Ροζ σκάνδαλο σε ΔΕΚΟ: Αρχισυνδικαλιστής με την… Τζούλια (φωτο)

0
889

Ροζ σκάνδαλο σε ΔΕΚΟ: Η παράνομη σχέση γνωστού συνδικαλιστή με την κατά πολλά χρόνια μικρότερή του «Τζούλια» (καμία σχέση με τη γνωστή Τζούλια) έχει ανάψει φωτιές σε μεγάλη Δημόσια Επιχείρηση – Ο συνδικαλιστής είναι παντρεμένος με παιδιά, ενώ όπως λένε οι… κακές γλώσσες η μελαχρινή καλλονή τον έχει «αναστήσει» με τα καμώματά της.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso το ροζ σκάνδαλο του αρχισυνδικαλιστή με την εντυπωσιακή καλλονή την οποία αποκαλούν με τα παρατσούκλια «Τζούλια» ή «Χριστός Ανέστη», έχει προκαλέσει θύελλα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τη χυμώδη μελαχρινή με τις μεγάλες βλέψεις την έριξαν στα… πόδια του συνδικαλιστή, ώστε με αυτόν τον τρόπο να τον ελέγχουν και να ικανοποιεί διάφορα ρουσφέτια.

Αλλά και η μελαχρινή είχε κι αυτή τους στόχους της. Μια θεσούλα στο δημόσιο για να έχει ένα σίγουρο μισθό βρέξει… χιονίσει.

Όπως αναφέρει η Espresso υπάρχει και βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις του συνδικαλιστή και της κοπέλας.

Mάλιστα το καυτό ζευγάρι είχε φτιάξει την ερωτική του φωλιά σε παραθεριστικό κέντρο της ΔΕΚΟ στο οποίο εργάστηκε για μια καλοκαιρινή σεζόν η νεαρή κοπέλα και στο οποίο ο συνδικαλιστής διέθετε επιπλωμένο σπίτι λόγω της ιδιότητάς του.

Την πρώτη χρονιά οι συνάδελφοί του στη ΔΕΚΟ δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό…

Όλοι όμως άρχισαν να αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει όταν ο συνδικαλιστής άρχισε να την προωθεί, φτάνοντας στο σημείο να δημιουργήσει ειδική θέση μόνο για εκείνη σε επαρχιακή πόλη, ενώ άρχισε να ζητά από τους συναδέλφους του να την ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές προκειμένου να μπει στο Σωματείο και να μπορεί να την παίρνει μαζί του στα συνδικαλιστικά ταξίδια και στις εξορμήσεις.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η κυρία, εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση της στη ΔΕΚΟ και τον μισθό της που αγγίζει τις 50.000 ετησίως παρά το γεγονός ότι το σκάνδαλο έχει φτάσει σε υψηλά κλιμάκια.

aftodioikisi.gr

Χαμός σε μεγάλη ΔΕΚΟ με την «Τζούλια», που εξαργύρωσε την παράνομη σχέση της με μια θέση στο Δημόσιο

Μόνο στην Espresso: Ροζ βίντεο «καίει» παντρεμένο αρχισυνδικαλιστή

❱❱ Η ερωτική φωλιά του ζευγαριού με τη μεγάλη διαφορά ηλικίας και τα ρουσφέτια από τον εργατοπατέρα

Από τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Τη χυδαιότητα ενός συστήματος που κρύβεται πίσω από την κουρτίνα της εξουσίας αποκαλύπτει το εκκωφαντικό σκάνδαλο με τα ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες από τις περιπτύξεις ιδιαίτερα προβεβλημένου αρχισυνδικαλιστή μεγάλης ΔΕΚΟ με μια εντυπωσιακή καλλονή, που έχει προκαλέσει θύελλα όχι μόνο στην επιχείρηση, αλλά και στην οικογένειά του.

Η… άτακτη μελαχρινή με το καλλίγραμμο κορμί και τα προσωνύμια «Τζούλια» ή… «Χριστός Ανέστη», που της χάρισαν οι σύντροφοι του υψηλόβαθμου συνδικαλιστή επειδή τον… ανέστησε, δεν προβληματίστηκε καθόλου από το γεγονός ότι ο εργατοπατέρας ήταν παντρεμένος με παιδιά και εκείνη ήταν κατά πολλά χρόνια νεότερή του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τη χυμώδη μελαχρινή με τις μεγάλες βλέψεις έριξαν στα πόδια του υψηλού στελέχους ΔΕΚΟ σαν «δώρο», ώστε να τον έχουν με τον τρόπο αυτόν στο χέρι και να τους ικανοποιεί διάφορα ρουσφέτια.

Αλλά και εκείνη είχε στόχο, που δεν ήταν άλλος από μια… θεσούλα στο Δημόσιο, η οποία θα της εξασφάλιζε ένα σταθερό -και ιδιαίτερα παχυλό- μισθό βρέξει χιονίσει. Και τα κατάφερε, εξαργυρώνοντας την παράνομη σχέση της με τον ισχυρό άνδρα -που λόγω της σημαντικής θέσης του είχε και συχνή τηλεοπτική παρουσία-, καθώς της έταζε γην και ύδωρ προκειμένου να γεύεται τις χάρες της.

Εκείνος, κατά το αρχικό διάστημα της γνωριμίας τους, έδειχνε κολακευμένος από το φλερτ της νεαρής κοπέλας, που ηλικιακά θα μπορούσε να ήταν και κόρη του, πέφτοντας στα δίχτυα του έρωτά της χωρίς να το καταλάβει. Από την άλλη, εκείνη δεν έχανε ευκαιρία να βρίσκεται κοντά του στην ερωτική φωλιά που είχαν στήσει κάπου στην Πελοπόννησο, πραγματοποιώντας κάθε ερωτική φαντασίωσή του.

Το ροζ βίντεο και οι φωτογραφίες που έχει στη διάθεσή της η «Espresso» αποκαλύπτουν ανάγλυφα το πάθος με το οποίο ο παντρεμένος αρχισυνδικαλιστής απολάμβανε τον «επαγγελματικό» πεοθηλασμό που του πρόσφερε η θεϊκή μελαχρινή και τις απίστευτες στιγμές ηδονής που του χάριζε σε κάθε δυνατή στάση του Κάμα Σούτρα!

Ετσι, από τη μια στιγμή στην άλλη, εκεί που ο ερωτικός πειρασμός του εργαζόταν στις εργατικές κατοικίες πόλης της περιφέρειας, βρέθηκε να αναλαμβάνει αρχικά μια θέση στο παραθεριστικό κέντρο της ΔΕΚΟ στην οποία υπηρετούσε εκείνος. Συγκεκριμένα, η νεαρή βρέθηκε να εργάζεται για μια ολόκληρη καλοκαιρινή σεζόν στις παραθεριστικές κατοικίες, όπου εκείνος διέθετε δικό του επιπλωμένο σπίτι εξαιτίας της ιδιότητάς του.

Πρόσεχαν κάθε κίνησή τους

Την πρώτη χρονιά κανένας από τους παραθεριστές συναδέλφους του δεν κατάλαβε το παραμικρό, αφού οι δυο τους πρόσεχαν κάθε κίνησή τους. Το σπίτι είχε μετατραπεί σε νέα ερωτική φωλιά, με τη νεαρή κοπέλα να του κάνει όλα τα χατίρια. Οσο εκείνος ικανοποιούσε τις σεξουαλικές ορέξεις του πάνω της τόσο της ανανέωνε και τη σύμβαση με το παραθεριστικό κέντρο κάθε χρόνο.

Αυτό ήταν και το λάθος που έκανε, αφού σιγά σιγά η παράνομη σχέση του άρχισε να αποτελεί καθημερινό θέμα συζήτησης. Προκειμένου να θολώσει τα νερά, από τη μια, αλλά και να ανταποκριθεί στις πιέσεις που δεχόταν από την ερωτική παρτενέρ του, από την άλλη, για μια μόνιμη θέση στη ΔΕΚΟ, ο ισχυρός άντρας αποφασίζει να δημιουργήσει για χάρη της σε επαρχιακή πόλη μια θέση που δεν έχει καμία σχέση με τις ικανότητές της, αφού προοριζόταν καθαρά και μόνο για… άνδρα! Επειδή, όμως, τα ήθελε όλα δικά του, άρχισε να πιέζει και τους συνδικαλιστές συντρόφους του να την ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές για να εξασφαλίζει συνδικαλιστικές άδειες και να τον συνοδεύει σε συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να περνούν τις νύχτες μαζί!

«Θρονιάστηκε» στη θέση της

Μέχρι και ονομαστική σελίδα στο internet έφτιαξε για χάρη της, ώστε να της αποδείξει τον άνευ όρων έρωτά του, που ως εκείνη την ώρα κρατιόταν μακριά από την οικογενειακή εστία του.

Ομως οι φήμες και τα κουτσομπολιά έδιναν κι έπαιρναν, με αποτέλεσμα η γυναίκα του όχι μόνο να το μάθει, αλλά και να δημιουργήσει ολόκληρο επεισόδιο σε βάρος τους, λούζοντας το μεγαλοστέλεχος με όσα κοσμητικά επίθετα και προσβολές μπορούσε!

Σήμερα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, η όμορφη γυναίκα εξακολουθεί να διατηρεί την επαγγελματική θέση της και μάλιστα σε πόλη κοντά στον τόπο καταγωγής της, εισπράττοντας μάλιστα ετησίως μισθούς της τάξης των 50.000 ευρώ!

Πηγή: espressonews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.