Αποκαλύψεις σοκ για τις δύο αδερφές: «Θα σας σκοτώσω» απειλούσε ο πατέρας | Απόπειρα αυτοκτονίας

0
884

 

Δήλεσι – Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τις δύο αδερφές: Είχαν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Αποκαλύψεις σοκ για την υπόθεση με τις δύο αδερφές από το Δήλεσι Ο πατέρας τους απειλούσε ότι θα τις σκοτώσει – Σχεδόν καθημερινά δεχόντουσαν λεκτική και σωματική βία από τους γονείς τους – Είχαν προσπαθήσει στο παρελθόν να αυτοκτονήσουν – Ο πατέρας έβλεπε την κόρη του να αργοπεθαίνει και την άφηνε αβοήθητη

Οι δύο αδερφές φαίνεται πως ζούσαν τον απόλυτο εφιάλτη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, καθώς σχεδόν καθημερινά δέχονταν λεκτική και σωματική βία από τους δύο γονείς της.

Προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν με μαχαίρι, αλυσοπρίονο και χάπια

Σύμφωνα με πληροφορίες του Politisonline, τα δύο κορίτσια, ηλικίας 17 και 16 ετών είχαν επιχειρήσει στο παρελθόν να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 17χρονη προσπάθησε δύο φορές να αυτοκτονήσει. Τη μία μαχαίρι και την άλλη με αλυσοπρίονο.

Την έβλεπε να αργοπεθαίνει και την άφηνε αβοήθητη

Την ίδια στιγμή, σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που λένε ότι όταν η 16χρονη κατανάλωσε χάπια, προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή της, ο πατέρας της την άφησε αβοήθητη. Ο λόγος που δεν την μετέφερε στο νοσοκομείο; Σύμφωνα με το Politisonline, φοβόταν ότι οι Αρχές θα προχωρούσαν στη σύλληψή του.

Μάλιστα, ο πατέρας διάβασε το σημείωμα που είχε γράψει η 16χρονη πριν προχωρήσει στην απόπειρα αυτοκτονίας, γεγονός που δεν τον επηρέασε καθόλου.

Τις ξυλοκόπησαν άγρια και οι δύο γονείς πριν εξαφανιστούν

Οι δύο κοπέλες λίγες μέρες πριν εξαφανιστούν, έφυγαν από το σπίτι τους για να μείνουν σε φίλες τους που ένιωθαν ασφάλεια. Μόλις επέστρεψαν στο σπίτι οι γονείς τους τις ξυλοκόπησαν άγρια. Μάλιστα, ο πατέρας χτυπούσε την 16χρονη και η μητέρα την 17χρονη. Στη συνέχεια απαγόρευσαν και στις δύο να πάνε ξανά στο σχολείο.

Ο πατέρας τους τις είχε απειλήσει ότι θα τις σκοτώσει

Ο πατέρας τους, ο οποίος βρίσκονταν σχεδόν πάντα υπό την επήρεια αλκοόλ, είχε απειλήσει τις κόρες του ότι αν φύγουν θα τις σκοτώσει και μετά θα αυτοκτονήσει.

Είχε μαχαιρώσει άνδρα

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Politisonline, στο παρελθόν ο πατέρας είχε επιτεθεί σε αλλοδαπό πακιστανικής καταγωγής, τραυματίζοντας τον σοβαρά με μαχαίρι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ