Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Κατάθεση σοκ: «Ο «δράκος» των Αμπελοκήπων μου επιτέθηκε έξω από το σπίτι...

Κατάθεση σοκ: «Ο «δράκος» των Αμπελοκήπων μου επιτέθηκε έξω από το σπίτι μου»

0
417

Ο 25χρονος κυνικά ομολόγησε στους αστυνομικούς πως ό,τι έκανε, το έκανε για την πλάκα του και δεν θεωρούσε πως ήταν κάτι κακό. Και ενώ ο δράστης έχει προφυλακιστεί, το φως έρχονται σιγά σιγά οι καταθέσεις των θυμάτων του.

Ο «δράκος» των Αμπελοκήπων έβαζε στο στόχαστρό του κυρίως νεαρές γυναίκες που φορούσαν κολάν και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Τις παρακολουθούσε και τους επιτίθονταν από πίσω.

«Με έπιασε από το λαιμό»

Πρόκειται για την κατάθεση μιας 26χρονης, η οποία δέχθηκε την επίθεση, μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι της.

«Περπατούσα στην οδό … με κατεύθυνση το σπίτι μου που είναι στην επόμενη γωνία. Είχα αντιληφθεί πως κάποιος με ακολουθούσε. Αρχικά πίστεψα πως απλά είναι κάποιος περαστικός και δεν έδωσα περισσότερη σημασία, καθώς ο δρόμος έχει φωτισμό και άλλωστε ήμουν μερικά μέτρα μακριά από την πόρτα τις πολυκατοικίας μου.

Ο άγνωστος συνέχισε να με ακολουθεί και ξαφνικά γύρισα απότομα το κεφάλι μου για να τον δω. Αμέσως αυτός άλλαξε πεζοδρόμιο και τον έχασα από το οπτικό μου πεδίο. Προφανώς είχε κρυφτεί πίσω από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Ξαφνικά, μόλις ενάμιση μέτρο από την πόρτα τις πολυκατοικίας, ένιωσα κάποιος να με πιάνει από το λαιμό, να προσπαθεί να με ρίξει κάτω και παράλληλα ένιωσα το χέρι του να προσπαθεί να μου βγάλει το κολλάν και να με θωπεύει.

Έβαλα τις φωνές τρομοκρατημένη, ενώ παράλληλα προσπάθησα να αντιδράσω, κυρίως να μην με ρίξει στο πεζοδρόμιο. Μόλις έβαλα τις φωνές και αφού μου είχε τραβήξει το ρούχο μου, έφυγε τρέχοντας στην αντίθετη κατεύθυνση, καθώς ήδη κάποιοι γείτονες είχαν βγει στα μπαλκόνια».

Αυτός είναι ο «δράκος» των Αμπελοκήπων

Με απόφαση του Εισαγγελέα δόθηκαν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του δράστη. Πρόκειται για τον: Στάμο Αναστάσιο-Θεοδόσιο του Ιωάννη και της Αικατερίνης, γεννηθέντα την 22-2-1992 στην Αθήνα.

Εκτός από τις φωτογραφίες του, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και video από κάμερες ασφαλείας. Σε αυτά φαίνονται μερικές από τις επιθέσεις του 25χρονου.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή. Κατηγορείται για επιθέσεις σε βάρος συνολικά εννέα γυναικών στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, για 3 περιπτώσεις βιασμού και 6 απόπειρες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ