Μητέρα έπνιξε την 4χρονη κόρη της, έκαψε τη σορό της και… αθωώθηκε

0
411

Μία μητέρα που έπνιξε και στη συνέχεια έκαψε τη σορό της 4χρονης κόρης της στο σπίτι τους στη Νότια Ουαλία κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας λόγω ψυχασθένειας.

Η 38χρονη Carly Ann Harris δολοφόνησε την κόρη της Amelia Brooke Harris, θεωρώντας πως έτσι θα σώσει τον κόσμο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

Οι ένορκοι πείστηκαν από τις γνωματεύσεις των ψυχιάτρων που εξέτασαν την κατηγορουμένη, και διαπίστωσαν πως πάσχει από παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

Η μητέρα αρνήθηκε πως σκότωσε τη μικρή, οι ένορκοι, όμως, σημείωσαν ότι δεν τίθεται ερώτημα για το ποιος είναι κρύβεται πίσω από τη φρικιαστική δολοφονία.

mana

(Πηγή Facebook)

Η 38χρονη έχει ακόμη δύο παιδιά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ο έφηβος αδελφός της Amelia αυτός ο οποίος εντόπισε το πτώμα της.

Οι γείτονες της οικογένειας άκουσαν κραυγές και έτρεξαν στο σπίτι για να δουν τι συμβαίνει, όταν βρέθηκαν και αυτοί αντιμέτωποι με το σοκαριστικό θέαμα.

«Οι άγγελοι μού είπαν να τα κάνω. Είναι όλα εντάξει», υποστήριξε η μητέρα στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν.

Το ένα από τα άλλα δύο παιδιά της 38χρονης επιβεβαίωσε στο δικαστήριο πως η μητέρα του δεν ήταν καλά το διάστημα που προηγήθηκε της άγριας δολοφονίας.

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Αποφυλακίζεται η 36χρονη που σκότωσε το μωρό της επειδή την ενοχλούσε το κλάμα του

Απίστευτο βίντεο: 8χρονος έπιασε το τιμόνι και έσωσε τη ζωή της μητέρας του!

Πηγή: Cnn.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ