ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ Κω: Να «σβήσουμε» εμείς αυτούς που μας οδηγούν στον αφανισμό, πριν σβήσει η Ελλάδα

281
3210

                                                   «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»

 

                              ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

 

 • Να «σβήσουμε» εμείς αυτούς που μας οδηγούν στον αφανισμό, πριν σβήσει η Ελλάδα

 

Πέρα από τη μεγάλη και άδικη απώλεια ανθρωπίνων ζωών, ιδίως τα τελευταία χρόνια, αυτοκτονίες, ληστείες μετά φόνου, πλημμύρες στη Μάνδρα και ιδίως, πρόσφατα στις φωτιές της Ανατολικής Αττικής, που προκάλεσαν μεγάλο πόνο και θλίψη σε όλους μας, με πολύ μεγάλη λύπη διαπιστώνουμε τη δημογραφική κατάρρευση της Πατρίδας μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να συνεγείρουμε και αφυπνίσουμε την κοινωνία για να καταστούν γνωστές οι τραγικές και επικίνδυνες συνέπειες από τη σταδιακή συρρίκνωση του γηγενούς πληθυσμού  της χώρας, η οποία συνιστά τη μεγαλύτερη Εθνική απειλή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της  ΕΛΣΤΑΤ το 2017 είχαμε μείωση του πληθυσμού μας κατά 34.000 περίπου (οι γεννήσεις ανήλθαν στις 88.132, ενώ οι θάνατοι στους 123.079!), που έφτασε στα 10.738.000. Κατά την περίοδο δε 2011-17 ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά 335.000!! Δηλαδή, χάθηκαν μία Πάτρα και ένα Ηράκλειο μαζί!!

Παρά τις διαχρονικές  υποσχέσεις των κυβερνήσεων, που το μόνο που τους ενδιαφέρει  είναι οι επόμενες εκλογές και η καρέκλα τους, όχι μόνο δεν ελήφθηκε κανένα θετικό μέτρο, αλλά αντίθετα χαράχτηκε και εφαρμόστηκε μια εξοντωτική πολιτική, εναντίον της πολύτεκνης οικογένειας, τον καλύτερο αιμοδότη της κοινωνίας!

Ενώ η οικονομική κρίση έχει πλήξει και πλήττει περισσότερο από κάθε άλλη κοινωνική τάξη τους πολύτεκνους, είχαμε την περικοπή (ή την κατάργηση) των ελαχίστων επιδομάτων τους και άλλων «προνομίων». Φτάσαμε δε στο σημείο τα παιδιά των προσφύγων-μεταναστών που γεννιούνται στη χώρα να πριμοδοτούνται με 240ευρώ το μήνα, ενώ τα ελληνόπουλα να θεωρούνται για την Εφορία «τεκμήρια» και να ….φορολογούνται! Και ενώ σβήνουμε σαν έθνος, εξαιτίας και της φτωχοποίησης των Ελλήνων, δυστυχώς, οι εκτρώσεις έχουν φθάσει και ίσως ξεπερνούν τις 400.000!!! ’Έτσι, προωθείται η πληθυσμιακή αλλαγή, ώστε οι Έλληνες να αποτελούν σε μερικά χρόνια μειονότητα στην χώρα.  Διακαής πόθος του μεγάλου αφεντικού Σόρρος, ο οποίος επιχορηγεί με πολλά εκατομμύρια όχι μόνο το σύνολο των ΜΚΟ αλλά, όπως διαφαίνεται, μετά και τα όσα ακολούθησαν της παραίτησης του κ. Κοτζιά, υψηλά ιστάμενα πολιτικά πρόσωπα, ακόμα και για την παράδοση της Μακεδονίας μας!

Αν τώρα στον δημογραφικό κατήφορο συνυπολογίσουμε και την αιμορραγία της μετανάστευσης των νέων μας, τότε γίνεται ολοφάνερο ότι η Ελλάδα σβήνει. Εκτός αν «σβήσουμε» εμείς εκείνους που μας οδηγούν στον αφανισμό, αφήνοντας τους πολίτες απροστάτευτους.

ΕΛΛΗΝΕΣ  ΞΥΠΝΉΣΤΕ! Οι εξελίξεις των τελευταίων 8 χρόνων με συνεχώς επιτεινόμενη και  επιδεινούμενη τη διαδικασία του εθνικού εξευτελισμού και της συντριβής του λαού μας, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι οι ξένοι δυνάστες με τους εθελόδουλους συνεργάτες τους στην Ελλάδα, οργανωμένα και με σατανική μεθοδεία, αποσκοπούν στη συντριβή μας και στο να δημιουργήσουν στη θέση της χώρας, χώρο για την υλοποίηση των αδίστακτων οικονομικών και γεωπολιτικών τους σχεδίων!

Ο λαός σύμφωνα και με το «δόγμα του σοκ» της Ναόμι Κλάιν μπορεί να είναι πεσμένος στο καναβάτσο από τα κτηνώδη, κεραυνοβόλα ύπουλα χτυπήματα, όμως δεν έχει πει την τελευταία λέξη. Και…! Υπάρχουν και τα ιστορικά παράδοξα, υπάρχει και το «σιδερένιο» χέρι του Θεού. Αυτό το τελευταίο είμαστε βέβαιοι μπορεί να ανορθώσει «τας παρειμένας χείρας και τα παραλελυμένα γόνατα»  συνεργούντων ημών. Ψυχή μου, μη λυγίζεις!

 

281 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΤΕΡΜΑ οι πειραματισμοί των λεγόμενων ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!
  Εάν αυτοί που θα ψηφίσουν, στις επόμενες εκλογές,
  κόμματα που έχουν υπογράψει ήδη μνημόνια,
  είναι ΑΠΛΑ προδότες,
  τότε,
  οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα
  που δεν θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν Κυβέρνηση,
  είναι ΔΙΠΛΑ προδότες
  και οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα που κινδυνεύουν ακόμα και να μην μπουν στο Κ-υ-νοβούλιο
  είναι Τ Ρ Ι Π Λ Α προδότες!
  Διότι έτσι αποκαλύπτονται,
  ως υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων,
  με σκοπό να πνίξουν πατριωτικούς ψήφους
  υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
  Εδώ το Σύριζα με το ΑΝΕΛ μπόρεσε να συνεργαστεί,
  για να ξεπουλήσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ μου!
  Γιατί να μην μπορούν να βρουν τον ΤΡΟΠΟ συνεργασίας,
  οι υποτιθέμενες πατριωτικές παρατάξεις αναμεταξύ τους,
  για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μου
  και να το παίζουν το «μπαλάκι»
  στον Έλληνα ψηφοφόρο;;;;;;

  • Βρε ΟΥΣΤτττττττ σαλεμένα φασισταριά, μας έχετε πρήξει τα μ@ζεα με τις ασυναρτησίες που ξερνάτε. Χειρότεροι από τα κουμούνια...

   Οι περισσότεροι από αυτούς τους φασίστες ψήφισαν τον ψεκασμένο, τον συγΚΑΜΜΕΝΟ μπούλη των ΑΝΕΛ που συνεργάζεται με λαϊκιστές της κολωτούμπας του ΣφΥΡΙΖΑ και όλοι οι άλλοι την χρυσή πορδή της οικογένειας μπορδΜιχαλολιάκου..

 2. αντί να γράφετε ότι βλακεία διαβαζετε στα φασιστοσαιτ δεν πάτε να κάνετε κανένα παιδί να βοηθήσετε στο δημογραφικό λέω εγώ

  • Κόλλησες άσχημα φίλε και φαίνεται να παραλογλιζεσαι, ενώ η χώρα έχει όλους ανάγκη

  • ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΙΣ » ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΌΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΥΧΩΤΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΑ ΕΜΜΟΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΒΣ ΕΔΩ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ΤΟΥ

  • ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΙΣ » ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΌΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΥΧΩΤΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΑ ΕΜΜΟΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ Η ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ Η ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ Ο, ΤΙ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ!!

   • το σύστημα φταίει. Αλλα ο φακός που δε λεει ποτε ψέματα, αποκαλύπτει την πραγματική εικονα και φύση του σύγχρονου Ελληνα εθνικιστή πιστού, που δινει τη μάχη με τη ζωη του στην πρώτη γραμμή, με σεβασμό προς την αγια εικονα και το ελληνικο λάβαρο. Χυδαία δημοσιογραφακια του συστήματος, έρχεται η ωρα σας, για να λάμψει επιτέλους το μεγαλείο του σύγχρονου Ελληνα, εθνικιστή πιστού.

    https://goo.gl/images/MDQJh7

 3. «Υπάρχουν και τα ιστορικά παράδοξα, υπάρχει και το «σιδερένιο» χέρι του Θεού. Αυτό το τελευταίο είμαστε βέβαιοι μπορεί να ανορθώσει «τας παρειμένας χείρας και τα παραλελυμένα γόνατα» συνεργούντων ημών. Ψυχή μου, μη λυγίζεις!» Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Και μας λείπουν και οι γιατροί.

  • Ανευ σχολίων! Ψυχή μου όντως μη λυγίζεις! Τί άλλο θα ζήσουμε και θα δούμε σε αυτή την ταλαίπωρη χώρα από αυτούς που μας εξουσιάζουν και αναξίως κυβερνούν και τα τσιράκια τους

  • Οχι στον κόκκινο φασισμό!!! Εδω και τέσσερα χρόνια τον νοιώθουμε στο πετσί μας! Μαύρο στους πολιτικούς ψεύτες και απατεώνες.

 4. ενας ΕΛΛΗΝΑΣ... Γιατι εμεις δεν καναμε ΔΕΗΣΗ για τον ΗΡΩΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΙΦΑ?

  Περιμενα καποιος συλλογος η οργανωση να εκανε την κινηση αυτη. ΑΝΑΜΕΝΩ…

 5. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΛΠ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

 6. «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» Είναι ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια. 1ον Χρησιμοποιείται ένα ιστορικό και σημαντικό για τον λαό όνομα που σηματοδοτεί ηρωισμό και αντίσταση. 2ον Επιλέγονται πραγματικά γεγονότα που είναι πιστευτά και αγγίζουν τους πολίτες όπως φτώχια, εκμετάλλευση, ψευτιές των πολιτικών κ.α. 3ον Τα κείμενα τους τα αντιγράφουν συνήθως από αρρωστημένους του παρελθόντος συγγραφείς 4ον Απευθύνονται στις μάζες, κυρίως στον καταπιεσμένο λαό. και 5ον προσφέρουν ελπίδα κυρίως με την συντριβή του κατεστημένου. ΠΙΣΩ όμως από το ιστορικό και σημαντικό όνομα που χρησιμοποιούν όπως οι Θερμοπύλες κρύβονται ένα ή λίγα άτομα που εάν εμφανιστούν θα γελά και το παρδαλό κατσίκι.

  • φίλε Άγιε μέσα στη σκέψη μου είσαι. Γελά ο καθένας μαζί τους και όχι μόνο το παρδαλο κατσίκι

  • Εάν δεν σου αρέσει υπάρχουν κ άλλες χώρες να πας ,οι Έλληνες ήταν είναι και θα είναι ορθόδοξοι δηλαδή είναι αυτοί που έχουν ορθή πιστη

   • Και όλοι οι υπόλοιποι που δεν έχουν την ορθή πίστη τι θα γίνουν ρε φίλε. Μήπως λες μπαρούφες. Έχεις την εντύπωση ότι η Ελλάδα είναι μόνο για ηλίθιους όπως εσύ;

    • Ηλίθιος μπορεί να χαρακτηριστεί ο ημιμαθείς ,που ενώ δεν γνωρίζει καλά καλά την θρησκεία των παππούδων του,έχει κ αποψει .Αυτοί αγαπητέ που δεν είναι Ορθόδοξοι, εάν κ εφόσον τυρουν σωστά την δική τους θρησκεία ,όπως γράφουν οι γραφές θα πάνε κάπου καλά ,μετά θάνατον .Όχι όμως εκεί που θα είναι οι Ορθόδοξοι,που αποδεδειγμένα έχουν την Ορθοί πίστη.Τωρα θα μου πεις τι φταίνε αυτοί που γεννήθηκαν Μουσουλμάνοι ,η κάτι άλλο ,ας ανοίξουν τα αυτιά τα μάτια κ το μυαλό τους να διαβάσουν να μελετήσουν η κ ακόμα να πάνε στα Ιεροσόλυμα ,το βράδυ της Ανάστασης να δουν από κοντά να βγαίνει το Άγιο φως μέσα από τον τάφο του Χριστου.Κ αν ακόμα δεν πιστουν δεν πειράζει ,ο Χριστός είπε οποίος θέλει ,οπίσω μου έλθει ,όχι σαν τους Μουσουλμάνους που σφάζουν για τον Μωάμεθ.Εαν όμως είσαι αριστερός τι κάθομαι κ σου λέω; Εσείς δεν πιστεύετε ούτε σε Θεό ούτε σε πατρίδα ούτε σε οικογένεια μπείτε σκύλοι αλεστε .

  • Τι εννοείς ελλσνιους εδώ μέσα; Εδώ μέσα είναι Ελλάδα ορθόδοξη κ δε όποιον δεν αρέσει να φύγει

  • Σαλεμενος είσαι εσύ που δεν κατανοεί το μυαλό σου τι γίνεται γύρω σου.Οι Θερμοπύλες λένε την πραγματικότητα ,εσύ μπορείς όμως να την καταλάβεις; Η ζεις στον μικρόκοσμο σου κ δεν θέλεις να ξεβολευτεις;

   • Οντως πονάνε πολύ το σύστημα οι αλήθειες που μέσα από τα άρθρα των «Θερμοπυλών» αναδύονται αλλά από ότι φαίνεται και τους έμμισθους υποτακτικούς του…

  • Τα σχόλια σας διαβάζοντάς τα κανείς διακρίνει ότι σαλεμένοι και ψυχομετρική εκτίμηση χρειάζεστε εσείς που κάθε φορά που γράφουν οι ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» ανεξαρτήτως θέματος, απαντάτε και σχολιάζετε, πάντα κάποιοι ολίγοι «στρατευμένοι»με ένα τρόπο που αναδεικνύει φασιστική νοοτροπία σαν να μην έχει κανείς δικαίωμα να έχει άποψη, πλην υμών……! Ο κάθε άνθρωπος κάτι έχει να πει, ένα διαμαντάκι έχει!

  • Βόθρος το στόμα σας και προπάντων η ψυχή σας! Κοιτάξτε περισσότερο μέσα σας! Εκεί μάλλον βρίσκεται το πρόβλημα!

 7. θελουν και αλλα ναζιστικα γερμανικα μνημονια !!!

 8. Αθάνατος ο Κώστας Κατσιφας ,όσους κ αν σκοτώσουν τα σκυλιά οι Αλβανοί ,κ οι Τούρκοι, εμείς οι Έλληνες είμαστε άλλοι τόσοι πάντα υπήρχαμε πριν από αυτούς σε αυτή την γη χιλιάδες χρόνια πριν κ πάντα θα υπάρχουμε εκεί που γεννήθηκαν οι πρόγονοι μας.Β.Ηπειρος Κύπρος ,Κωνσταντινούπολη Μικρά Ασία Ποντος .

  • Τι άλλοι τόσοι ρε μάγκα…Οι Θερμοπυλιότες λένε πως εξαφανιζόμεθα σιγά-σιγά…. Α ρε που είναι ο γιατρός….

   • ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ...

    Ξυπνάτε πρόβατα, ξυπνάτε ιδίως εσείς που χαρακτηρίζετε τους άλλους νούμερα, ενώ δεν έχετε πάρει δυστυχώς είδηση ότι σιγά σιγά γίνεστε εσείς όπως και όλοι μας, από πρόσωπα, άτομα και αριθμοί, οικονομικές μονάδες για το σύστημα και τη Νέα Τάξη!

 9. Η ομογένεια μετράει κάποια εκατομμύρια μάγκα ,αλλά κ η Ελληνική ψυχή μετράει ο ένας για πέντε .

 10. «Καταρρέει» ο Έβρος: Χιλιάδες παράνομοι μετανάστες κατακλύζουν τη βόρεια Ελλάδα

  Ο Έβρος λεωφόρος παράνομων μεταναστών, δεκάδες χιλιάδες ελληνοποιήσεις αλλοδαπών, μαζικές μετακινήσεις παράνομων μεταναστών από τα νησιά στην «ενδοχώρα», εγκληματικότητα και βιασμοί ανηλίκων στα ΚΕΠΑ είναι η τραγική εικόνα που συνθέτει την κατάσταση στην Ελλάδα του 2018.Ο Έβρος δεν υφίσταται πια ως φυλασσόμενη περιοχή, όπως και οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας στο οποίο αποφασίζουν να μπαίνουν οι παράνομοι μετανάστες, καθώς δεν υπάρχει καμιά εντολή για ανάσχεση των κυμάτων.https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/726143_haos-katarreei-o-evros-apo-tis-hiliades-eisodoys-paranomon

 11. Όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις μεθόδευσαν απόλυτα συντονισμένα, σε αρμονία με τον ξένο παράγοντα, την “φυλάκιση” της Ελλάδος μας και του λαού της στα κάτεργα της ΝΤΠ, της Ευρωζώνης και των δανειστών – τοκογλύφων “εταίρων” μας στην ΕΕ, πετυχαίνοντας την οικονομική εξαθλίωση του λαού και την παραχώρηση του ευρισκομένου σε υπερεπάρκεια ορυκτού πλούτου της Πατρίδος μας!
  Ετούτη όμως η κυβέρνηση, ανέλαβε το ρόλο του στυγνού “εκτελεστή”! Κρατώντας στα χέρια της “πυρηνικό όπλο”, “εκτελεί” την Ελλάδα παραχωρώντας κυριαρχικά της δικαιώματα! Ταυτόχρονα αποδομεί την Πατρίδα από τα Ιερά και τα Όσιά της, που επί αιώνες κράτησαν όρθιο αυτό το Έθνος, όταν άλλα Έθνη με μεγάλη ιστορία εξαφανίστηκαν στον ρου της ιστορίας! https://www.triklopodia.gr/ισοπεδωτησ-τησ-παιδειασ-και-τησ-θρησκ/#

 12. Εμπρός ήρωες να τους φάμε. Μην κολώνετε έχουμε πίστη στην Αφροδίτη και μαζί της θα φτιάξουμε ένα νέο κόσμο. Η σελήνη μόλις γεμίσει θα βρεθούμε όλοι μαζί να αποχαιρετούμε τους ήρωες. ΖΗΤΩ Ο ΧΡΙΣΤΑΡΑΣ από τις θερμοπύλες.

 13. ΠΑΙΔΙΑ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! Ο ΑΣΎΜΜΕΤΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΕΜΠΑΘΩΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΣΤΑΔΕΙΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ! ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

 14. Εσένα θέλουμε και μαζί σου θα πάρουμε την πόλη που έρχεται από την κορφή. Εμπρός παιδιά ξυπνάτε γιατί είναι πολύ αργά για δάκρυα στέλλα. Εμπρός να τους φάμε και να μην αφήσουμε ούτε κακκαλάκη… Ζήτω ο ΧΡΙΣΤΑΡΑΣ από το χωριό των ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.

  • Εσύ πάλι κόλησες με τα αρχαιοελληνικά σου και με τις ανασφάλειες που σου δημιουργούν τα άρθρα των θερμοπυλαίων, παλιδρομώντας σε ανευ λόγου ασυναρτησίες! Σοβαρευτείτε και σταθείτε αξίως επιχειρηματολογώντας και όχι μηδενίζοντας εμπαθώς, ειρωνικά και ανθελληνικά…! Δεν αξίζει..

 15. Κύριοι βολευτές ΞΥΠΝΑΤΕ και ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ για το λαό περισσότερο από την καρέκλα σας

  Η πολιτεία θα κάνει κάτι για το δημογραφικό πρόβλημα ή το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα τους! Οι τοπικοί βουλευτές άραγε τί άποψη έχουν γιατί περί άλλων τυρβάζουν!

 16. Παιδιά έως πότε θα τρώμε κουτόχορτο! Μας έχουν πάρει τα πάντα και εμείς τους ξαναψηφίζουμε! Τι κόλλημα και αυτό! Καμία ψήφος στα κόμματα που κυβέρνησαν την χώρα και την φτωχοποίησαν! Μόνο αν ψηφίσουμε κόντρα στις επιταγές του διεφθαρμένου συστήματος στηρίζοντας την ανανέωση του θα μπορούσε σε βάθος χρόνου να αλλάξει η καθημερινότητά μας και το δυσοίωνο μέλλον των παιδιών μας.

 17. Να σταθούμε όρθιοι στηριζόμενοι στην πίστη των γονιών και των προγόνων μας!

  ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ! ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ! ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΝΤΕΛΟΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΟ ΠΈΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΤΉΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΊ!

 18. Εχουμε ελπίδα άσβεστη, διαχρονική και δεν θα λυγίσουμε αρκεί να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να μετανοήσουμε για τα λάθη μας και φυσικά να διδαχθούμε από αυτά, ώστε με ταπείνωση να νικήσουμε τον αφέντη του Ερέβους που πρωτίστως κυβερνά τις ψυχές μας!! Γιαυτό και η πραγματική ΑΛΛΑΓΗ ξεκινά από τον εαυτό μας!

 19. Είμαστε οι απόγονοι φυσικών και αφύσικων πατέρων που όταν ξεριζώσανε τις ελιές για να φυτέψουν βρούβες εμείς μείναμε όρθιοι. Ο οδοστρωτήρας αντί να βάζει άσφαλτα και να στρώνει δρόμους έχει πάει στα χωράφια για την επανάσταση λουλουδιών και χρωμάτων. Τα σαλιγγάρια βγαίνουν άμα βρέχει. ΧΡΙΣΤΑΡΑ με τις οδηγίες σου κρατάμε όρθιοι και κάνουμε μπάνιο στα ζεστά νερά των θερμοπυλών. ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ.

  • Σκάσε πια με το χρισταρα ανοητε σοβαρεψου ,κάτι ανθρωπακια σαν κ σένα είναι που ξεπούλησε εύκολα πατρίδα , κ θρησκεία οικογένεια ,που νομίζεις ρε ότι θα οδηγήσουν όλα αυτά; Ξυπνά ανοητε, κ άκου να Μαθενει από τους θερμοπυλεους που αντιλαμβάνονται περισσότερα .

    • Γιατί παίρνεις σαν παράδειγμα κάποια ακραία περιστατικά; Δεν ντρέπεσαι; Να βγάζεις τέτοια εμπάθεια προς τον Θεό; Δεν σε έχει ανάγκη ούτε ο θεός ,ούτε η πατρίδα .Αύριο που θα συμβούν τα γεγονότα με τους Τούρκους ,εσύ θα έχεις ανάγκη την πατρίδα να σε προστατέψει από τον εχθρό κ τον Θεό .

    • Όλες οι εθνικιστικές διαδηλώσεις έχουν παρόμοια χαρακτήρα. Ντυμένοι Σπαρτιάτες, κυρίες με μπούρκες να κρατάνε εικόνες, ακροδεξιοί, χρυσαυγίτες και εθνικιστές, όλοι ενωμένοι, να φωνάζουν και να απειλούν. Δεν φταίμε εμείς που υπάρχουν πλέον βίντεο και φωτογραφίες που απαθανατίζουν τις σπουδαίες και ιστορικές αυτές εικόνες. Εμπάθεια προς τον θεό; Βλέπετε τι κάνει ο ομοϊδεάτης σας δίπλα στην εικόνα και τα λάβαρα κυρία μου;

     https://goo.gl/images/MDQJh7

 20. Να μετανοήσουμε και όλα τα άλλα όπως την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ κάποιος άλλος θα ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ, αφού εμείς «ου δυνάμεθα » καθώς αυτό, ας το καταλάβουμε, υπερβαίνει τις δυνάμεις μας!

  • Εσύ φταις που αναδεικνύεις συνεχώς κ συνεχώς κάτι που θα έπρεπε ,να μην αναμεταδίδεται .Καταπιανεσαι με κάποιον αλπροσαλο ,για να μας πείσεις για τιιι; Με ρωτάς εμένα αν θέλω να βλέπω αυτήν την εικόνα; Που με τόση αφθαδια βάζεις σε κάθε μήνυμα; Να μας επιτρέψεις να πονάμε κ να αγαπάμε κάθε τι Ελληνικό ,κ μην ακούω δήθεν για χρυσαυγητες κ ακροδεξιά .Αυτά τα αναμασούν όσοι θέλουν την ησυχία τους ,γιατί δεν γουστάρουν το ξεβολευτεις του καναπέ,κ όταν ακούν τέτοια φοβούνται μην χαθεί η ησυχία τους .Ένας από αυτούς είσαι κ εσύ.Εμεις όμως θα μου επιτρέψεις να ανυσηχουμε.Μας επιτρέπεις;

 21. ΕΛΜΕΔΕΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΛΥΣΣΑΝΕ ΚΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

  Ένας θαρραλέος εκπαιδευτικός τόλμησε (διότι περί τολμήματος πρόκειται, στους καιρούς των εξωνημένων προδοτών Τσίπρα και Καμμένου…) να αναφέρει το όνομα του πρωταγωνιστή του «Όχι», Ι. Μεταξά, στην πανηγυρική δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου, κι έχει προκαλέσει τις λυσσαλέες αντιδράσεις των κομμουνιστών ινστρουχτόρων της ΕΛΜΕ, που λυμαίνονται την εκπαίδευση, δηλητηριάζοντας τις αθώες παιδικές ψυχές με το αφιόνι του μαρξισμού!
  Κι εμείς που νομίζαμε ότι καθήκον των εκπαιδευτικών είναι να μάθουνε γράμματα στα παιδιά. Πόσο «πίσω» είμαστε!
  (ΥΓ): Πρώτη πράξη της Εθνικής Κυβέρνησης της Χρυσής Αυγής, όταν θα έρθει –και θα έρθει!- το πλήρωμα του χρόνου, θα είναι η άμεση ΑΠΟΛΥΣΗ, με συνοπτικές διαδικασίες, όλων των μαρξιστών ινστρουχτόρων απ’ όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης! Το χρωστάμε στα νιάτα, που είναι το μέλλον του Έθνους!

 22. Τους ερμαφρόδητους δυστυχώς κάθε αλλο παρά η πατρίδα τα ιδανικά και οι αξίες τους ενδιαφέρουν! Ψεύτικοι μάγκες βολεμένοι στον ωχαδερφισμό και τη νιρβάνα τους.

 23. ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΥΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΑ!

 24. Τα νούμερα που κυβερνούν μας διέλυσαν υλικά, σωματικά, ψυχικά, αλλά και ξεπούλησαν την χώρα. Μας κοροϊδεύουν οι πολιτικοί αλήτες τώρα και με τα αναδρομικά! Κατέλυσαν τη δημοκρατία και το Σύνταγμα της χώρας οι σιχαμένοι. Και όμως εμείς τους ψηφίσαμε!

 25. Ψηλά το κεφάλι, να μην χάνουμε την ελπίδα μας! Εκεί ψηλά βρίσκεται και όταν είναι η κατάλληλη στιγμή θα οικονομήσει. Εμείς πρέπει όμως να αλλάξουμε νοοτροπία και να προσπαθήσουμε να αντικαταστήσουμε το εγώ με το εμείς.

 26. Φύγετε μήπως γλιτώσουμε εμείςκαι η χώρα! Κόβουν τα αναδρομικά μας και βάζουν φόρους για να διορίσουν νεους καρανίκες αφού βλέπουν κατατρομαγμένοι να βυθίζονται δημοσκοπικά! Και μετά κατηγορούσαν πασοκ και νέα δημοκρατία, ενώ αυτοί αποδεικνύονται κατά πολύ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ!

 27. ΣΥΡΙΖΑ και ρουβίκωνες η πανευρωπαική βιτρίνα του χρεοκοπημένου μαγαζιού που η κυβέρνηση παρουσιάζει ως υγιή επιχείρηση, αλλά foli foli!

 28. ΤΕΡΜΑ οι πειραματισμοί των λεγόμενων ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!
  Εάν αυτοί που θα ψηφίσουν, στις επόμενες εκλογές,
  κόμματα που έχουν υπογράψει ήδη μνημόνια,
  είναι ΑΠΛΑ προδότες,
  τότε,
  οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα
  που δεν θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν Κυβέρνηση,
  είναι ΔΙΠΛΑ προδότες
  και οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα που κινδυνεύουν ακόμα και να μην μπουν στο Κ-υ-νοβούλιο
  είναι Τ Ρ Ι Π Λ Α προδότες!
  Διότι έτσι αποκαλύπτονται,
  ως υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων,
  με σκοπό να πνίξουν πατριωτικούς ψήφους
  υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
  Εδώ το Σύριζα με το ΑΝΕΛ μπόρεσε να συνεργαστεί,
  για να ξεπουλήσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ μου!
  Γιατί να μην μπορούν να βρουν τον ΤΡΟΠΟ συνεργασίας,
  οι υποτιθέμενες πατριωτικές παρατάξεις αναμεταξύ τους,
  για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μου
  και να το παίζουν το «μπαλάκι»
  στον Έλληνα ψηφοφόρο;;;;;;

 29. Ε ρε τι μάζεψε το νησάκι μας…..Στο κάθε σπίτι ένας λολός…και στο δικό μας όλοι….
  Βρε παιδιά η Λέρος είναι παρά πέρα…

 30. Τωρα που ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ σιγά μην φύγουν τόσο εύκολα! Θα μετέλθουν κάθε νόμιμου και μη τρόπου προκειμένου να κρατηθούν στην ΕΞΟΥΣΙΑ γιαυτό όσο περνά ο χρόνος γίνονται και πιο ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ για τον τόπο! Εδώ ξεπούλησαν τη Μακεδονία προκειμένου να φανούν αρεστοί στα αφεντικά τους, ώστε να τους κρατήσουν στην εξουσία! ΜΑΤΆΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΠΕΛΘΟΝΤΕΣ…

 31. Έχουν ματώσει τα ιερά χώματα της ελληνικής γης απο τα αίμα εκατοντάδων χιλιάδων αγέννητων βρεφών μέσω των εκτρώσεων! Τυχαία όλα συτά που περνάει η χώρα;

 32. Μπράβο στις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ! Συνεχίστε να χτυπάτε τις καμπάνες της εθνικής αφύπνισης, αφού σε λίγο με αυτούς τους εγκάθετους, απάτριδες, άθεους, που μας τοποθέτησαν απ’έξω δεν θα χτυπούν ούτε οι καμπάνες των εκκλησιών σε λίγο.

 33. Ευθύνονται εξίσου όλα τα κόμματα! Όλοι πάνω κάτω τα ίδια συμφέροντα εξυπηρετούν.

 34. Θα ψάξουμε να βρούμε το ψάρι που μας έφαγε και θα το ξεκοιλιάσουμε. Το σημείο του σταυρού είναι αυτό που μας οδηγεί και αφού αναστήσουμε τους γεννημένους από την στάχτη ήρωες θα ορμήσουμε στους απατεώνες πόλιτικούς που ήγρθαν από την Ιδία και θέλουν να μας φέρουν τον Βούδα για τον ύψιστο κριτή των πάντων ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.

 35. Άλατις. Φέρτε μπουζούκια να πω τον πόνο μου. Όπατις γουστάρω και ζητώ δικαιοσύνη και ισότητα. Το γεντικουλέ νανοίξει να μπουν μέσα τα θερποπυλάκια.

 36. Φέρτε γόμες. Φέρτε σβύστρες. Φέρτε Μπλάγκο. Πατήστε το Ντίλ να εξαφανιστούνε όσοι μας οδηγοιύν στον αφανισμό. όσοι δεν παντρέβονται. όσοι δεν γεννάνε πάνω από πέντε παιδιά. Όσοι αντί να κάνου έρωτα την παίζουν την ταινία.

 37. Γιατί πλησιάζει η ανάσταση των σιωπηλών αμνών όπου η μαγειρίτσα ζεστή θα ευφραίνει τις καρδίες ημών. Τα πρόβατα θα βελάζουν επειδή η ημέρα της κρίσης πλησιάζει και η νέα τάξη πραγμάτων θα ορθοποδήσει. Ψηλά το κεφάλι Χριστάρα να μην μας ξεφύγει τίποτα. Που θα πάει θα τους βρούμε τους άχρηστους και θα τους αγκαλιάσουμε γιατί μαζί τους θα σηκώσουμε το λαβαρο της βαρεμάδας. ΖΗΤΩ Ο ΧΡΙΣΤΑΡΑΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ.

  • Γιάντα δεν πίνεις μια ρακή τον πόνο να ξεχάσεις και από τσι Κρήτης τη χαρά να πιεις να ξεδιψάσεις.
   Τώρα που πήρα απόφαση άντε να σταματήσω, με μαντινάδες και ρακή το πόνο μου θα σβήσω…

 38. Εμείς επιμένουμε ελληνικά, χωρίς μίσος και σωβινισμό! Η ενημέρωση από τις θερμοπύλες προφανώς ενοχλεί καθώς κάποιοι δεν αντέχουν την αλήθεια αλλά αντιθέτως την αποκρύπτουν ή την αποσιωπούν. Ο αριθμός των σχολίων που καταγράφονται σε κάθε άρθρο κάτι λεει και σηματοδοτεί! Προτροπή προς όλους για ατομικό και συλλογικό αγώνα και αντίσταση μέχρι την απελευθέρωση της χώρας από την πολύμορφη κατοχή και ιδιαίτερα από το σταλινοφασιστικό καθεστώς που καταργεί το Σύνταγμα και σταδιακά τη δημοκρατία και μετατρέπει τη χώρα σε ένα απέραντο στρατόπεδο λαθροεισβολέων πέρα των νόμιμων προσφύγων.

  • πρεπει να γελάμε που και που. Και επιμένουμε Ελληνικά και στην κωμωδία. Γι’αυτο διαβάζουμε και σχολιάζουμε τους σπουδαίους Θερμοπυλαιους εθνικιστές.

   • Τελικά έχετε μεγάλο «έρωτα»με τις Θερμοπύλες! Τώρα αν γελάτε και το βλέπετε ως κωμωδία έχει να κάνει και με το ψυχισμό σας και με το αν είστε γελαδερός και τα συναφή…! Πάντως για το συγκεκριμένο θέμα που αφορά το δημογραφικό και όντως αποτελεί εθνική πληγή, αν γελάτε μάλλον εδεθς έχετε το πρόβλημα και ψλαξτε το!!!

    • Επομενως συμφωνειτε οτι τουλάχιστον ολα τα υπόλοιπα κείμενά τους,

     ηταν πραγματικά για γελια. Χαίρομαι που ειστε ειλικρινής. Δε θα το έλεγα έρωτα, μου αρεσει ομως το καλο σταντ απ.

 39. χαχαχα οι γερμανοναζι της γερμανιας αρπαζουν και την εκκλησιαστικη περιουσια!!!! χαχαχα τσιπρας,μητσοτακης ιερωνυμος

  μεγαλοι ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ! ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ!

  • οι χρυσοστολιστες εκκλησίες, οι πετροστολιστοι χρυσοί και ασημένιοι σταυροί. Πανε τα εκκλησιαστικά λούσα και τωρα τι θα κανουμε; Τους φάγανε ολα τα δαχτυλίδια και τωρα θα κοιμούνται, και τωρα θα κοιμούνται στα στασίδια.

 40. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ… ΓΙΝΑΝΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ! ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΣΟΙΜΠΛΕ: ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

  Η ανοιχτή υποστήριξη των «δανειστών» (τοκογλύφων και δυναστών!) που έχει εξασφαλίσει η συγκυβέρνηση των «προθύμων» Τσιπροκαμμένων, εκφράστηκε σήμερα – για πολλοστή φορά- από τον διάδοχο του Σόιμπλε, αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομικών, Όλαφ Σολτς, κατά την συνάντησή του με τον mister Tsipra, στο Βερολίνο.Όπως έγραψε στο Twitter ο χερ Σολτς, μετά την συνάντηση: «Πριν το Debattencamp του SPD (σ.σ τη διήμερη εκδήλωση των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών που θα λάβει χώρα στο Βερολίνο) συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό Τσίπρα. Μετά από πολλά χρόνια η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο».
  Κι αν δεν το πιστεύετε αυτό, ρωτήστε και τους –κοντά στο ένα εκατομμύριο- ανέργους, τους 500.000 Έλληνες που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό προς αναζήτηση καλύτερης τύχης, τους εργαζόμενους με μερική απασχόληση» (60% του συνόλου των εργαζομένων της χώρας…) που αμείβονται με το… κολοσσιαίο ποσό των 350 ευρώ το μήνα, τους χαμηλοσυνταξιούχους και λοιπούς!
  (ΥΓ): Ισχύς τους, η αγάπη των «δανειστών»!

 41. Ιδιες λέξεις, για κάθε ένα που πάει κόντρα στον κόκκινο φσσισμό που οσονούπω ο λαός θα τον στείλει με τη ψήφο του από εκεί που ήρθε! Τα μόνα τους όπλα ελλείψει επιχειρημάτων τα ρατσιστής, ξενοφοβικός ομοφοβικός φασίστας…..! Την ίδια στιγμή όλοι αυτοί οι ιδεοληπτικοί εμμονικοί δήθεν αριστεροί στηρίζουν το σωβινισμό Αλβανών και Σκοπιανών!ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

 42. Γιατί ρε φίλε από πότε είναι εθνικιστική αντζεντα η αγάπη στην πατρίδα και την πίστη μας; Δηλαδή πρεπει να γίνουμε όλοι απάτριδες άπιστοι άθεοι και αριστεροί ψευτοπροοδευτικοί για να είμαστε σωστοί! Ζήστε με τις ιδεοληψίες σας και τον άκρατο διεθνισμό σας όσο ακόμη έχετε χρόνο, αφού σε λίγο θα αποτελείτε παρελθόν.

  • Γιατι πολλοί εδω μεσα, που σχολιάζουν και υποστηρίζουν τα κείμενα των Θερμοπυλαιων,

   υποστηριζουν επισης τη χούντα και τον χιτλερ με δικές τους παραδοχές. Εκθειάζουν τον Παπαδόπουλο και χρησιμοποιουν το παράλογο επιχείρημα ‘γιατι, ο Στάλιν δεν ηταν χειρότερος απο τον χιτλερ;’ Διαβαστε τα σχόλια κατω απο τα κείμενά τους και αν δεν πάθετε κατάθλιψη τοτε μαλλον ανήκετε και εσεις στην ιδια ομάδα.

   • Και σε τι ευθύνονται οι θερμοπυλαίοι αν αυτοί που σχολιάζουν τα κείμενά τους και τα υποστηρίζουν εκθειάζουν τον Παπαδόπουλο; ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ! ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

    • και οι αριστεροί, και οι κκε, και οι χρυσαυγιτες, και οι εθνικιστες πατριωτες, ολοι το ιδιο επικίνδυνοι ειστε; Οταν αναφέρονται στον Παπαδόπουλο και στη χούντα, δέχονται ελάχιστη έως καθολου κριτική (γιατι εθνικιστες, ακροδεξιοί, χρυσαυγιτες, Θερμοπυλαιοι υποστηρίζετε παρόμοιες ιδεολογίες). Και για ποιον μηδενισμό μιλάτε; Οπως ειναι δικαίωμά σας να γράφετε ο,τι θέλετε, το ιδιο δικαίωμα εχουν ολοι. Επισης, ξεχάσατε να γράψετε οτι εκθειάζουν και τον χιτλερ.

 43. Η Δημογραφική κατάρρευση της χώρας είνσι γεγονός και θα πρέπει συτοί που τη δημιούργησαν και όσοι σήμερα την συντηρούν να πάνε σπίτια τους

 44. Γέλοιο έως και τραγικό να βλέπεις νοσταλγούς του χίτλερ να γράφουν «ΝΕ ΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΙΣ ΔΕ ΛΑΙΤΕ!!!11!!ΔΥΑΔΓΟΣΤΑΙ ΑΔΑΙΡΦΥΑ!!11!!!»

 45. Γιατί κ πως βγάζετε το συμπέρασμα ,πως όσοι μιλούν για την πατρίδα κ την θρησκεία είναι χουντικοί ,η χιτλερικοί; Δηλαδή σας αρέσει ,η απάθεια η ανυπαρξία ,η διάλυση η αδιαφορία της κυβέρνησης ;Που δεν λειτουργεί τίποτα ; Που χάθηκαν ηθικές αξίες ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο ,το ξεπούλημα τον Ιμίων της Μακεδονίας;Που πάντρεψαν ομοφυλόφιλους κ τους έδωσαν κ παιδί ,για να φωνάζει μαμά έναν άντρα; Είναι φυσιολογικό; Κ για φαντάσου Ω μη γενειτο να ήταν όλοι έτσι ποιος θα γεννούσε στην χώρα μας; Κάνουν χιλιάδες παραβιάσεις οι Τούρκοι κ μόνο αναχετιζουμε ,πας εμβολιζουν τα σκάφη κ εμείς κάνουμε μόνο διάβημα .Εφόσον είναι μέσα στα δικά μας χωρικά ύδατα έχουμε δικαίωμα να τους βουλιάξουμε ,κ δεν θα μας ζητηθεί από κανέναν ο λόγος.Τι σου αρέσει από όλα αυτά; Εκτός αν είσαστστε από εκείνους που θέλουν να διαμελιστεί η Ελλάδα .Μια χώρα για να την σέβονται, θα πρέπει να έχει ένα δυνατό κ πειθαρχημενω στρατό έτοιμο για όλα .Αλλιώς θα της κάνουν μάγκες καλή ώρα σαν τους γείτονες γύρω γύρω κ θα κάνει τουμπεκί.Συτο θέλετε; Θα τρίζουν τα κόκαλα του Κολοκοτρώνη.

   • Ολο συμπεράσματα βγάζετε από το κόκκινο μυαλουδάκι σας με τα δικά σας δεδομένα και βάση τις ιδεοληπτικές σας εμμονές τις οποίες σας βοηθούν να ενεργοποιείτε τα άρθρα αυτά και τα όσα σχολιάζουν. Ιδεοληπτικά εμμονικά συμπεράσματα , να τα συγκεντρώσετε σε βιβλίο! Μετά από 100 χρόνια που θα επανέλθει η δήθεν αριστερά θα έχουν μεγάλη αξία, τώρα απλώς «επιπλέουν»!

    • οποιος δεν ειναι εθνικιστής, ακροδεξιός ή χρυσαυγιτης πρεπει να ειναι κομμουνιστής ή αριστερός. Μετα απο 100 χρονια, μονο αυτο θα θυμάται ο κόσμος https://goo.gl/images/MDQJh7

   • Τζιζους κραιστ η Ελλάδα έχει σύνορα ,σημαία ,θρησκεία κ πραγματικούς Έλληνες που την αγαπάνε, δεν θα αφήσουμε τους αριστερούς , να τα διαλύσουν όλα αυτά.

 46. Να φύγουν να δει άσπρη μέρα η χώρα! Να πάνε να δουλέψουνε να δουν τη γλύκα οι ψεύτες και οι πολιτικοί προδότες που μας κυβερνούν.

 47. Οσοι δεν πάνε κόντρα σε αυτή την κυβέρνηση ή δεν έχουν κριτήρια επιλογλης ή ΕΙΝΑΙ ιδιοτελείς

 48. Παιδιά εμείς ό,τι και να λέτε ψηφίζουμε «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»! Δεν ενοχλούν κανένα στηρίζουν πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, ιδανικα και αξίες, την ιστορική μας κληρονομιά!! Κάποιοι άλλοι πίνοντας το φρέντο τους το μόνο που κάνουν είναι να σχολιάζουν εκ του σσφαλούς και να βγάζουν συμπεράσματα, απλά επειδή θα πρέπει να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους στον αγώνα κατά της αποικιοποίησης της χώρας και του αφανισμού του λαού μας, που επιχειρείται μεθοδικά!

  • Είδα κάποια στιγμή αυτούς που αποκαλούνται Θερμοπύλες….Μπορώ να ρωτήσω τι έχουν δώσει στο κράτος τα χρόνια που ζουν,και να τα συγκρίνουμε με αυτά που έχω δώσει εγώ ,που δεν σηκώνω μεγάλες σημαίες,και δεν φωνάζω πόσο αγαπώ την πατρίδα μου?

   • Ομολογία πίστης μήπως; Την ξεχασμενη από εσάς .Τι θα ήθελες άλλο ; Τιμάμε την πατρίδα μας με την παρουσία μας στις Εθνικές κ θρησκευτικές εορτές ,αντιδρούμε σε κάθε τι που προσβάλει την πίστη μας ,κ σε όποιους θέλουν να υποτάξουν την πατρίδα μας.Μπηκες στον κόπο εσύ ποτέ να ανυσηχησεις για όλα αυτά; Η νομίζεις ότι δεν συμβαίνει τίποτα; Φίλος των Θερμοπυλών.

    • εσάς, τους Έλληνες πατριώτες εθνικιστές, να κατακρεουργείτε την Ελληνική, και ανησυχώ με τα απίστευτα θεάματα που δημιουργείτε προσβάλλοντας την Ελλάδα γενικότερα. Αξιαγάπητε υποκριτάκο, φίλε των Θερμοπυλαίων.

     https://goo.gl/images/MDQJh7

    • Να μου πουν οι φίλοι των Θερμοπυλών,τουλάχιστον αυτοί που είδα στην παρέλαση και τους ξέρω, πόσους φόρους πλήρωσαν,πότε δούλεψαν,και γιατί είναι πιο Έλληνες από εμένα που δεν βάζω τη σημαία για χλαμύδα…

    • Σωστός ομολογητικός ειλικρινής μπράβο Ελληνα πατριώτη

    • Που την βλέπεις την υποκρισία ρε άνθρωπε πια υποκρισία; Πραγματικά είσαι εκτός τόπου κ χρόνου,καμία υποκρισία δεν υπάρχει .Εσύ κ οι όμοιοι σου ,προσβαλετε την πατρίδα μου ,με την αδιαφορία σας κ την εμμονή σας προσπαθώντας να μας πείσετε ,ότι όλα διαβαίνουν καλός .Όσο για κάποιους από τους θερμοπυλαιους ,που γνωρίζω προσωπικά ,ξέρω ότι έχουν κάνει δωρεές εκτός από αυτά ,που αναφέρθηκαν ποιο πάνω κ στης ένοπλες δυνάμεις .Εσύ τι έχεις προσφέρει ; Εκτός από χυδαιότητες σε βίντεο; Φίλος θερμοπυλαιους.

    • Υποκρισία είναι να λέτε, με την ιδιότητα του πραγματικού πατριώτη,

     ότι εγώ προσβάλλω την Ελλαδα (που αγαπάω), ενω παράλληλα κατακρεουργείτε σε κάθε σας σχόλιο την ελληνική γλώσσα (που επισης αγαπάω). Να το γράψω με κεφαλαία και ανορθόγραφα να το καταλάβετε;

     Μη ξεχνάτε και αυτο, του ομοϊδεάτη σας εθνικιστή (υποψιάζομαι ουτε και εδω αντιλαμβάνεστε την ειρωνία): https://goo.gl/images/MDQJh7

   • Αχ αυτό το εγώ! Εσείς βλέπετε το εγώ σας και οι θερμοπυλαίοι το ΕΜΕΙΣ! ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ Ι ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ! ΑΠΛΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ 1200 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !!! ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ 500 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΕΠΘΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ…. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ!!

    • Να μου πουν οι φίλοι των Θερμοπυλών,τουλάχιστον αυτοί που είδα στην παρέλαση και στη παραλιακή ένα βράδυ και τους ξέρω, πόσους φόρους πλήρωσαν,πότε δούλεψαν,και γιατί είναι πιο Έλληνες από εμένα που δεν βάζω τη σημαία για χλαμύδα….Αυτά που δήθεν κάνετε στα κρυφά να τα λέτε αλλού…Εδώ στο φως…

    • Κατακρεργουμε την Ελληνική ; Σιγά ο μεγάλος δάσκαλος τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι σαν κ εσένα, ο καθένας όμως από εμάς έχει την προσωπική του αξία .προτιμώ να είμαι άνθρωπος με αξίες ,κ ιδανικά παρά εχθρός με αυτά που μας άφησαν να φυλάμε οι πρόγονοι μας .Ο συχωρεμενος ο πατέρας μου έλεγε ο καθένας στον τομέα του ,τα γράμματα κ οι τέχνες. Κ εσύ λοιπόν μορφωμενε δεν μπορεί κ δεν γίνεται να είσαι γνώστης των πάντων.Φιλος θερμοπυλαιων.

    • Την ειρωνία τότε να αποκαλείτε τους άλλους ανθέλληνες και εθνομηδενιστές την αντιλαμβάνεστε;

     Και ποιός (αφελής) παραδέχθηκε ότι ειναι γνώστης των πάντων;

    • Όταν κανείς δεν θέλει να υπερασπίσει την χώρα του κ ακόμα χειρότερα ,τον ενοχλεί όταν οι άλλοι το κάνουν ,ναι είσαστε ανθελληνες.

    • Κανεις ομως δεν μπορει να συγκριθεί με εσας, τους πραγματικούς πατριωτες εθνικιστες, και μπραβο σας. https://goo.gl/images/MDQJh7

    • Αγαπάτε την Ελλάδα κ την γλώσσα σας; ΧΑ ΧΑ ΧΑ τον εαυτό σας αγαπάτε μόνο κ το κόμπλεξ ανωτεροτητας που νομίζετε ότι έχετε .

    • Πότε μίλησα για τον εαυτο μου; Και απο πότε οι επαναλήψεις των λόγων και των πράξεων του νεοέλληνα πιστού εθνικιστή αποτελούν κόμπλεξ ανωτερότητας;

     https://goo.gl/images/MDQJh7

     Το τριπλό ΧΑ παραπέμπει αλλου, οπως και τα ΣΣ που χρησιμοποιούσε εδω μέσα ομοϊδεάτης σας στο ψευδώνυμό του.

   • Γιατί κύριε μου κακό είναι να εκδηλώνει κανείς την αηάπη του προς την πατρίδα του! Εσείς καθίστε στον καναπέ σας, δεν σας ενοχλεί κανένας προφανώς ούτε η συνείδηση σας! Λίγη ΔΙΑΚΡΙΣΗ δε βλάπτει..

    • Κυριε Αχιλλέα- Οδυσσέα «ΕΦΟΡΙΑΚΕ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ζηλεύετε;;,Εντάξει εσείς είστε πιο Έλληνας! Κοιτάξτε τον εαυτό σας πρότυπο και μην ασχολείστε με τους θερμοπυλαίους! Εμείς στεκόμαστε δίπλα σε όσους αγωνίζονται για την πατρίδα μας που κάποιοι θέλουν να αφανίσουν.

    • Την γλώσσα σου ναι την λατρεύεις για να μπορείς να ξευτιληζεις αχόρταγα τις ιερές εικόνες βαζοντας ξανά κ ξανά το βίντεο που αναιβασαν ολίγοισαν κ εσένα .Δεν χόρτασε να ειρωνεύεται να ταπεινώνει να κρίνει τους προβληματισμένους αληθεινους πατριώτες.Γιατιιιι;

    • αλλά αν εννοείτε αυτό το υλικό

     https://goo.gl/images/MDQJh7

     πρεπει να διευκρινήσω οτι προκειται για φωτογραφία και οχι βιντεο. Βίντεο είναι το μέσο που αποτελαίται από πολλές φωτογραφιες μαζι και η μία διαδέχεται την άλλη πολύ γρήγορα (συνήθως 25 εικονες το δευτερόλεπτο).

     Στην φωτογραφία αυτή λοιπόν, ο νεοέλληνας εθνικιστής πιστος σέβεται τα ιερά λάβαρα και την ιερή εικόνα με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει.

     Αν θέλετε να μιλήσουμε για εξευτελισμό, ας μιλήσουμε για ακόμα μια φορά για την δολοφονία της ελληνικής από έναν ‘αληθεινό πατριωτη’.

 49. Μετάνοια, εσωτερική αλλαγή, προσευχη και όλα τα άλλα θα τα οικονομήσει Αυτός που μας αξίωσε στο διάβα των αιώνων να μην χάσουμε την θρησκευτική μας και εθνική μας ταυτότητα!

 50. …όσοι απεργάζονται τον αφανισμό του έθνους μας, της εκκλησίας και του λαού μας θα αφανιστούν στο τέλος οι ίδιοι….

 51. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΑΔΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΈΡΑΜΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΑΛΗΝΗ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ

 52. Ξεπουλημένοι ανθέλληνες από που παίρνετε εντολές και ξεπουλάτε χώρα και λαό;

 53. Οτι και να λένε τα κόκκινα ανδρείκελα και αργυρώνυτα όργανα της νέας τάξης και του Σόρρος δεν μας πτοεί όταν πρόκειται για τα ιδανικά τις αξίες και το μέλλον των παιδιών μας.

  • παλι μπερδεύεις τον νεοταξικό Σόρος με τον ζάμπλουτο, νούμερο ενα, σύγχρονο άγιο Ελληνα εθνικιστή Σώρρα; Σχεδόν προδοσία.

 54. Παραδώσατε ψυχή και σώμα στον μεγαλύτερο εκφραστή του άκρατου φιλελευθερισμού στο δολοφόνο των εθνών Σόρρος.

 55. Χου και α …χα! Οταν μεγαλώσεις μπορεί και να καταλάβεις! Γιατί φαίνεται το πρόβλημα να είναι μεγαλύτερο απ’ότι αρχικά εκτιμήθηκε! Φαίνεται για διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή

 56. Τί γίνεται ρε παιδιά με τις θερμοπύλες και έχουμε τέτοιο ντόρο! Τι το παράξενο να στηρίζει κάποιος τα δίκαια της πατρίδος του και να εκδηλώνει σε δύσκολους και χαλεπούς καιρούς την αγάπη του γι’αυτήν;;

  • Οταν τις απόψεις σου τις υποστηριζουν αυτοαποκαλούμενοι χουντικοί και νεοναζί

   (διαβαστε τα εμετικά τους σχόλια κατω απο τις ανακοινώσεις των Θερμοπυλαιων) θα επρεπε τουλάχιστον να προβληματίσει εσας και τις θερμοπυλες σας.

   • Αν είναι δυνατόν επειδή κάποιοι συμπολίτες μας σηκώνουν ακόμα την ελληνική σημαία σε μια εποχή εθνικής νιρβάνας κάποιοι άλλοι να βγάζουν τόση ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ και ΦΘΟΝΟ χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα! Μάλλον τους ελέγχει η συνείδηση τους αφού το μέτρο του πατριωτισμού δεν είναι να αναγορεύουμε τα συμφέροντα μσς σε σξίες και να κρίνουμε εκ του καναπέως εκ του ασφαλούς!

    • Αν μαζεψετε όλες τις απόψεις των Θερμοπυλαιων (και τις δικές σας),

     καταλαβαίνει κανεις οτι δεν ειστε απλα πατριωτες, αλλα εθνικιστες, ρατσιστές κλπ. οπως ολοι οι ακροδεξιοί και οι χρυσαυγιτες. Κανεις δεν σας κατηγόρησε για μια σημαια που κρατάτε. Αν εσεις οι μεγαλόψυχοι δεν ντρεπεστε ή προβληματίζεστε που συμμερίζεστε την ιδια ιδεολογία με τους αυτοαποκαλούμενους νεοναζί και χουντικούς, τοτε εχουμε καθε δικαίωμα να σχολιάζουμε ο,τι γράφετε. Φθόνο; Δεν εχετε κουραστεί να μας κανετε να γελάμε; Και μάθε επιτέλους Ελληνα, πρότυπο πατριωτη, εθνικιστή, πιστε να γράφεις σωστά Ελληνικά. Πως απαιτείς μετα να σε παρει καποιος στα σοβαρά;

   • Τώρα πσραλογίζεσαι φίλε μου…χουντικός χωρίς να το ξέρεις είσαι μάλλον εσύ που δεν ανέχεσαι και οι άλλοι να έχουν άποψη και ταυτόχρονα βάζεις ταμπέλες σε άτομα που δεν γνωρίζεις!

    • Δηλαδή δεν έχει δικαίωμα κάποιος που δεν είναι κ τόσο καλός στα ορθογραφικά ,να εκφέρει άποψη .Δεν χρειάζεται να με πάρεις εσύ κ οι όμοιοι σου στα σοβαρά, εγω εκείνη την στιγμή που γράφω πονάω για ότι γίνεται στην πατρίδα μας ,κ σηχενομαι ανθρώπους μωρους σαν κ σένα ,που την αγάπη κ την αγωνία μου την βαπτίζουν χουντική .Δεν θέλω να σας μοιάζω ,κ είναι δικαίωμα μου να υπερασπίζω κ από τους εξωτερικούς κ τους εσωτερικούς εχθρούς την πατρίδα μας .Αυτους που θέλουν την Μακεδονία έξω από την χώρα την βόρεια Ήπειρο να βασανίζεται από τους Αλβανούς ,στο Αιγαίο να εμβολιζουν τα σκάφη τα Ίμια έξω από τον χάρτη σας αρέσουν κ οι παραβιάσεις που από τις πολλές αναχετισεις έχασαν την ζωή τους τόσοι πιλότοι κ άφησαν παιδιά ορφανά ναι αυτοί είσαστε εσείς .Οι βολεμενοι που δεν θέλουν ενόχληση .οκ όμως αφήστε κάποιους άλλους να ανησυχούν.Μας επιτρέπετε;

    • υποστηριζουν τα άρθρα των Θερμοπυλαιων; Εξυμνουν τον Παπαδόπουλο και τα καλα της χούντας και οταν κατηγορήθηκαν πρόσφατα για νεοναζισμο είπαν το εμετικό ‘γιατι, ο Στάλιν ηταν καλύτερος;’ Και κανένας δε βγήκε να τους πει τιποτα – ουτε οι Θερμοπυλαιοι ουτε οι υποστηρικτές τους. Ουτε σας απαγόρεψα να εχετε άποψη, ουτε έβαλα ταμπέλες σε κανέναν. Αυτοχαρακτηρίζεστε μόνοι σας με τις παραδοχες και τις απόψεις σας. Αλλα με κανετε να γελάσω παλι με τον θεϊκο σας χαρακτηρισμό ‘χουντικος’ που συνοδεύτηκε με την κατηγορια ‘βαζεις ταμπέλες σε άτομα που δεν γνωρίζεις’.

    • Συμμερίζομαι την ίδια ιδεολογία με του ναζί; Ε δεν είσαστε καθόλου καλά μάλλον έρχεται πυρετό .Φτάνει πια η καραμέλα φτάνει ελεος.Πητε μας τι θελεται; Τι προτιμάτε; Να μην έχουμε στρατό; Να μας κλέβουν μέσα στα σπίτια μας κ να μην αντιδρούμε; Να μην υπάρχει αστυνομία; Να πάρουν τα Σκόπια την Μακεδονία; Να δώσουμε το Αιγαίο στους Τούρκους; Τι ακριβώς θέλετε ;για να μην ξεβολευτ κ να μην μας χαρακτηριζετσ νεοναζί ελεος .

    • Ανώνυμε. Ξέρεις ότι είσαι ελεύθερος να γράφεις ό,τι θέλεις και όπως θέλεις.

     Ειναι αδιαμφισβήτητο δικαίωμά σου. Όπως δικό μου δικαίωμα είναι να σχολιάζω όταν βρίζετε τους άλλους, με την ιδιότητα του Έλληνα πατριωτη-πρότυπο, εθνομηδενιστές, ανθέλληνες κλπ., δολοφονώντας παράλληλα την ελληνική γλώσσα. Η ειρωνία είναι τόσο γλυκιά που όχι μόνο δεν σας το απαγορεύω (με ποιά ιδιότητα άλλωστε;) αλλά, αντιθέτως, θα στεναχωρηθώ πολύ αν σταματήσετε.

    • Αχ πατρίδα μου καημένη πως σε καταντισανε έτσι ,κάθε μέρα κ ένας φόνος μια ληστεία ,κ ο φόβος να κυριαρχεί παντού .Κ κάνεις να μην αντιδρά ,κ όσοι ανυσηχουν να τους λένε νεοναζί ,τόσος ύπνος πια ελεος

    • Οι ακροδεξιές ιδέες, οι συνωμοσιολογίες, ο ρατσισμός, ο εθνικισμός,

     η αγάπη για την Ανατολή, τον παραλογισμό και τον σκοταδισμό (παραδοχες φίλων Θερμοπυλαιων), η παραδοχή ‘ναι, ειμαι αγράμματος’ (σχόλιο κατω απο αλλο αρθρο), η άρνησή σας να διαπομπεύσετε εμετικά σχόλια που υποστηριζουν την χούντα και τον χιτλερ (αλλά σας ενοχλεί η δική μου υπόδειξη της παραπάνω απραξίας σας), οταν λοιπόν ολα αυτα τα χαρακτηριστικά σας, που ειναι τα ιδια με των νεοναζί της ΧΑ και ακροδεξιών, παρατηρούνται εδω μεσα, ο συσχετισμός που ακολουθεί ειναι εντελώς λογικός και βάσιμος.

 57. ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ! ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ AEGEAN 24NEWS

   • Τα άκρα και οι ακρότητες και κατα συνέπεια οι ακραίοι παντού υπάρχουν και δεν γίνονται αποδεκτά! Άλλο ο άκρατος εθνικισμός, σωβινισμός από το άδολο αγνό πατριωτισμό.

    • Οι ιδεες σας συνολικά ταιριάζουν με αυτες των ακροδεξιών, εθνικιστών,

     χρυσαυγιτων και χουντικών – ολοι αυτοι σας υποστηριζουν εδω μεσα. Και ονομάζετε Θερμοπυλες, φορ φαξ σέικ.

  • Ναι αλλά το ίδιο θα μπορούσα να πω κ εγώ ,όταν χαρακτηρίζουν τα σχόλια μου ναζιστικά .Τώρα πόση δόση ειρωνείας κρύβει πως θα στενοχωρεθητε εάν σταματήσω να σχολιάζω δεν το ξέρω.

   • Ξεκάθαρα εξηγείται πως η ειρωνία βρίσκεται στο ‘ανορθόγραφος πατριώτης’. Καμια ειρωνία στο οτι θα στεναχωρηθώ αν σταματήσετε να γράφετε – σε ποιον δεν αρεσει να γελάει;

    • Αφού φίλε μου είσαι μάλλον γελαδερός και είρωνας τι κάθετε και σου απαντά ο άλλος κύριος;

    • Και γιατι αποθαρρύνετε την κυρια σχολιάζοντας, δίχως ίχνος ειρωνίας και πάλι, με ένα ανορθόγραφο, κουτοπόνηρο κείμενο με πολλα θαυμαστικά; (κάνοντάς μας πάλι να γελάμε). Προσπαθείτε να της κλέψετε την λάμψη;

 58. Κάποιοι που καθεύδουν ας ξυπνήσουν και ας ενεργοποιηθούν ως Έλληνες και μετά με βάση την κομματική ή ιδεοληπτική ταυτότητα και ίδια συμφέροντα!

  • Πρώτα είμαστε Έλληνες,μετά είμαστε Ούννοι,μετά Αλβανοί,μετά Ούγγροι,μετά Καραγκιόζηδες,και μετά Θερμομαλ….ες..Ρε δε μας χέζ..ε..

 59. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΑΘΕΜΙΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!! MADE IN GRECCE ΠΑΤΕΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΟΔΉΓΗΣΕ ΕΩΣ ΕΔΩ!

 60. Καλά δεν ντρέπεστε! Οι θερμοπύλες σας φταίνε και όχι αυτά που κάνουν οι ομοϊδεάτες σας του Ρουβίκωνα και οι κάθε τύπου αναρχικοί με τις κουκούλες;

  • Ειναι οπως ο χρυσαυγιτης εδω μεσα που πριν μερικές μερες υπερασπίστηκε τον Χιτλερ με το εμετικό ‘επιχειρημα’ «γιατι, ο Στάλιν ηταν καλύτερος;». Γιατι εχετε ολο τα άκρα στο μυαλο σας;

 61. ΤΕΡΜΑ οι πειραματισμοί των λεγόμενων ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!
  http://ellinikahoaxes.gr/2015/12/19/ellada-tourkia-nato-stoltenberg/
  Εάν αυτοί που θα ψηφίσουν, στις επόμενες εκλογές,
  κόμματα που έχουν υπογράψει ήδη μνημόνια,
  είναι ΑΠΛΑ προδότες,
  https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/290270_gkasimatis-ta-mnimonia-paredosan-ethniki-kyriarhia
  τότε,
  οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα
  που δεν θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν Κυβέρνηση,
  είναι ΔΙΠΛΑ προδότες
  και οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα που κινδυνεύουν ακόμα και να μην μπουν στο Κ-υ-νοβούλιο
  είναι Τ Ρ Ι Π Λ Α προδότες!
  Διότι έτσι αποκαλύπτονται,
  ως υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων,
  με σκοπό να πνίξουν πατριωτικούς ψήφους
  υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
  Εδώ το Σύριζα με το ΑΝΕΛ μπόρεσε να συνεργαστεί,
  για να ξεπουλήσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ μου! https://www.athensvoice.gr/sites/default/files/407_2.jpg
  ΓΙΑΤΊ να μην μπορούν να βρουν τον τρόπο συνεργασίας,
  οι υποτιθέμενες πατριωτικές παρατάξεις αναμεταξύ τους,
  για την αποκατάσταση της ΑΞΙΟΠΡΈΠΙΑΣ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μου
  και να το παίζουν το «ΜΠΑΛΆΚΙ»
  στον Έλληνα ψηφοφόρο;;;;;;
  https://www.youtube.com/watch?v=s4vj3Wm9JnY

 62. Μην ασχολείστε με τους φθονερούς ιδιοτελείς εθνομηδενιστές αποδομηστές που όλους τους Έλληνες πλεον που δεν ταυτίζονται με τις αντεθνικές και αναρχικές τους πεποιθήσεις χαρακτηρίζουν ακροδεξιούς, φασίστες και ό,τι άλλο! Εχουν μετατρέψει τη χώρα σε άντρο ληστών, βιαστών, αναρχικών, τρομοκρατών! Βγάλτε τις κουκούλες ψευτοπροοδευτικοί.

   • Τα σώβρακα άλλοι μας τα πήραν φίλε μου τώρα χάνουμε τα σπίτια μας και σε λίγο θα πάρουν και τις ψυχές μας! Δεν μπορώ να καταλάβω εδώ μέσα όλοι οι τιμητές των πάντων και θαυμαστες των εαυτών τους γιατί δεν αναφέρονται και να κρίνουν αν είναι σωστά τα όσα γράφουν στο συγκεκριμένο άρθρο παρά μόνο χωρίς να γνωρίσουν βγάζουν τόση χολή που αντανακλά στον δικό τους πραγματικό τους εσωτερικό άρρωστο από ότι φαίνεται ψυχισμό;;;

    • Που τους σκέφτεστε τέτοιους τίτλους; Μπορειτε να συνεχίσετε παρακαλώ;

     Οι θερμοπυλες κρίνονται για το σύνολο των (ακροδεξιών) απόψεών τους και για τους χουντικούς και νεοναζί υποστηρικτές τους. ‘Θαυμαστές εαυτών’ και ‘άρρωστο ψυχισμό’; Κυρια μου εχετε παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας στο γιουτιουμπ;

 63. Ο Τατσόπουλος στη Νέα Δημοκρατία. Η απόλυτη πολιτική παρτούζα.Γυρολόηοι βολευτές των 7-8 χιλιάδων ευρώ από τους οποίους περιμένουμε να σώσουν τη χώρα. Καταλύεται το κράτος και αναδύεται το απόλυτο παρακράτος

 64. Μόλις χωρισα γιατί η γυναίκα μου δεν ηθελε να κάνουμε πολλά παιδιά. Ολοι μας να διωξουμε αυτούς που μας οδηγουν στον αφανισμό.Εφχαριστω Θερμοπύλες

 65. Υπό την έννοια μιας απλής αριθμητικής την οποία οι ινστρούχτορες των Ιλισίων πεδίων που επιχειρούν να επιβάλουν απέναντι στην πολιτική ορθότητα του ζώντος εθνικισμού και πάσης της εν κυρίω υμών αδελφότητας ενώνουμε τις δυνάμεις για να αντεπεξέλθουμε τας κακουχίας που προέρχονται από την κλιματική αλλαγή και όλες τις πληγές των Φαραώ. Οι λύκοι που επιχειρούν να επιβάλουν την θολοκουλτούρα του στείρου εθνικοπατριωτισμού θα κατατροπωθούν από το έμβλημα του Αρταξέρξη. Ορμάτε Θερμποπυλιώτες Ζήτω το έθνος της Μαδαγασκάρης.

  • Φίλε μοναχός σου νάσαι μάλλον αρχίζεις και τα χάνεις με όσα γράφεις! Παιδιά συνέλθετε και σοβαρευτείτε…

  • Πάει το χάσαμε! Από τον Αρταξέρξη και τη Μαδαγασκάρη και τα Ιλίσια Πεδία τα παιδία παίζει. Βρε ΔΙΚΙΟ που έχουν οι Θερμοπύλες αλλά ποιος να εννοήσει…

 66. ΑΠΛΑ! ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΕΣ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ» ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ !!!!!! ΕΊΔΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ Η ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΔΊΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΎΝ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΒ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ»;;; Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ «ΆΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ»! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!

 67. Παρακαλούμε πιο σιγά γιατί μερικοί ακόμα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου! Βλέπετε στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες είναι βαθιά ριζωμένα η νιρβάνα ,ο ωχαδερφισμός, η αναγόρευση των συμφερόντων μας σε αξίες γιαυτό και δεν χρειαζόμαστε πια τα ιδανικά, τις αξίες, την παράδοση και ό, τι οι πρόγονοι μας μας κληροδότησαν! Συγχαρητήρια σε όλους μας.

  • Οι οποίοι πρόγονοι ειναι παγκοσμίως γνωστοί για τον πολιτισμό, τις επιστήμες, την αγάπη για την μόρφωση, το ανήσυχο πνεύμα.

   Εμεις, ουτε νεοελληνικά γνωρίζουμε, πολλοί εδω μεσα δηλώνουν περήφανα αγράμματοι, αγαπάνε τον σκοταδισμό, την Ανατολή, χυδαιολογουν, απειλούν, πιστεύουν οτι τα μυθολογικά τέρατα (κέρβερος, σφιγγα, κένταυρος) στα παραμύθια των προγόνων μας υπήρξαν πραγματικά όντα. Δεν κατακρίνουν χουντικούς και χιτλερικούς και τα εμετικά τους σχόλια. Και μην ξεχνάμε αυτο

   https://goo.gl/images/MDQJh7

   Πόση περηφάνια θα φούσκωνε τα στήθη των προγόνων μας λετε; Πολλή ή πάρα πολλή;
   Όσα συγχαρητήρια και να δώσετε είναι λίγα.

   • Μα μας απαγορεύεται να έχουμε ανυσηχο πνεύμα,εξάλλου χυδαίος μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολα ,κάποιος που αναιβαζει χυδαία βίντεο ,που αντιπροσωπεύουν την χυδαία ψυχή του.Οσο για την δική μου υπερηφάνια ναι είμαι υπερήφανος για ότι κατάφερα να δημιουργήσω στην ζωή μου ,κ ιδιαίτερα για τα πιστεύω μου.Κατα τα άλλα για να ξέρεις είμαι σε μεγάλη ηλικία έχω μορφωμένα παιδιά κ γαμπρούς ,κ από την δεκαετία του 60κ έπειτα ,είναι πλέον πολύ λίγοι η αμορφοτοι αυτής της χώρας.Οποτε δεν χρειάζεται να μιλάς συνέχεια για αυτό που το 95% πλέον των Ελλήνων είναι μορφωμένοι .Ε δεν έκανες κ κάτι ακατόρθωτο κ μιλάς λες κ κανένας άλλος δεν έχει σπουδάσει,μακάρι να μπορούν κιόλας τα παιδιά να βρίσκουν κ δουλειά πάνω στο αντικείμενο τους μορφωμενε .

    • Το παραδέχονται μόνοι τους οι σχολιαστές εδω μεσα. Δεν εχω ανεβάσει κανενα χυδαίο βιντεο. Την μονη φωτογραφία που ανεβάζω συνεχεια, για να υπενθυμίζω στον κοσμο πως ειναι ο πραγματικος εθνικιστής πιστος, ειναι αυτη: https://goo.gl/images/MDQJh7
     Αν εσεις θεωρείτε χυδαία την εμφάνιση και τη συμπεριφορά των ομοϊδεατών σας, ειναι δικό σας προβλημα.
     Εξάλλου, οταν ο νεοέλληνας πιστος εθνικιστής εδω μεσα (δηλ οι Θερμοπυλαιοι και οι υποστηρικτές τους), μιλάει για φαλλούς, λουκάνικα, πουλιά, σοδομισμο, απειλεί ζωές με τσεκούρια και φωτιές, λέει κατα λεξη οτι η σωτηρία της χώρας ειναι η ανατολίτικη κουλτούρα και ο σκοταδισμός, και δέχεται συμπαράσταση απο αυτοαποκαλούμενους χουντικούς και ναζιστες (ολα αυτα συμβαίνουν λογω του ανήσυχου πνεύματός σας;), νομίζω η ανορθογραφία των σχολίων σας καταντά μια ασήμαντη λεπτομέρεια.
     Σε καμια περιπτωση δεν αναφέρθηκα σε σπουδές και προσωπικό μορφωτικό επίπεδο. Αναφέρθηκα στο δικό σας (ή, πιο συγκεκριμένα, στην απουσία του) που δίχως ίχνος ειρωνίας βρίζετε τους ‘ανθελληνες’ και ‘προδοτες’ με τα πιο αστεία ελληνικά.

    • Πέστα ανθρωπέ μου στους μορφωμένους και μη παιδαγωγημένους

 68. Ακραίος φασισμός είναι να χαρακτηρίζει κανείς συμπολίτες μας ως ακροδεξιούς και φασίστες επειδή «τόλμησαν » να αρθρογραφήσουν αναδεικνύοντας το μεγάλο πρόβλημα του δημογραφικού.

  • Ο χαρακτηρισμός ‘ακροδεξιός’ γινεται με βάση το σύνολο των απόψεών τους, διαβάζοντας όλες τις

   ανακοινώσεις τους, αλλα και απο την απραξία τους να απορρίψουν τη συμπαράσταση (αυτοαποκαλούμενων) χουντικών και νεοναζί που την εκφράζουν κάτω απο τα κείμενά τους. Οι ΑΝΕΛ, για παράδειγμα, θεωρούνται πανελλαδικά, αλλα και στα παγκόσμια μέσα, σαν ενα καθαρά ακροδεξιό κόμμα, με βάση το σύνολο των απόψεών τους. Οι Θερμοπυλες (οπως και οι χουντικοί και νεοναζί εδω μεσα), τους θεωρούν προδότες. Αφηστε τους πολυσύλλαβους και κουτοπόνηρους χαρακτηρισμούς σας και αφιερώστε λίγο χρόνο στην απλή λογική.

   • Συγγνώμη αλλά έχετε πονηρό και θολωμένο μυαλό να θεωρείτε χουντικούς και ναζί συνδημότες μας που αποτελούν απλά μια απλά πατριωτική ομάδα!

    • γράφουν υποστηρικτές τους οτι η χούντα ηταν καλή και οτι χρειαζόμαστε εναν νέο Παπαδόπουλο, οι χιτλερικοί νεοναζί χρυσαυγιτες απαντάνε ‘γιατι, ο Στάλιν ηταν καλυτερος;’, και κανένας δεν τους επικρίνει, οταν γράφουν οτι ο σκοταδισμός και η Ανατολή αποτελουν την σωτηρία της Ελλάδας, οταν απειλούν ζωές με φωτιές και τσεκούρια, τί σχεση εχουν αυτα τα γεγονότα με το ‘αρρωστημένο, πονηρό και θολωμένο μου μυαλο’; Ειναι απλα μια εθνικιστική ομάδα με ακροδεξιές απόψεις και ακροδεξιούς υποστηρικτές.

 69. Γιατί ενοχληστε τόσο πολύ ; Μήπως είσαστε κοκκινοφασιστας; Παθιαζεστε όταν γράφω κ προσπαθητε να μου περάσετε το μήνυμα ,πως πρέπει να κλείνουμε τα αφτιά κ τα μάτια μας ,να στρουθοκαμηλιζουμε ,κ να μην ανησυχούμε για τίποτα καμία αντιδράσει δεν μας επιτρέπετε ,αλλιώς αρχίζουν οι χαρακτηρισμοί ,τύπου νεοναζί χουντικοί .Μπράβο απόλυτη ελευθερία λόγου μπράβο στους κοκκινοφασιστες, που αγαπούν την Ελλάδα ,της διαλύσεις κ του καναπέ.

  • Κυρια του δεξιού άκρου, δεν ειναι απαραίτητα και ολοι οι υπόλοιποι αντίστοιχα ακραίοι.

   Εκτος βέβαια από αυτούς που σας υποστηριζουν εδώ μέσα και υποστηριζουν επίσης την χούντα και τον χιτλερ (με δική τους παραδοχή μιλάνε για τα καλά της χούντας και για τον χίτλερ λένε ‘γιατι, ο Στάλιν ήταν καλύτερος;’), και τους οποίους ποτέ δεν έχετε απορρίψει ή επικρίνει κάτω απο τα σχόλιά τους.

   Αλλα ας μη γράφουμε άδικα. Ας ανοίξουμε καλα τα μάτια μας να απολαύσουμε την εικονα του πραγματικού νεοέλληνα πατριωτη πιστου: https://goo.gl/images/MDQJh7

 70. Τι να τους κάνει η χώρα τέτοιους πατριώτες; Που ξεγυμνώνουν ότι ιερό κ όσιο; Όπως παράδειγμα κάποιοι δημοσιογραφεί,κάνουν προπαγάνδα υπέρ του Ερτογαν χωρίς να το καταλάβουν ,προβάλω τας την στρατιωτική δύναμη του εχθρού,καπως έτσι είναι κ οι δικές σου αντιλήψεις ,εκθέτεις την θρησκεία μας διχνωντας ένα τρελό η χαζό που κάνει αυτήν την απρέπεια κίνηση.

  • Αν εσεις ανήκετε στο ενα άκρο, δε σημαίνει πως όποιος σχολιάζει τις απόψεις σας ανήκει και αυτός αντίστοιχα στο άλλο άκρο. Εκθέτω τη θρησκεία;! Γιατι σας πειράζει τόσο η εικόνα των ομοϊδεατών σας; Οι άλλοι που ντύνονται Σπαρτιάτες; Η κυρια αναρχικιά πιστή με μπούρκα στην ιδια φωτογραφία που κρατάει την άγια εικονα, και δίπλα της ο πιο εθνικιστής Έλληνας που έχει γνωρίσει ο τόπος; Που σας υποστηριζουν χουντικοί και νεοναζί και δεν τους κατακρίνετε; Εσεις που γελοία αυτοαποκαλείστε Θερμοπύλες σε τι διαφέρετε απο όλα τα παραπάνω;

   Έλεος πια και με τα ορθογραφικά σας, νεοέλληνα αυθεντικέ πατριώτη (και καθε πραγματικέ πατριωτη εδω μεσα), που η έννοια της ειρωνίας σας διαφεύγει πλήρως.
   https://goo.gl/images/MDQJh7

 71. Δεν πάει άλλο με όλα αυτά τα πρωτόγνωρα που συμβαίνουν στη χώρα μας! Πρέπει να αντιδράδουμε και ας αφήσουμε τα παχιά λόγια όλοι εμείς οι λεκτικοί κσι του καναπέως πατριώτες. Συγχαρητήρια στην πατριωτική ομάδα Θερμοπύλες που τολμούν να λένε αλήθειες να ενημερώνουν και να αφυπνίζουν!

  • να αρχίσουμε να σφάζουμε. Αλλα οχι με τις φλωρικες χύτρες των μαχαιροβγαλτών δολοφόνων νεοναζί. Με δόρατα και χατζάρες να φχαριστηθεί η αιμοδιψής ψυχούλα μας. Παρατήστε τις πένες και όλοι στα σπαθιά. Να ξεβρωμίσει ο τόπος επιτέλους. Χλαμύδα και σανδάλι προαιρετικά.

   • Ρε παιδιά τρελαθήκατε! Τί βλακείεςωείναι αυτές! Εδώ σήμερα 3 τράπεζες υποβαθμίστηκαν το χρηματιστήριο έπεσε 7 και μονάδες, ανακοινώθηκε ότι οι Έλληνες χρωστάνε στην εφορία 103 δις και ότι αυξήθηκαν κατά 350 χιλιάδες αυτοί που χρωστάνε λιγότερα από 500ευρώ!

 72. στην κω δεν υπαρχουν χουντικοι νεοναζι ακροδεξιοι ειναι πρωην κεντρωοι πασοκ

  αλλα πατριωτες ελληνες.νεοναζι ειναι συριζα νδ ανελ κλπ οι 300 κοπροι-κλεφτες βολευτες δουλοπαρικοι της μερκελ.

 73. Με αυτά που διαβσζω και διαβάζοντας το άρθρο χίλια μπράβο στις «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»

 74. ΡΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΊΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ! ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΕΤΕ! ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΤΕ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΙΆΛΛΕΙΜΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ» ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΆΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ!

 75. Μην τους δίνετε σημασία δεν ξέρουν τι λένε! Μόνο να κατηγορούν ξέρουν όλοι αυτοί οι μικρόψυχοι, οι ζηλότυποι άθεοι απάτριδες! Διαφορετικοί κόσμοι.

  • «η μεγαλοψυχία του πιστου πατριωτη ανοίγεται διάπλατα μπροστά στα μάτια μας, στην αγια εικόνα και στα λάβαρα» για παράδειγμα, προκειται για έκφραση ζηλοτυπίας και μικροψυχίας. Οπότε ας αφήσουμε την εικόνα να μιλησει απο μονη της:

   https://goo.gl/images/MDQJh7

 76. Ψευδεστε κύριε όταν λέτε ότι δεν είπατε κανέναν αμόρφωτο ,σε όλα τα κυμαινα σας αυτό ειρωνεύεται ,κ αυτό αναμασατε .Σας ξαναλέω έχω δικαίωμα να γράφω έστω κ ανορθωγραφα έγινε κατανοητός; .Κ τι σχέση μπορεί να έχουμε εμείς επίσης με αυτήν την φωτό που οι σκοταδιστές κουμουνιστες σαν κ εσένα άρπαξαν την ευκαιρία για να ξευτιλησουν δήθεν αυτούς που είναι κοντά στην εκκλησία .Εσύ ξευτηληζεσαι κ δείχνεις καθαρά την εμπάθεια σου κ την ασέβεια προς τα ιερά της πατρίδας μας .Το μαύρο σκοτάδι που έχετε στην ψυχή σας δεν σας αφήνει να σεβαστητε την εικόνα ,γιατί προφανώς δεν σας έμαθε κανείς να σέβεστε .

  • Συγχαρητήρια κύριε μου ! Σεβασμός, τιμή, χρέος είναι οι σωστές λέξεις που κάποιοι έχουν διαγράψει από το λεξιλόγιό τους !Τι να πω, ότι είστε ανορθόγραφος! Μηδενίζεται μπροστά στις αξίες που αποπνέει το σχόλιό σας, που δεν βρίσκεις στα «σχόλια χολή» μορφωμένων!!!

  • Ειμαστε επίσημα μάρτυρες της δημόσιας εκτέλεσης της ελληνικής.

   Η σχεση που εχετε με τον νεοέλληνα εθνικιστή πιστό της φωτογραφίας

   https://goo.gl/images/MDQJh7

   ειναι ιδια με αυτην που εχετε με τους θερμοπυλες, τους υποστηρικτές τους (αυτοαποκαλούμενους χουντικούς και νεοναζί χιτλερικούς) και τις ακροδεξιές απόψεις τους.

   Δεν προκειται για κατηγορία, αλλα για παράθεση γεγονότων.

   Αν εσεις θεωρείτε οτι εγω εξευτελίζομαι που υπενθυμίζω στον κοσμο τον πραγματικό νεοέλληνα εθνικιστή πιστό, είναι δικαίωμά σας.

   https://goo.gl/images/MDQJh7

 77. Ενώ καίγεστε, φαίνεται ότι σας αρέσουν ταυτόχρονα τα όσα γράφουν οι Θερμοπύλες αφού εσείς συνεχώς ασχολείστε και τους σχολιάζετε. Πάντα θα υπάρχοτν 2- 3 ιδεοληπτικοί και γενίτσαροι που θα προσπαθούν να μειώσουν μια προσπάθεια στήριξης των συμφερόντων της χώρας και του λαού μας. Η εμμονή σας όμως να ασχολείστε εσείς οι 2- 3 με τις θερμοπύλες εκφράζοντας τις ίδιες και τις ίδιες ιδιοτελείς απόψεις κουράζει και σας μειώνει! Εκτός αν είστε βαλτοί…

  • Δεν εχουν μονο οι Θερμοπυλες και οι υποστηρικτές τους το δικαίωμα της επανάληψης,

   εκφράζοντας συνεχώς τις εθνικιστικές τους απόψεις. Να και η συνωμοσιολογία στο τέλος.

 78. Αλλη δουλεια δεν έχετε από το να ασχολείστε με τις θερμοπύλες;;;!Αφήστε τοτς ανθρώπους να γράψουν ό,τι νομίζουν γιαυτούς σωστό, αφήστε τους χαρακτηρισμούς και τις κατηγορίες και διατυπώστε τις δικές σας απόψεις ώστε να έχουμε κριτήρια επιλογής και όχι με απαράδεκτα σχόλια να προσπαθείτε να διαμορφώσετε και σε εμάς σώνει και καλά μια αρνητική άποψη για κάποιους συνδημότες μας, τους οποίους γνωρίζουμε , επειδή έχουν τις δικές τους θέσεις! Για μένα αυτός είναι ο έσχατος φασισμός.

  • Φίλε μου καμία σχέση με τις θερμοπλυλες από ότι είμαι σε θέση να ξέρω! Μην τα ισοπεδώνετε όλα! Έτσι, πολύ άδικα γίνεστε εσείς ακραίοι χαρακτηρίζοντας συνδημότες μας, που όλοι γνωρίζουμε, φασίστες! Διαβάζοντας τα άρθρα τους κανείς μπορεί να καταλάβει ότι μάλλον υπερβάλλετε και ελπίζω όχι σκόπιμα! Ποτέ όμως εσείς δεν τολμήσατε αυτές τις άδικες κατηγορίες να τις δημοσιοποιήσετε επώνυμα όπως οι ίδιοι κάνουν στον τοπικό τύπο! Απλά άδικα και άνανδρα προσπαθείτε να σπιλώσετε κάποιους συνδημότες μας που πάνω από τα κόμματα βάζουν την πατρίδα! Γιαυτό σας παρακαλώ να βγείτε ανοικτά και επώνυμα στον τοπικό τύπο να αρθρώστε ττις ανυπόστατες κατηγορίες! Και επειδή γνωρίζω κσποια ελάχιστα πράγματα για τη δράση τους να πω τα εξής:

 79. Φασισμός που απλα επαναλαμβάνουμε τις απόψεις των Θερμοπυλαίων

  και των, ακομα πιο σπουδαίων, υποστηρικτών τους; Και μάλιστα ‘έσχατος φασισμός’; Αυτο δηλ τι σημαίνει για εσάς; https://goo.gl/images/21yyWv

  • Οι απόψεις των θερμοπυλών είναι καταγεγραμμένες στα κατα καιρούς άρθρα τους.Αυτά τα αρρωστημένα και αναληθή που γράφετε είναι δικά σας ανυπόστατα και κακόβουλα συμπεράσματα, από συγκεκριμένους και ελάχιστους σχολιαστές και που στις περισσότερες περιπτώσεις εξυπηρετούν την ιδιοτέλεια, την κενοδοξία και σε κάποιες άλλες αντανακλούν τις κομματικές τους καταβολές και ταυτότητα!

   • Οι Θερμοπυλαιοι και οι υποστηρικτές τους στα σχόλια θεωρούν τους ΑΝΕΛ,

    (ενα επίσημα ακροδεξιό κόμμα) προδότες. Επισης, δέχονται αδιαμαρτύρητα την υποστήριξη απο αυτοαποκαλούμενους χουντικούς και χιτλερικούς νεοναζί. Μονο απο αυτα τα γεγονότα, κατανοεί καποιος απλά και λογικά (γιατι κακόβουλα;), σε ποιο άκρο ανήκετε. Καλα, αν συμπεριλάβετε τωρα και το σύνολο των απόψεων των Θερμοπυλαιων και των υποστηρικτών τους, δεν χρειαζεται να πούμε τιποτα αλλο.

 80. ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΏΝ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ! ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!! ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ!

 81. Όταν οι πολιτικοί για το μεγάλο εθνικό θέμα του δημογραφικού δεν κάνουν απολύτως τίποτα, οι «Θερμοπύλες» έστειλαν επιστολή για το σχετικό θέμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων! Πρόσφεραν 300 ευρώ για το πρώτο παιδί που γεννήθηκε το 2018! Έκαναν δωρεά 300 ευρώ στην πανελληνια ένωση φίλων πολυτέκνων και 250 στον τοπικό σύλλογο πολυτέκνων! Όταν λοιπόν κάποιοι άλλοι βάζουν στη τσέπη, έβαλαν από τις δικές τους γιατί δεν τους χρηματοδοτεί κανείς το ποσό των 850 ευρώ! Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα στο Βήμα της Κω όπως και το ευχαριστήριο για τη δωρεά 1200 ευρώ στο νοσοκομείο κλπ.! Όλοι λοιπόν οι εύκολοι τιμητες των πάντων καλό είναι, πριν καταδικάσουν ανθρώπινες υπάρξεις να γνωρίζουν, άλλως να σιωπούν!

  • Μου θυμίσατε ενα πολυ καλο υποστηρικτή των Θερμοπυλων εδω μεσα που

   πολυ συγκινητικά ειπε ‘μα η χούντα εκανε και πολλα καλα στην Ελλαδα’ (κανένας δεν τον επέκρινε).

   • Τα βάζετε όλα στον ίδιο μύλο…. ΔΥΣΤΥΧΩΣ τον αράπη και άν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς! Ζήστε με τις εμμονές σας και την μικροψυχία σας…

    • Μεγαλόψυχη κυρια μου, τις σοκαριστικές ρατσιστικές εκφράσεις

     να τις κρατάτε για τον εαυτο σας. Αυτο ειναι το επιχείρημά σας οταν σας ρωτάω γιατι δεν επικρίνετε τους χουντικούς και νεοναζί υποστηρικτές των Θερμοπυλων οταν σχολιάζουν κατω απο τα κείμενά τους;

   • ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΕΛ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΚΡΙΤΗΣ! ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΤΙΤΕΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΚΑΙΝΟΦΑΝΗ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙ! ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΌ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΝΕΝΑ! ΜΟΝΟ Η ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ…

   • Τώρα ποιος είναι χουντικός μπορεί να καταλάβει ο κσθένας. Καλημέρα σύγχρονε προοδευτικέ «δημοκράτη»

    • Συνηθως φιλοχουντικός ειναι αυτος που υποστηρίζει εναν αλλο χουντικό.

     Οπως υποστηριζουν εδω μεσα αρκετοι χουντικοί τους θερμοπυλαιους και δεν βγαινει κανένας να τους βρίσει ή να τους επιπλήξει, οπως κανατε εσεις π.χ. με το δικό μου σχόλιο.

    • ‘η χουντα ανορθωσε οικονομικα την ελλαδα και τους ελληνες’.

     Καλημερα στους χουντικούς και τους θερμοπυλαιους.

    • ‘η χουντα ειχε 0% ανεργια!τωρα που διοικουν οι κνιτες. εχουμε 40% !!!! ανεργια!!!’

     Να τους χαίρεστε ομοϊδεάτες χουντικοί και Θερμοπυλαιοι.

     Άντε, βγείτε ξανά και οι χιτλερικοί νεοναζί να εκφραστείτε και εσεις ελεύθερα. Στη Βουλή ειστε ήδη. Γιατι ντρεπεστε εδω;

    • Ναι παιδί μου εσύ είσαι δημοκρατης προοδευτικός οι σλλοι όπως λες είναι χουντικοί φασίστες ακροδεξιοί. Μπρσβο παιδί μου εμείς εσένα πιστεύουμε!

    • Μόνοι τους το παραδέχονται εδω μεσα, και κανένας σας δεν τους επικρίνει. Δεν ειναι θέμα πίστης. Ειναι θέμα ανάγνωσης.

   • Αυτα ειναι τα επιχειρήματά σας, αξιαγάπητοι κουτοπόνηροι; Αόριστες βρισιές;

    Για τον χουντικό υποστηρικτή των Θερμοπυλων που ειπε οτι η χούντα ηταν καλη, και για τον νεοναζί υποστηρικτή των Θερμοπυλων που οταν κατηγορήθηκε που θαυμάζει τον χιτλερ ειπε ‘γιατι, ο Στάλιν ηταν καλύτερος;’, δεν βγήκε κανένας σας να τους επικρίνει κατω στα σχόλια, ενω εδω έγινε επιστράτευση.

 82. Ο απλός δημότης γνωρίζει, όσο και αν πάντα υπάρχουν οι καλοθελητές που διαστρεβλώνουν και αλλοιώνουν την αλήθεια.

 83. ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ! ΣΤΕΡΕΨΑΤΕ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ! ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!

 84. Θερμοπύλες σταθερή αξία. Στηρίζουμε πατρίδα πίστη οικογένεια εθνική αξιοπρέπεια κοινωνική δικαιοσύνη. Μερικοί αναρχοαπλυτοι ιδεοληπτικοί κομματικοί εγκάθετοι που μισούν την Ελλάδα όπως αυτοί που χθες στο πολυτεχνείο έκαιγαν την ελληνική σημαία μας κσνουν να πιστεύουμε κσι να υποστηρίζουμε περισσότερο την ομάδα ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. Εχουμε μεγάλη ανάγκη από παρόμοιες αντιστασιακές ομάδες πριν χασουμε την πατρίδα μας.

 85. Βρε καλώς τον νεότουρκο τζιχαντιστή μας…
  Πάλι εδώ με το ευαίσθητο καφέ σου μάτι;
  Δε σου στείλανε ακόμα το μηνιάτικό σου;
  Σε ξέχασαν;
  Μάλλον χρειάζεσαι και «φακούς» επαφής!

  • Βρε αστειατορα, βρε καλαμπουρτζη, βρε ευφυολογε νεοέλληνα εθνικιστή πιστε

   πας απο αρθρο σε αρθρο και πετάς τα ξεκαρδιστικά σχόλιά σου με σκοπό να μας ξεκάνεις απο τα γελια; Δεν μας λυπάσαι καθολου; Ασε εμας. Δε σέβεσαι ομως τον θεό σου, τον αρχιεθνικιστη νεοέλληνα πιστό που σέβεται τις εικονες και τα λαβαρα;

   https://goo.gl/images/MDQJh7

   Ολα στον βωμό της κωμωδίας και της σάτιρας πια;

   • Εν όσο δεν τολμάς να μας ξεκαθαρίσεις
    με τα «νεοελληνικά σου» τεχνάσματα,
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ !!!
    ποιος είναι για σένα ο «νεοέλληνας εθνικιστής» και
    ποιος είναι ο Έλληνας Πατριώτης,
    μην περιμένεις να δεις στην Κω έστω και μία «άσπρη μέρα»,
    έως ότου χιονίσει για τα καλά!

 86. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ!
  ΓΙΑΤΙ;
  ΦΟΒΑΣΑΙ μήπως χάσεις την χρηματοδότησή σου;

  • σας απάντησα αναλυτικά στο ακριβως ίδιό σας σχόλιο που κανετε κόπι-πάστε σε αλλο αρθρο. ιδιώτη.

 87. Προς τον καλοπληρωμένο νεότουρκο τζιχαντιστή με το "Καφε Μάτι"

  Μια θερμή παράκληση:
  δώστε έναν απλά κατανοητό ορισμό στους αναγνώστες μας του
  Έλληνα Πατριώτη!

 88. που όταν τα βλέπω με ζαλίιιιιζουνε …
  Και παρεμπιπτόντως:
  περιττό πλέον να σου πω ότι ουρές
  «Κεφαλών» Ελλήνων Πατριωτών ανυπομονούν
  να σου περάσουν τους ανάλογους «φακούς» επαφής…
  για να μπορείς να βλέπεις καλύτερα!

  • Συνεχίζετε ιεροσυλα να κλέβετε τον τίτλο του αρχιεθνικιστη νεοέλληνα πιστου

   https://goo.gl/images/MDQJh7

   Παλι σοδομισμούς και βιασμούς ονειρεύεστε κυρια μου; Δεν βρίσκεστε στην Ανατολή των άισις. Ντρέπομαι για εσας πια. Στη σύγχρονη Ελλαδα βρίσκεστε, του πατριωτισμού, της θρησκείας και της οικογένειας: https://goo.gl/images/MDQJh7

   Δεν σέβεστε εμας, σεβαστείτε τουλάχιστον τον ομοϊδεάτη σας
   https://goo.gl/images/MDQJh7

 89. Προς ‘Καλοπληρωμένο’ νεότουρκο τζιχαντιστή με τα λαμπερά καφέ ματάκια

  Τι ζημιά μας έχεις κάνει… δεν μπορείς να το φανταστείς!
  Δεν σε χορταίνω να σε «κοιτώ βαθιά»
  μέσα στα γλυκά, καφετιά μάτια σου…
  Γ Ι Α Τ Ι άραγε;
  Μήπως κανένας Αγγελόπουλος ήταν ο πατέρας σου…
  Ή (το βρήκα!) μάλλον κανένας πλανόδιος ζαχαροπλάστης
  της γειτονιάς της μάνας σου,
  θα πρέπει να ήταν ο πατέρας σου!
  Πάντως όποιος και να ήταν … ένα Μ Ε Γ Α Λ Ο…
  https://media.giphy.com/media/86nJuFHH25Uu4/giphy.gif

  • Άλλοι πιστοί εθνικιστες εδω ασχολούνται με φαλλούς, αλλοι με βιασμούς και σοδομισμούς (οπως και εσεις), άλλοι με λουκάνικα. Οποτε μην ανησυχείτε άδικα. Ειστε εντελως νορμαλ – μοιάζετε με τους ομοιδεατες σας.

   Αφηστε ομως τις παρωχημένες και κρύες ερωτικες εξομολογήσεις – και την έλλειψη πρωτοτυπίας. Δείξτε την αγάπη σας για τους πρωκτούς οπως κανει ο αρχιεθνικιστης πιστος, που θαρραλέα και με σεβασμό, βροντοφωνάζει την πρωκτοαγάπη του δίπλα στην αγια εικονα και στα λάβαρά μας.
   https://goo.gl/images/MDQJh7

   • Βρε θα σας αρρωστήσουν αυτοί οι θερμοπυλαίοι! Αφού δεν το ΑΝΤΕΧΕΤΕ μην απαντάτε!!

    • Εννοείτε να μην απαντάω αν δεν αντέχω τις απειλές με φαλλούς, σοδομισμούς και βιασμούς απο τους νεοέλληνες εθνικιστες πιστούς; Εσας σας κόβω της τρίτης κατηγορίας.

 90. Προς τον ‘Καλοπληρωμένο’ νεότουρκο τζιχαντιστή με τα λαμπερά καφέ ματάκια

  Σας ΚΑΛΟΎΜΕ να γιορτάσουμε την «πρωκτολατρία» σας στις 2/12/2018 και ώρα 12:00 στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Αρρεναγωγείου της Κω!
  Κοπιάστε για να δούμε..
  (και από κοντά…)
  τα γλυκά σας βαθύ-ΚΑΦΕ ματάκια σας!
  Κοπιάστε… κοπιάστε … κοπιάστεεεεεεε… (Χάρη Κλην!)

  • μη ξεχάσετε να κανετε εικόνισμα τον αρχιεθνικιστη πιστό και να τον βάλετε δίπλα στις άγιες εικονες για προσκύνημα https://goo.gl/images/MDQJh7

   Παντως, εκτος απο την ποιότητα των σαχλοαστειων σας, αν αρχίζετε να τα εξηγείτε κιόλας… ξεχάστε την καριέρα Χάρρυ Κλυνν (κλέβετε που κλέβετε τα αστεια του, μάθετε τουλάχιστον να γράφετε σωστά το όνομά του)

 91. Προς τον ‘Καλοπληρωμένο’ νεότουρκο τζιχαντιστή με τα λαμπερά καφέ ματάκια

  Κοπιάστε… κοπιάστε … κοπιάστεεεεεεε…

  • Λεξοπλαστη. Προκρούστη της ελληνικής. Πιστε πρωκταλαγνε. Μας κανατε

   αλοιφή, αλλα δεν γελάσαμε. Μπορειτε παρακαλώ να αυξήσετε τις συλλαβές και τους χαρακτηρισμούς σας; https://goo.gl/images/MDQJh7

   • Πέσατε στην παγίδα τσιμπήσατε και μάλλον φαίνεται να σας αρέσει! Τι άλλο να πω ρε φίλε! Άνεργος είσαι. Ασχολήσου και με κάτι άλλο. Αφού προκαλείς από την αρχή με τα σχόλια σου και χαρακτηρίζεις συνδημότες μας χωρίς να γνωρίζεις και ανωνύμως! Μάλλον προσπαθείς να δείξεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι!

    • η ‘Κοπιάστε… κοπιάστε … κοπιάστεεεεεεε…’ αλλη δουλεια δεν εχει.

 92. Κοπιάστε… κοπιάστε … κοπιάστεεεεεεε…
  Για να δούμε και τι άλλη δουλειά θα μπορούσε να έχει και
  ο καλοπληρωμένος νεότουρκος τζιχαντιστής

  • Το κάλεσμα μιας νεοέλληνιδας εθνικίστριας πιστής, (επιτυχημένης, πολυάσχολης,

   που θυσιάζει τον ελάχιστο ελεύθερο χρονο που εχει για να γραφει καθημερινά εδω μεσα, με σκοπό να σώσει την πατριδα), σε σοδομισμους και βιασμούς ειναι απίστευτα συγκινητικό. Αναρωτιεμαι, το έιτς άρ της επιτυχημένης εταιρίας της τι θα έλεγε για τέτοιου είδους καλέσματα.

 93. Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και ευτυχισμένη Η νέα χρονιά για όλους! Ευχόμαστε ότι και τη νέα χρονιά οι «Θερμοπύλες» θα κρατήσουν ψηλά και με αξιοπρέπεια τη σημαία του Ελληνισμού και θα αποτελούν μακριά από ιδιοτέλειες και κομματικές σκοπιμότητες μια ελληνική φωνή αληθείας υπέρ των δίκαιων και των συμφερόντων του λαού και της πατρίδας μας!

 94. Για ποιον λόγο δεν λέτε για τις επώνυμες
  Καταγγελίες / μηνύσεις
  Που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες για τα συγκεκριμένα άτομα ξανά και ξανά στην κω;
  Γιατί προστατεύονται αυτοί ; Για να ανοίξει ο εισαγγελέας το κινητό τους να δει τι γίνετε !
  Φοβούνται κοπέλες να βγουν έξω γιατί δεν ξέρουν από που θα τους ερθει ! Προστατεύστε τις κόρες σας ,προστατεύστε τα παιδιά σας
  Για ρωτήστε εκεί στο τμήμα να σας πουν !
  Σπάσιμο στα πόδια σε κάθε βιαστή και σε κάθε έναν που προσπαθεί με δύναμη και βία να σπάσει κυριολεκτικά την ψυχή μιας κοπέλας . Σε όλες που έχουν υποστεί κάτι παρόμοιο μπορείτε να πάτε στο τμήμα να μιλήσετε ανώνυμα μέσω δικηγόρου …. Η αστυνομία ξέρει να κάνει την δουλειά της!
  Βγείτε και μιλήστε για να σώσετε την επόμενη κοπέλα που μπορεί να έχει χειρότερη τύχη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ