Εγκλημα στη Ρόδο: Πώς συνδέεται η δολοφονία της Τοπαλούδη με τον παλαιότερο βιασμό της -Τα νέα στοιχεία

0
339

Νέο κύκλο ανακρίσεων ανοίγουν οι εισαγγελικές αρχές, επιχειρώντας να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ της υπόθεσης με τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Στο φως έρχονται νέα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ένας από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας είχε φιλικές σχέσεις με τα άτομα που είχαν βιάσει την Ελένη Τοπαλούδη το 2017.

Αυτή τη σύνδεση επιβεβαιώνει και ο θείος του θύματος και δικηγόρος, Ευάγγελος Γκιουγκής. «Η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή εάν η Αστυνομία είχε κάνει τότε τη δουλειά της, όπως έπρεπε. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων της δολοφονίας πρέπει να ήξερε κάποιον -αν όχι όλους- από τους βιαστές της. Είναι, λοιπόν, αντιληπτό ότι αν την κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα και έψαχναν τους δράστες δεν θα φτάναμε ως εδώ», δήλωσε στην εφημερίδα RealNews.

«Αν δεν την είχαν αποτρέψει να προχωρήσει σε καταγγελία, πιθανόν να είχαμε άλλη εξέλιξη και η κοπέλα να ζούσε. Η διαλεύκανση του συγκεκριμένου στοιχείου της υπόθεσης, είναι κάτι που ζητάει διακαώς η μητέρα της, συμπλήρωσε ο κ. Γκιουγκής.

Πλέον, γίνεται έλεγχος για το αν οι αστυνομικοί έπραξαν τα δέοντα όταν η άτυχη φοιτήτρια τους ενημέρωσε για τον βιασμό της, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το γεγονός ότι η Ελένη δεν προχώρησε στην καταγγελία των βιαστών της, δεν αποκλείεται να «ενθάρρυνε» τη μετέπειτα συμπεριφορά των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις φίλων της, η Ελένη Τοπαλούδη είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν από περίπου ένα χρόνο, κάτι που μάλιστα είχαν βιντεοσκοπήσει οι δράστες.

Πηγή:  iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ