“Όταν υψώνεις σημαία ΔΕΝ την εγκαταλείπεις”! Υποστράτηγος σχολιάζει για τους Ανθρωποφάγους

3
439

Γράφει ο

Νίκος Καρατουλιώτης

Υποστράτηγος Ε.Α

«Ήταν ξαφνική απόφαση την ώρα που πίναμε καφέ», δηλώνει ο νεαρός, σημειώνοντας πως «ανεβάσαμε τις σημαίες και ρίξαμε και στεφάνι στη θάλασσα προς τιμήν του Μπαλταδώρου».
Και προσθέτει: «Ξεκινήσαμε την Παρασκευή, στις 11 το πρωί και την πρώτη σημαία τη βάλαμε στο μικρό Ανθρωποφάγο, μετά στο Μεγάλο Ανθρωποφάγο, στο Ασπρονήσι, στο Μακρονήσι και τέλος στο Πετροκάραβο. Τελειώσαμε 4 στις απόγευμα. Το στεφάνι το ρίξαμε στο Πρασονήσι πριν βάλουμε την πρώτη σημαία».
Είναι απαράδεκτο οι «παρέες» να εμπλέκουν την πατρίδα μας σε περιπέτειες, κάποτε πρέπει να σοβαρευτούμε.
Η σημαία είναι ιερή και προβολή ισχύος. Από την στιγμή που θα την υψώσεις πρέπει να την διαφυλάξεις και να δώσεις ακόμη και την ζωή σου.
Κανένας δεν έχει δικαίωμα να υψώνει μια σημαία και στην συνέχεια να την εγκαταλείπει στην τύχη της άλλωστε στην ορκωμοσία μας δίνουμε όρκο να μην εγκαταλείπουμε τις σημαίες . Αυτό είναι ύβρη προς τα σύμβολα και πρέπει να εξετασθούν και τυχόν ποινικές ευθύνες.
Η εξωτερική πολιτική της χώρας είναι υπόθεση της κυβέρνησης και δεν μπορούν οι παρεούλες μεταξύ καφέ και τσιγάρου να εμπλέκουν την πατρίδα μας σε περιπέτειες.

Κοζάνη 17/4/18

Πηγή: militaire.gr/

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ.ΟΛΑ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑ

  2. Δική σας υποχρέωση είναι στρατηγέ μου ,να φυλαται κάθε βράχο κ κομμάτι Ελληνικής γης ,εσείς προσβάλλεται τη σημαία μας ,λέγοντας ότι δεν μπορούμε να την υψώνουμε σε Ελλαδικό χώμα .Δεν σας τιμά ,τα παλικάρια την έβαλαν επί Ελληνικού εδάφους ,κ με αυτά που λέτε είναι σαν να αμφισβητηται την Ελληνικότητα των βραχοννησιδων.Ορκο περνούν οι ένστολοι να υπερασπιζουν γη κ ύδωρ οι απλοί πολίτες όταν κ εφόσον χρειαστεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.