Σε εκπαίδευση, στον εξομοιωτή συνθηκών πυρκαγιάς «Fire Dragon» του Πυροσβεστικού Σώματος δύο εθελοντές Πυροσβέστες από Κω

0
879

Από την Κω πήραν μέρος οι εθελοντές Πυροσβέστες Αλέξης Παντελίδης και Ρένος Πατάκος

Σε εκπαίδευση, στον εξομοιωτή συνθηκών πυρκαγιάς «Fire Dragon» του Πυροσβεστικού Σώματος, έλαβαν μέρος 46 Εθελοντές Πυροσβέστες – μέλη της ΠΕΕΠΣ που υπηρετούν σε Πυροσβεστικούς Σταθμούς της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου Κρήτης, Χανίων, Καβάλας, Ελευθερούπολης, Κω, Ζακύνθου, Γυθείου, Κρεστένων και τα Εθελοντικά Πυροσβεστικά Κλιμάκια Πεντέλης, Κέας, Σπετσών, Ύδρας & Πόρου, το διήμερο 26 & 27 Ιανουαρίου στην έδρα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Κηφισιά.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε θεωρητική και κυρίως πρακτική εκπαίδευση σε τεχνικές αντιμετώπισης πυρκαγιών κλειστών χώρων και διαμερισμάτων με τη χρήση του εξομοιωτή ο οποίος έχει την δυνατότητα να δημιουργεί περιβάλλοντα πυρκαγιών και φαινόμενα καύσης με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι Μόνιμοι και Εθελοντές Πυροσβέστες κατά τις πυροσβεστικές επιχειρήσεις σε αστικές πυρκαγιές.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα
Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες
+28

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.