Φρίκη στην Πετρούπολη: Έτσι σκότωσαν το βρέφος και στη συνέχεια το πέταξαν στον κάδο των σκουπιδιών

9
832

ΤΟ ΕΠΝΙΞΑΝ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους – Τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον τρόπο με τον οποίο δολοφόνησαν το άτυχο βρέφος είναι ανατριχιαστικά – Το σκότωσαν μισή ώρα πριν το πετάξουν στον κάδο των σκουπιδιών 

Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν ότι πρόκειται για ιδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα. Σύμφωνα με τα ευρήματα των ιατροδικαστών το μωρό στραγγαλίστηκε τόσο με σχοινί όσο και με τον ομφάλιο λώρο. Το σχοινί όπως και ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του.

Το βρέφος που όπως όλα δείχνουν δολοφονήθηκε μισή ώρα μετά την γέννησή του και πετάχτηκε στα σκουπίδια δεν ήταν ούτε πρόωρο, ούτε είχε κάποια άλλα προβλήματα, σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Μάλιστα όπως λένε οι ιατροδικαστές το παιδί πετάχτηκε στον κάδο και πέρασαν 10 ώρες πριν το ανακαλύψει ένας ρακοσυλλέκτης ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές.

Εκτός από το σχοινί και τον ομφάλιο λώρο που ήταν τυλιγμένα στο λαιμουδάκι του το νεογέννητο είχε και χαρτιά μέσα στο στόμα του.

Η αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά ιδιωτικές κλινικές, νοσοκομεία ακόμα και ιδιωτικά ιατρεία για να μπορέσει να βρει ποιοι ευθύνονται για το ανατριχιαστικό έγκλημα.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΓΕΛΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΕΓΚΛΗΜΑ

  2. Παρακαλώ πάρα πολύ Δώστε μου τον ΜΠ…..Ο που το έκανε για 10 μόνο λεπτά μόνο 10 λεπτά και θα Φτύσει το Γάλα της Μάνας του.

  3. Τι ειν’ αυτά τα πράγματα ρε παιδιά???????? Πάμε καλά???????Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι στον κόσμο που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποκτήσουν η και να υιοθετήσουν ενα παιδακι και την ίδια στιγμή κάποια ΤΕΡΑΤΑ τα κάνουν και τα πετανε στα σκουπίδια.Αυτοί που το έκαναν να τους ο Θεός τίποτα άλλο!!!!!!!!!!

  4. ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ…. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ;;; ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ…. ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ;;;;ΔΗΛ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΞΕΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΑΚΟΜΗ…..

    • Δηλ, γενικότερα, για ενα θύμα ενδοοικογενειακής βίας (και της μικρής κοινωνίας, που απο ντροπή και φόβο δεν μιλαει), που τελικα δολοφονηθεί απο τον πατέρα, λέμε ‘καλυτερα ετσι, επέλεξε να γίνει αγγελος’; Ποιος την διδάσκει και ποιος την λεει αυτην την εντελως άστοχη και σκληρή έκφραση; Καλυτερα να μην λέγεται τιποτα σε τετοιες περιπτώσεις.

  5. Το να χρησιμοποιείτε σαπουνοπερικά σχήματα λόγου και για τον θάνατο ενός πλάσματος που ούτε επέλεξε τη μοίρα του ούτε έφταιξε σε κάτι, αυτό είναι τουλάχιστον ανόητο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ