Ένας χρόνος χωρίς την Θώμη. Η οικογένεια της ζητά δικαίωση. Τι λένε για τον δολοφόνο της. (video)

0
918

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την άγρια δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα στις 28 Δεκεμβρίου του 2016, στο σπίτι της στη Λαμία.

Η γνωστή παιδοψυχίατρος, δολοφονήθηκε από τα χέρια του Χρήστου Μπαλαντίνα, όπως ο ίδιος έχει ομολογήσει και τον οποίο μάλιστα γνώριζε πολύ καλά. Ήταν φίλος της και συνεργάτης αφού και οι δύο ασπάζονταν τις ιδέες του Αρτέμη Σώρρα.

Σήμερα τα αδέρφια της Κώστας και Σάββας μέσα το Star Kεντρικής Ελλάδας μιλούν για την απώλεια της Θώμης και το μεγάλο κενό που έχει αφήσει πίσω της όχι μόνο στην οικογένεια αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία της Λαμίας.

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας κρατείται στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού. Η οικογένεια της Θώμης όμως υποστηρίζει πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Πρόκειται για ένα τέχνασμα για να πέσει στα μαλακά όταν γίνει η δίκη λέει ο Σάββας Κουμπούρας.

Η διαδικασία απονομής τη δικαιοσύνης έχει προχωρήσει, ωστόσο τα δύο αδέρφια θεωρούν πως έπρεπε να κινείται με πιο γρήγορους ρυθμούς. Μάλιστα έχουν ζητήσει να εξεταστεί από τις αρχές το λάπτοπ του ανθρώπου που αφαίρεσε τη ζωή της Θώμης κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει.

Η απώλεια της Θώμης όμως δεν ήταν μεγάλη μόνο για την οικογένεια, της ήταν μεγάλη για ολόκληρη τη Λαμία.

koympoyra 0

Πολλά παιδιά έλεγαν την Θώμη μάνα λέει ο Κώστας Κουμπούρας που προσθέτει πως ακόμη και τώρα, πολλοί τον σταματούν στον δρόμο και του μιλούν για την βοήθεια που τους είχε προσφέρει  ακόμη και αφιλοκερδώς η Θώμη.

Η Θώμη έχει ταφεί στο κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής, με τον πατέρα της και τα δύο μικρά ανιψιά της.Αυτό που ζητά τώρα η οικογένεια της είναι δικαίωση.

Πηγή: https://tvstar.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ