ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ Η ΑΥΤΟΘΕΩΣΗ Η ΑΚΡΑΤΗ ΦΙΛΑΥΤΊΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙΡΟΣΚΌΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

 3. Αυτή η επίθεση εναντίον της κυριας Ζορμπα είναι απαράδεκτη. Πρόκειται για μια επαναστατική ενέργεια. Αν δεν έτρωγε η Μυρσινη τη σύνταξη της μητέρας της θα την έτρωγε ο Σόιμπλε. Τη συγχωρώ

 4. Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι.
  Τι σας έκανε ρε η κοπέλα και της βγάλατε τα άπλυτα στη φόρα;
  Στο κάτω κάτω από τη τσέπη σας τα επερνε;
  Αυτό δε θα περάσει έτσι. Συμπαράσταση στη συντρόφισσα.

 5. ΧΑΧΑΧΑ ΑΓΙΕ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΨΩ Κ ΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Κ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.