Σοκάρουν οι νέες καταγγελίες για τον «δράκο» του Αγρινίου (vid)

0
656

«Ανοίγουν» τα στόματα στην πόλη του Αγρινίου μετά τη σύλληψη του 30χρονου Δημήτρη Μαντζαβίνου – Κοινό μυστικό οι πράξεις του στον μαθητόκοσμο της πόλης

«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες από μητέρες για τον «δράκο» του Αγρινίου που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος των παιδιών τους.

«Στον γιο μου… μιλάμε τον κατέστρεψε! Δεκαπέντε λεπτά κράτησε αυτό το βασανιστήριο. Στο άλλο παιδάκι περίπου δυο λεπτά μέχρι να ολοκληρώσουν και τα δυο παιδιά. Προσπάθησε να τους κάνει και στοματικό σεξ, αντέδρασαν και τα δυο. Δεν το δέχθηκαν!», αναφέρει στην σοκαριστική περιγραφή της μία μητέρα, ο γιος της οποίας μαζί με τον κολλητό του έπεσαν στα δίχτυα του 30χρονου άνδρα και συνεχίζει:

«Το παιδάκι το άλλο φοβόταν, έκλαιγε συνεχόμενα, με παρακαλούσε! «Δεν θα κάνουμε καμία κίνηση, δε θα πάμε στην αστυνομία. Φοβάμαι” Είναι ακόμα φοβισμένο» εξηγεί η μητέρα.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος Νίκος Καλατζής μιλώντας στο STAR: «Μετά τη σύλληψη δέχθηκα πάνω από 30 κλήσεις από μητέρες που τα παιδιά τους είχαν επαφή με τον άνδρα».

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 30χρονου που συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκων

Κοινό μυστικό στον μαθητόκοσμο του Αγρινίου οι πράξεις του 30χρονου

«Ήταν γνωστός σε πολλά παιδιά. Είχε στείλει σε πολλά παιδιά, μόνο αγόρια όμως, να συναντηθούν από κοντά, στο σπίτι του ή στο σπίτι τους. Δήθεν να παίξουν FIFA» περιγράφει μαθητής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, ο 30χρονος εντόπιζε τα ανήλικα αγόρια που του άρεσαν σε καφετέριες της περιοχής. Στη συνέχεια, «ψάρευε» τα υποψήφια θύματά του μέσω Facebook και δεν δίσταζαε να τους τάξει μέχρι και μικροποσά της τάξης 3 και 5 ευρώ για να συνατηθούν μαζί του!

Ο 30χρονος τις επόμενες ημέρες θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από το δελτίο ειδήσεων του STAR:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ