Οι φωτογραφίες που μεταδίδει η Χουριέτ με τους νεαρούς να υψώνουν την ελληνική σημαία στη νησίδα Ανθρωποφάγοι

5
830
 Πρόκληση Γιλντιρίμ: Κατεβάσαμε ελληνική σημαία από βραχονησίδα

Συνέβη την περασμένη Παρασκευή – Η νησίδα εντάσσεται στις περιοχές που αμφισβητούνται από τους Τούρκους

Την ελληνική σημαία στη βραχονησίδα «Μικροί Ανθρωποφάγοι» φέρεται να ύψωσαν πριν από τρεις ημέρες τρεις νεαροί από τους Φούρνους. Τις σχετικές φωτογραφίες μεταδίδει η εφημερίδα Χουριέτ και άλλα τουρκικά μέσα και προέρχεται από το samos24.gr. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα τρεις νεαροί έφτασαν στη νησίδα την περασμένη Παρασκευή με ιδιωτικό σκάφος.

Στη συνέχεια ύψωσαν τη σημαία στη βραχονησίδα.

foto-fournoi-1
foto-fournoi-2
foto-fournoi-3

Οι μικροί Ανθρωποφάγοι είναι μια ακατοίκητη νησίδα του συμπλέγματος των Φούρνων Ικαρίας.

Η εν λόγω βραχονησίδα περιλαμβάνεται στη λίτα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών με τα «αμφισβητούμενα» ελληνικά νησιά και νησίδες.

Στις «αμφισβητούμενες περιοχές» για την Τουρκία είναι και το νησιωτικό σύμπλεγμα των Φούρνων Ικαρίας όπου υπάρχουν δεκαεπτά ευαίσθητοι στόχοι: Θύμαινα και Θυμαινάκι, Ξέρα, Κατεργάρικα, Λιμενόπετρα, Αλαφονήσι, Κισιρία, Κουρνιαχτή, Στρογγυλό, Πλάκα, Πλακάκι, Πρασονήσι, Μακρονήσι, Μεγάλος και Μικρός Ανθρωποφάς, Μικρός και Μεγάλος Άγιος Μηνάς.

Φωτογραφίες από samos24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφήσαμε τους χούλιγκαν να κάνουν πολιτική….μπορεί ο καθένας σε δημόσιο χώρο (δεν μιλάμε μόνο για νησιά) να πάει και να στήνει σημαίες ; Το ότι πιθανόν με κλιμάκωση μπορεί να οδηγήσουν τη χώρα σε πόλεμο τα τσογλανάκια το σκέφτηκαν ; Ετσι έκανε και ο Διακομανώλης το 1995 για να κάνουν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Αρσένη και οδήγησε τη χώρα σε περιπέτεια , 3 οικογένειες έχασαν τα παιδιά τους , τα Ίμια τα χάσαμε οριστικά και μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε και ακολούθησε το πάρτυ των εξοπλισμών και των μιζών με επιχείρημα τους Τούρκους , χρεώθηκε η χώρα και χρεοκοπήσαμε. Πρέπει να συλληφθούν , να φυλακιστούν άμεσα και να δικαστούν με την κατηγορία ότι εξέθεσαν τη χώρα σε κινδύνους. Σαν προδότες.

  2. οι τρεις νεαροι ειναι ολυμπιακοι ,δηλαδη σατανιστες
    Το 7 συμβολιζει τα επτα κεφαλια του Θηριου στην Αποκαλυψη

  3. Κ ποιος σου είπε εσένα αριστερε ότι σε Ελληνική κυριαρχία δεν μπορούμε να σηκώνονται την σημαία μας; Δεν είναι λογικό στην μέση του Αιγαιου , να ζητάνε κάποιες βραχονησίδες οι Τούρκοι, εφόσον όλα τα κατοικημένα νησιά είναι Ελληνικά ,πως θα μπαινοβγαινουν αυτοί μέσα σε Ελληνικά χωρικά ύδατα; Θα περνάνε δηλαδή δίπλα μας τα καράβια τους κ τα αεροπλάνα σαν να είναι όλο το Αιγαιο δικό τους;

  4. Προδότες είσαστε εσείς οι αριστεροί, δεν κατάλαβα γιατί κ από ποτέ δεν μπορούμε να υψώνουμε την σημαία μας ; Στα Ελληνικά νησιά; Ή όπου θέλουμε!! Τιμή μας κ καμάρι μας ή Ελληνική σημαία είναι σύμβολο του έθνους μας ,είναι υποχρέωσή μας να την έχουμε σε καθε βράχο ,σε κάθε Ελληνική γη.

  5. Χούλιγκαν είσαι εσύ!!!Αυτοί που ύψωσαν την σημαία μας είναι ΕΛΛΗΝΕΣ κ τιμούν τους Έλληνες ήρωες που ή προκλητικοτιτα των Τούρκων έφαγε ,κ για να ξέρεις έτσι νιώθουν οι περισσότεροι Έλληνες ζητώ ο ήρωας Γιωργος Μπαλταδωρος ζητώ κάθε κομμάτι Ελληνικής γης ζητωωωωω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ