Μύκονος: Απίστευτη ανατροπή στη ληστεία των 145.000 ευρώ – Οργή για τον πατέρα του πεντάχρονου παιδιού!

0
191

Η άγρια ληστεία σημειώθηκε στο σπίτι γυναίκας, που διατηρεί καταστήματα στα Ματογιάννια και είναι ιδιαίτερα γνωστή στην τοπική κοινωνία. Μια επιχειρηματίας παντρεμένη με ένα παιδί, που έμελλε να ζήσει τον εφιάλτη στα χέρια των ληστών. Οι δράστες είχαν τρυπώσει στο σπίτι της οικογένειας και δεν δίστασαν να απειλήσουν και να δέσουν το πεντάχρονο παιδάκι, που βρισκόταν μόνο και αβοήθητο μέσα. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τη ληστεία το αγοράκι διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Μυκόνου σε κατάσταση σοκ.

Οι ληστές κινήθηκαν γρήγορα και έδειχναν να γνωρίζουν που βρίσκονταν τα χρήματα που έψαχναν. Βρήκαν 145.000 ευρώ και έφυγαν, αφήνοντας πίσω το πεντάχρονο αγοράκι δεμένο σε μία καρέκλα.

Παρά το γεγονός, πως οι κάμερες ασφαλείας έπιασαν τις κινήσεις τους, η αστυνομία δεν κατάφερε να τους εντοπίσει. Ωστόσο τα βίντεο βοήθησαν σημαντικά στο να αποκαλυφθεί ένα σημαντικό κομμάτι της αλήθειας. Οι ληστές είχαν καλή πληροφόρηση και οι έρευνες επικεντρώθηκαν στον εντοπισμό του προσώπου που οργάνωσε τα πάντα.

Οι αντιφάσεις του πατέρα στη Μύκονο

Ανάμεσα στα πρόσωπα που κλήθηκαν και ο σύζυγος της γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της ανάκρισης άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις και κάποια στιγμή ομολόγησε ότι εκείνος οργάνωσε τα πάντα. Πρόκειται για έναν φωτογράφο που παραδίδει και ιδιαίτερα μαθήματα θετικών επιστημών. Αυτό που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι αν μέσα στο σχέδιο, ήταν και ο βασανισμός του πεντάχρονου παιδιού.

Σοκ στην τοπική κοινωνία από την αποκάλυψη της αλήθειας

Η είδηση εσκασε σαν βόμβα στη Μύκονο. Το ζευγάρι δεν είχε δώσει δικαιώματα, έδειχνε ευτυχισμένο και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο σύζυγος προσπάθησε να βάλει χέρι στα χρήματα της γυναίκας του. Η επιχειρηματίας, Σερβικής καταγωγής, προσπαθεί να πιστέψει και εκείνη τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται. Το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ