ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για θέσεις 42 ειδικοτήτων (ΜΟΝΙΜΟΙ)

0
213

Άμεση υποβολή αιτήσεων 42 ειδικοτήτων προσφέρουν τρεις διαγωνισμοί, στο δημόσιο.

Προσφέρονται, συνολικά, 354 θέσεις όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης με κλιμάκωση προσόντων, από τα ελάχιστα έως τα πλέον υψηλά.

Τα ‘’απαραίτητα πρόσθετα προσόντα’’ που θέτει κάθε προκήρυξη είναι ο πήχης που πρέπει να περάσουν οι υποψήφιοι για να μπουν στην διαδικασία επιλογής.

Ωστόσο, η τελική κατάταξη και η αποφασιστική διεκδίκηση των θέσεων θα γίνει με συγκεκριμένα κριτήρια: εμπειρία, γνώση ξένων γλωσσών, τυχόν μεταπτυχιακά, δεύτερος τίτλος σπουδών και αριθμός ανηλίκων τέκνων για τους υποψηφίους Υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Προσφέρονται:

  • Μόνιμες θέσεις 30 ειδικοτήτων στην ΕΥΔΑΠ. Αιτήσεις έως 3 Μαΐου. Τις 209 θέσεις διεκδικούν πτυχιούχοι ΑΕΙ-ΤΕΙ και απόφοιτοι Λυκείου-ΙΕΚ. Διαβάστε «ΕΥΔΑΠ: Προσόντα, δικαιολογητικά για τις 209 θέσεις», για να δείτε προσόντα, δικαιολογητικά για κάθε ειδικότητα.
  • Μόνιμες θέσεις 6 ειδικοτήτων στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών. Η προθεσμία για τις αιτήσεις εκπνέει στις 27 Απριλίου. Τις 42 θέσεις διεκδικούν πτυχιούχοι ΑΕΙ-ΤΕΙ και απόφοιτοι Γυμνασίου-Λυκείου, Ζητούνται κυρίως διοικητικοί, γραμματείς, πτυχιούχοι Πληροφορικής και επιμελητές. Διαβάστε «42 μόνιμοι στο υπουργείο Δικαιοσύνης» για να δείτε προσόντα και δικαιολογητικά, ανά ειδικότητα.
  • Μόνιμες θέσεις 6 ειδικοτήτων στην ΕΥΔΑΠ. Αφορά αποκλειστικά προσωπικό Υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τις 103 μόνιμες θέσεις εκπνέει στις 15 Μαΐου. Διαβάστε «ΑΣΕΠ: ολόκληρη η προκήρυξη για 103 στην ΕΥΔΑΠ» για να δείτε προσόντα, δικαιολογητικά, αμοιβές για όλες τιε ειδικότητες.

Πηγή: http://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-aitiseis-tora-gia-theseis-40-eidikotiton-monimoi

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ