Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ από τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του Προέδρου κοινότητας Μουρικίου Θήβας, Τακή Πέτρου (video)

0
726

Κάμερα ασφαλείας, κατέγραψε τη στιγμή του εμπρησμού του αυτοκινήτου, του προέδρου της τοπικής κοινότητας Μουρικίου Θήβας.

Στα πλάνα διακρίνονται δυο νεαροί να φτάνουν τα ξημερώματα με δίκυκλο έξω από το σπίτι του Τάκη Πέτρου. Ο ένας απομακρύνεται και  δευτερόλεπτα αργότερα, είναι εμφανής ο καπνός από την φωτιά στο αυτοκίνητο μάρκας ΤΟΥΟΤΑ. Στη  συνέχεια, ο άγνωστος που έβαλετ τη φωτιά στο αυτοκίνητο, τρέχει, συναντά τον συνεργό του, που τον περιμένει λίγο παρακάτω και απομακρύνονται.Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, προηγήθηκε ισχυρή έκρηξη που αναστάτωσε τη γειτονιά. Ο κ.Πέτρου, δηλώνει άγνοια για την ταυτότητα των δραστών. Ωστόσο όπως αναφέρει, άγνωστοι πριν μερικά 24ωρα είχαν κλέψει το αυτοκίνητο της κόρης του από την περιοχή της Γλυφάδας Αττικής.

 

 

 

kameno ix mouriki1

Οι δράστες χτύπησαν στις 03:46. Τι δηλώνει στο tvstar.gr ο πρόεδρος.

Μία δυνατή έκρηξη και φωτιά σε αυτοκίνητο αναστάτωσε τα ξημερώματα την μικρή κοινωνία στο Μουρίκι του δήμου Θηβαίων.

Άγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητο του προέδρου της τοπικής κοινότητας Τάκη Πέτρου, ο οποίος σοκαρισμένος μιλά στο STAR Kεντρικής Ελλάδας.

Όπως επισημαίνει δεν μπορεί να καταλάβει ποιοι ήταν οι δράστες. Δεν έχω με κανέναν προηγούμενα λέει και αποδίδει την κίνηση αυτή στη ζήλια των δραστών.

kameno ix mouriki3

ΠΗΓΗtvstar.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ