Ψηφίστηκε Τροπολογία που επιτρέπει πλέον τη δωρεάν παραχώρηση ακινήτων των Περιφερειών σε φορείς

5
705
Την δυνατότητα δωρεάν παραχώρησης της χρήσης κινητών και ακινήτων των Περιφερειών σε φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, για τη στέγαση και την εκπλήρωση των καταστατικών τους σκοπών, παρέχει η τροπολογία που κατέθεσε ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών που ψηφίστηκε εχθές από τη Βουλή. (download)

Οι φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις του ν. 4430/2016, ενώ η ενίσχυση των εν λόγω συνεργατικών παραγωγικών μονάδων και δομών κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας κρίνεται σκόπιμη, στο βαθμό που η λειτουργία και οι δραστηριότητές τους παράγουν πολλαπλά οφέλη σε τοπικό και ευρύτερο επίπεδο και δημιουργούν δυναμική μετασχηματισμού των τοπικών οικονομικών μοντέλων με έμφαση στην κοινωνική ισότητα και στο σεβασμό του κοινωνικού και φυσικού περιβάλλοντος.

 


 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Κυρίτσης κέρδισε τις εκλογές με ψέμα στα ψέματα. Έσυρε κόσμο στα δικαστήρια αλλά τα χάσε ολα όπως θα χάσει και τις επόμενες εκλογές. Το μόνο που του μένει είναι να παει υποψήφιος στη ΝΔ μπας και βγει βουλευτής αφού οι άλλοι υποψήφιοι είναι λίγοι και αδιαφορετοι

  2. ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΥΡΙΤΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.