Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Εδώ τους αιχμαλώτισαν! Χαμός στο ΝΑΤΟ με την τουρκική εισβολή στο ελληνικό...

Εδώ τους αιχμαλώτισαν! Χαμός στο ΝΑΤΟ με την τουρκική εισβολή στο ελληνικό έδαφος – Αθ. Δρούγος: «Εγινε ενέδρα και απαγωγή, που είναι το τζιπ;»

19
2639

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες κάποιων να κουκουλώσουν το περιστατικό, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ περί εισβολής τουρκικών ειδικών δυνάμεων και απαγωγής των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών μας. Ακόμη και μέσα στο ΝΑΤΟ, στο γραφείο του αρχηγού των δυνάμεων στην Ευρώπη (SACEUR) στρατηγού Κέρτις Σκαπαρότι, επικρατεί οργή για την τουρκική ενέργεια.

Η ίδια οργή επικρατεί και στο Δ’ Σώμα Στρατού. Να δούμε πότε το καζάνι θα τιναχτεί στον αέρα παρασέρνοντας όλους στο διάβα του.

Πριν λίγο πολύ γνωστοί αμυντικοί συντάκτες μίλησαν πλέον για ξεκάθαρη εισβολή και απαγωγή ενώ και ο γνωστός διεθνολόγος Αθ. Δρούγος βάση των πληροφοριών που συνέλεξε συμφώνησε και πήγε ένα βήμα παρακάτω:

«Πού είναι το  αυτοκίνητο; Το αυτοκίνητο έχει οπλισμό, έχει πυρομαχικά. Είναι ένα τζιπ. Δεν έχουν πει τίποτα για τα όπλα»

«Φοβάμαι ότι η περιοχή θα γκριζαριστεί…Δεν χάνεσαι σε αυτή την περιοχή. Γι αυτό και έφτασε σε ανώτατο διπλωματικό επίπεδο και μέχρι το γραφείο του ΓΓ του ΝΑΤΟ και του Αρχηγού των Συμμαχικών Δυνάμεων, Κέρτις Σκαπαρότι».

«Υπάρχει μυστικοπάθεια. Τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά».

«Εγινε απαγωγή»!

Δόθηκαν εικόνες στη δημοσιότητα –  Λίγα μέτρα από την γέφυρα στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας

Σε μικρή απόσταση από το Τελωνείο των Καστανιών Έβρου βρίσκεται η επίσημη διάβαση μεταξύ των δύο χωρών, σε ένα μικρό δάσος, το χέρσο δίπλα στη γέφυρα που δεν χωριζόταν από τον φράχτη΄ οι δύο στρατιωτικοί λόγο των καιρικών συνθηκών αποπροσανατολίστηκαν και εντοπίστηκαν στην παράνομη ζώνη με αποτέλεσμα να συλληφθούν από την Τούρκικη πλευρά, πράγμα που σε άλλες περιπτώσεις λυνόταν επί τόπου, φαίνεται πως αυτή τη φορά το ζήτημα πήρε αυστηρά την νόμιμη διαδικασία.

Αυτή είναι η εκδοχή της Κυβέρνησης σύμφωνα με τις εικόνες που αποκαλύπτει δημοσίευμα.

Ομως οι φωτογραφίες δεν δείχνουν σε καμία περίπτωση την αλήθεια!

Σύμφωνα με το ΓΕΣ και τις ομολογίες τους μπερδεύτηκαν και πέρασαν στο Τουρκικό μέρος εκεί που τελειώνει για λίγο το ποτάμι σχεδόν κάτω από τη γέφυρα.

Σημείο που όπως δείχνει ξεκάθαρα η φωτογραφία θέλει τους Ελληνες Στρατιωτικούς να μην μπορούν λόγω του χιονιού να παρατηρήσουν και την ίδια την γέφυρα (!) ώστε να ξέρουν που βρίσκονται επ ακριβώς.

Πράγμα αδύνατον.

Δεν πιστεύει κανείς ότι οι δύο έμπειροι στρατιωτικοί δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν που βρίσκονται σε σχέση με την γέφυρα που ήταν ακριβώς δίπλα.

Αλήθεια με δύο αιχμαλώτους στην Τουρκία η ηγεσία του ΓΕΣ που είναι;

Πηγή φωτογραφιών: www.life-events.gr

pentapostagma.gr

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την ίδια ώρα που οι… κρυπτόμενοι και… νηφάλιοι «αρμόδιοι» συνεχίζουν τη ζωή τους σα να μην τρέχει τίποτα, δύο Ελληνόπουλα είναι κλεισμένα στα τούρκικα μπουντρούμια, υπό άγνωστες συνθήκες, όμηροι και στο έλεος του κράτους των Πασάδων!
    Αιδώς αχρείοι! https://ethnikismos.net/2018/03/03/%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CF%81%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF/

  2. Ο Ερντογάν θέλει να αποφύγει πραξικόπημα στο εσωτερικό της χώρας του με μικρο- εμπλοκές στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Κύπρο αλλά δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από μια γενικευμένη σύγκρουση στην περιοχή που θα έχει τελικά καταλυτικές συνέπειες για τον ίδιον και την χώρα του.
    Φαίνεται ότι Όλα θα ξεκινήσουν από χαζομάρα του Ερντογάν.
    Θα σοβαρέψουν δίχως αυτόν.
    Θα αποκορυφωθούν δίχως τουρκία. http://www.triklopodia.gr/%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%87%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%81%CE%BD/#

  3. Na pareti8oun amesos k na afisoun elef8era ta pedia h paliotourki arketa tous anextikame tsipra k kamene paretisou eistai h katastrofi tis xorasmas a8ei palio antixristi an exete etso k ligi aksioprepia pareti8ite ayrio k afiste tis karekles sixamera h pokimena.na analavi ostrato mpas k ka8arisei k eixora mas apota skoupidia pou exete mazepsi tosa xronia.h mako pou einai na milisi otan kanan izvoli h la8rometanastes k fonazame esus trexate na tous sosete tora giata ellinopoula oute kouventa etsi eistai palio…..8elete poli ksilo sixamera apovrazmata.!!

  4. Η φαρμακερή δήλωση του Χίτλερ για την Βόρειο Ελλάδα που τώρα φαίνεται ως προφητεία

    Ο Χίτλερ λοιπόν, σε ομιλία του στις 11 Ιουνίου 1941 είπε τα εξής: «Η Βουλγαρία θα δει προσαρτημένη την Μακεδονία η οποία είναι εξόχως βουλγαρική και την Δυτική Θράκη η οποία αποτελεί διάδρομο στενό και ανόητο, ο οποίος εμπόδισε την Βουλγαρία να εξέλθει στο Αιγαίο. Η Αλβανία θα μεγεθυνθεί δια της περιοχής της Τσαμουριάς». Παρών σ’ αυτήν την ομιλία του Χίτλερ ήταν και ο φασίστας Μουσολίνι ο οποίος χειροκρότησε ενθέρμως τον Χίτλερ γι αυτά που είπε.
    Βλέπουμε σήμερα τον τρόπο με τον οποίο θέλουν να μας πάρουν την Μακεδονία και ας μην εκπλησσόμαστε που προς το παρόν η Βουλγαρία φαντάζει αμέτοχη. Η Βουλγαρική τακτική ήταν πάντοτε απλή και ίδια. Ν’ ακολουθεί τις μεγάλες δυνάμεις όπως οι ύαινες τα λιοντάρια. Οι γερμανοί θεωρούν ασφαλείς υποτελείς τους βουλγάρους και μπορεί να έχουμε εκπλήξεις πάνω στο θέμα της Μακεδονίας.https://ellaniapili.blogspot.gr/2018/03/blog-post_1.html#more

  5. Από θαμπούς ντερβίσηδες και στέρφους μανταρίνους
    κι από τους χαλκοπράσινους η Πολιτεία πατιέται.
    Χαρά στους χασομέρηδες! Χαρά στους αρλεκίνους!
    Σκλάβος ξανάσκυψε ο ρωμιός και δασκαλοκρατιέται.
    Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα,
    ραγιάδες έχεις, μάννα γή, σκυφτούς για το χαράτσι,
    κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα,
    των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι.
    Και δημοκόποι Κλέωνες και λογοκόποι Ζωίλοι,
    Και Μαμμωνάδες βάρβαροι, και χαύνοι λεβαντίνοι·
    Λύκοι, κοπάδια, οι πιστικοί και ψωριασμένοι οι σκύλοι
    Κι οι χαροκόποι αδιάντροποι, και πόρνη η Ρωμιοσύνη!”

  6. “Θα παραιτηθεί κάποιος για τους δύο αιχμαλώτους στρατιωτικούς”;

    Αυτή τη στιγμή δυο ‘Ελληνες στρατιωτικοί είναι αιχμάλωτοι τους και εξευτελίζονται. Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας απολαμβάνει τον ήλιο και την εφήμερη δόξα των υψηλών τους θέσεων και όλα καλά και όλα ανθηρά. ‘Ενα σοβαρό, στιβαρό και ισχυρό κράτος θα έπραττε εντελώς αλλιώς σεβόμενο την ιστορία του και τις παραδόσεις του…Ντροπή τους και ντροπή μας για την κατάντια μας. Ανάξιοι να ζούμε σε αυτά τα ποτισμένα με αίμα χώματα και να απολαμβάνουμε την ελευθερία που μας χάρισαν οι πρόγονοι μας καταβάλλοντας βαρύ φόρο αίματος. Παραιτήσεις περιμένω των πάντων που έχουν εμπλακεί στο θέμα και παραμένουν αδρανείς..https://www.militaire.gr/tha-paretithi-kapios-gia-tous-dyo-echmalotous-stratiotikous-arthro-antistratigou/

  7. Γνώριζε καλά, πολύ καλά μάλιστα, την πτώση δυναμικού της Ελληνικής αποτροπής αλλά και τους ογκώδεις Τουρκικούς εξοπλισμούς.
    Του δόθηκε η ευκαιρία, με την εντελώς άκαιρη και αψυχολόγητη πρόσκλησή του στην Ελλάδα, να διαπιστώσει από κοντά την ποιότητα της Ελληνικής Πολιτικής Ηγεσίας και την παντελή έλλειψη ενότητάς της.
    Επιστρέφοντας, πείσθηκε ότι σήμερα έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες να μας χορέψει για τα καλά.https://www.militaire.gr/7-polemi-7-ptochefsis-ke-4-emfylii-pou-politiki-mas-den-gnorizoun-diaxifismi-tou-k-fragkou/

  8. Πιθανόν σκηνοθετημένο περιστατικό με συγκεκριμένο στόχο και σκοπό. Ένα απλό κατά τα άλλα μεθοριακό επεισόδιο που κανονικά λήγει με εμπλοκή ΜΟΝΟ των επί τόπου Δκτων ,πήρε έκταση με άκομψο τρόπο με σκοπό και αφορμή για δικαιολογίες ανταλλαγής με τους 8. Αν μέχρι αύριο δεν επιστρέψουν πίσω, τότε θα έχουμε συνέχεια και ένταση. Απλά δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει και συμμετοχή ημετέρων ……εφιαλτικό σενάριο.

  9. Είναι βέβαιο ότι το γεγονός της θρασύτατης απαγωγής ενεργεί καταλυτικά ώστε να κατανοήσουν και οι πλέον εγχώριοι αδαείς και αγαπησιάρηδες ότι η τουρκία του Ερντογάν και των νεοκεμαλιστών της αντιπολίτευσης δεν χωρατεύει αλλά θέλει αίμα. Επίσης το ίδιο το γεγονός της απαγωγής μας δίνει την δυνατότητα όχι απλώς να δούμε ποιοι είναι οι φίλοι και οι εχθροί μας καθότι στην προκειμένη συγκυρία δεν έχουμε φίλους αλλά ψευταδελφούς, αλλά να βγουν στον αέρα πολιτικές προθέσεις που στα χρόνια της μεταπολίτευσης ζεμάτισαν την αποτρεπτική ικανότητα της χώρας με τις γνωστές μίζες – εξοπλιστικά προγράμματα και άλλα παρατράγουδα. Αυτοί έτρωγαν και υποχωρούσαν στις απαιτήσεις των γειτόνων για μην φανερωθεί η ένδεια. http://www.triklopodia.gr/από-τον-έβρο-θα-πάμε-στην-κωνσταντινου/#

  10. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το σύστημα διακυβέρνησης Ερντογάν δεν πρόκειται να αφήσει να του ξεφύγει μια τέτοια «χρυσή ευκαιρία» για επιτύχει μια μεγάλη νίκη με την «επιστροφή» των γκιουλενιστών αξιωματικών που βρίκσονται στην Ελλάδα με το ανάλογο σόου …ενόψει και μαζικών εκλογών στην Τουρκία όποτε γίνουν αυτές , είτε το καλοκαίρι του 2018 είτε τον Μάιο του 2019.http://www.triklopodia.gr/apokalipsi-vomva-ipirxe-xionoptosi-omixli-simvantos-8211-stimeni-sxedio-sillipsi-8211-enedra-viaii-apagogi/#

  11. ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!

    Στην ωμή παραδοχή, ότι η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, κινείται πέραν από «σοβινισμούς και υπερπατριωτισμούς» κι έχει αφήσει στο έλεος του Ερντογάν Πασά τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που απήχθησαν –πιθανότατα μέσα από ελληνικό έδαφος- προχώρησε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας Κουρουμπλής, μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ιδού οι κυνικές δηλώσεις του εκπροσώπου της συγκυβέρνησης:

    «Ας αφήσουμε τους σοβινισμούς και τους υπερπατριωτισμούς, αν χρειάζεται η χώρα να μπει σε μια τέτοια περιπέτεια ή αν χρειάζεται με ψυχραιμία και υπομονή… Τί να πάει η Ελλάδα; Να καταλάβει την Τουρκία; Τί να κάνουμε δηλαδή; Σε αυτά τα ζητήματα δεν πρέπει να προσπαθεί ο ένας να είναι πιο πατριώτης απ’ τον άλλο»

  12. ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!

    Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίον προσπαθούν για την απελευθέρωση των δύο, ο εκπρόσωπος της συγκυβέρνησης είπε πως γίνεται με… διεθνή ενημέρωση – εννοώντας προφανώς τα υπερατλαντικά αφεντικά της- ελπίζοντας πως αυτοί θα… καθαρίσουν: «η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει μια μεγάλη κινητικότητα σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου ενημερώνοντας ακριβώς γι’ αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν. Όλοι ξέρουν ότι η Τουρκία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια κατάσταση που βρίσκεται και όλοι αναμένουν ότι μπορεί να συμβεί κάτι από την Τουρκία αλλά η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να κρατήσει την υπομονή της και να υπερασπίσει τα συμφέροντά της. Τελεία και παύλα».

    Χωρίς πολλά λόγια, τοιούτοι κυβερνούν την Ελλάδα μας κι αλίμονο στα παιδιά μας που έχουν πέσει στα χέρια του εχθρού!

  13. Η Κυβέρνηση των κατσαπλιάδων που έχουν καταλάβει το Μαξίμου και την εξουσία όχι μόνο είναι ανίκανη αλλά και επικίνδυνη.

    Το επεισόδιο στον Έβρο τείνει να μετατραπεί σε άλλη μία μαύρη σελίδα για το Έθνος (βλέπε Ίμια). Όσο περνούν οι μέρες έρχεται στην επιφάνεια το τι πραγματικά συνέβη στον Έβρο σε αντίθεση με τα ψέμματα που μας πουλάνε.Σύμφωνα με έγκυρες στρατιωτικές πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα meaculpa.gr, αλλά και πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους οικείοι του ενός Έλληνα στρατιωτικού, η απαγωγή των δύο στελεχών συνέβη ως εξής:http://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/βραζουν-οι-ενοπλεσ-δυναμεισ-με-τισ-λυ/

  14. ψεκασμένοι ναζί και χρυσοπορδίτες διαβάζουν πενταπόσταγμα/μακελειό/τρωκτικό/κλπ! ΤΥ ΜΑΣ ΚΡΕΙΒΟΥΝ??ΔΟΙΑΔΟΣΤΑΙ!!!111ΕΝΑ!!!

  15. Αυτοί που περιπολούν στα σύνορα δεν είναι η κοκκινοσκουφίτσα για να χαθούν στο δάσος. Και ο πιο αδαής με ένα GPS στο χέρι, ξέρει ακριβώς που βρίσκεται, οπότε τέτοια λάθη δεν γίνονται από δυο φύλακες των συνόρων.

  16. Στὴν πραγματικότητα, τὸ παραπάνω ἐπεισόδιον, ἔρχεται γιὰ νὰ μᾶς ταρακουνήσῃ μέν, πρὸ κειμένου νὰ συνειδητοποιήσουμε ἐπακριβῶς τὸ τὶ θὰ βιώσουμε κι ἐπισήμως (συντόμως), ἀλλὰ καὶ γιὰ νὰ μᾶς ἀποκαλύψῃ πὼς ἡ προδοσία δὲν θὰ συμβῆ. Συμβαίνει ἤδη.Στὴν πραγματικότητα ἡ πρωτοβουλία, ἡ ὑποχρέωσις καὶ τὸ δικαίωμα ὑπερασπίσεως τῆς χώρας ὑπὸ τῶν Ἐνόπλων Δυνάμεων ἔχουν πρὸ πολλοῦ καταργηθῆ.Στὴν πραγματικότητα οἱ Ἔνοπλες Δυνάμεις σήμερα ἔχουν ῥόλο ὑποδοχῆς κι ὄχι ῥόλο ὑπερασπίσεως Ἐθνικῶν ἐδαφῶν!!!Στὴν πραγματικότητα ὅλη αὐτὴ νέα συνθήκη δὲν εἶναι ἀποτέλεσμα ἀνικανότητος, ἀλλὰ μέρος μίας καθαρὰ ἀντεθνικῆς συνωμοσίας.Δὲν συζητᾶμε πλέον μόνον γιὰ τυχαῖες διαπιστωμένες μειοδοσίες, ἀλλὰ γιὰ ἐν ἐξελίξει σχέδιον διαλύσεως τῶν πάντων, τοῦ ὁποίου μία, ἐλαχίστη, ἀμυχὴ ἦταν τὸ ἐχθεσινὸ ἐπεισόδιον.https://filonoi.gr/2018/03/03/giati-synelfhhthsan-oi-ellhnes-aksiomatikoi/

  17. Σύντροφοι. Σκληρή απάντηση στην προκλητική επιθετικότητα Ερντογαν, Διοικητής της Στρατιάς Έβρου διορίζεται η κουνιάδα του Πρωθυπουργού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ