Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία «Αρνούμαι Νατάσα ότι αυτό το αντίο είναι για σένα» | Τετάρτη 10πμ...

«Αρνούμαι Νατάσα ότι αυτό το αντίο είναι για σένα» | Τετάρτη 10πμ τελικά η κηδεία στη Μητρόπολη Μεγάρων

0
689

Σε βαρύ πένθος βύθισε ο πρόωρος και άδικος χαμός της Νατάσας Βαρελά η οποία έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 30 ετών, αφήνοντας πίσω καταρρακωμένους τους φίλους και την οικογένειά της.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, μια από τις καλές της φίλες και συνάδελφός της στο Νέο Κανάλι, σοκαρισμένη από τον ξαφνικό θάνατο της Νατάσας, την αποχαιρέτισε μέσω ενός άκρως συγκινητικού μηνύματος στο Ιnstagram.

«Γράφω το κείμενο και δεν πιστευω αυτά που γράφω! Η Νατασούλα μας, το κοριτσάκι μας, το ευαισθητάκι μας, απ’ τα πιο γελαστά και καλόκαρδα πλασματα μέσα στο κανάλι, το φιλαράκι μου!!!! Θα σπάσει η καρδια μου απ’ την στενοχώρια! Αρνούμαι ότι το αντίο είναι για σένα! Σ’ ευχαριστώ για ολες τις αγκαλιές που μου έδωσες, σ’ ευχαριστώ για τα γέλια στους διαδρόμους, για τα αστεία κουτσομπολιά στο βεστιάριο, για τα ονειρα που μοιραστήκαμε, σ’ ευχαριστώ για όλα και αισθάνομαι πολύ τυχερή που σε γνώρισα! Βιάστηκες πολύ ρε φιλαράκι… Να προσέχεις εκεί ψηλά… Θα μας λείψεις παρα πολύ… Σ’ αγαπάμε πολύ….
ΑΝΤΙΟ…» έγραψε, ποστάροντας μια φωτογραφία της αδικοχαμένης δημοσιογράφου.

H κηδεία της δημοσιογράφου Νατάσσας Βαρελά

Αύριο τελικά η κηδεία της Νατάσας Βαρελά! Για ποιο λόγο;

Αύριο, Τετάρτη (22/08/2018) θα γίνει τελικά η κηδεία της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 33 ετών από διάτρηση στομάχου.

 Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στην άτυχη κοπέλα που έφυγε άδικα από τη ζωή στις 10.00 π.μ., στη Μητρόπολη Μεγάρων.

Η είδηση του θανάτου βύθισε στο πένθος τη δημοσιογραφική οικογένεια, αλλά και το πανελλήνιο.

Η κηδεία της αδικοχαμένης δημοσιογράφου ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αλλά τελικά με μια ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΑ, γνωστοποίησε ότι αναβλήθηκε για αύριο. Αυτό έγινε ώστε να προλάβει ο αδελφός της, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό, να παραστεί στο τελευταίο αντίο.

 Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει ότι η κηδεία της Νατάσας Βαρελά θα γίνει αύριο Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018, στις 10.00 π.μ., στην Μητρόπολη Μεγάρων.»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ