Εκβίαζαν με βίντεο ερωτικού περιεχομένου την 22χρονη φοιτήτρια που αυτοκτόνησε – Ανήλικος στη Χίο αποπειράθηκε να κρεμαστεί

0
1901

Τους λόγους που βρίσκονται πίσω από την αυτοκτονία της 22χρονης κόρης της Λίνας, που είχε συγκλονίσει πέρυσι, ανζητά η μητέρα της.

Η 22χρονη φοιτήτρια του Βιολογικού Τμήματος το ΑΠΘ έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας στο κενό από τον 9ο όροφο των φοιτητικών εστιών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Η μητέρα της συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια λέγοντας πως η κόρη της οδηγήθηκε στην αυτοκτονία επειδή την εκβίαζαν. «Εκβίαζαν την κόρη μου ότι θα δημοσιοποιήσουν προσωπικές φωτογραφίες και την ώθησαν στην αυτοκτονία», είπε μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live. Όπως αναφέρει η μητέρα της, κάποιοι είχαν στα χέρια τους φωτογραφίες και video ερωτικού περιεχομένου της κόρης της και τα είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. «Την εκβίαζαν. Δεν ήταν μόνο οι φωτογραφίες. Η Γαλίνη ήταν μπλεγμένη σε κύκλωμα και την εκβίαζαν να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της», αναφέρει η μητέρα της.

ΣΟΚ στη Χίο: Ανήλικος αποπειράθηκε να κρεμαστεί με το μανίκι του

ΣΟΚ στη Χίο: Ανήλικος αποπειράθηκε να κρεμαστεί με το μανίκι του

Οι τρισάθλιες συνθήκες διαβίωσης στη ΒΙΑΛ και το αδιευκρίνιστο μέλλον τους ως εγκλωβισμένοι σε ένα νησί σπρώχνει συχνά νέους της δομής να αποπειραθούν το απονενοημένο διάβημα.

Το βράδυ της Παρασκευής (1/12), σύμφωνα με το politischios.gr σειρά πήρε ένας ανήλικος Σύριος (πιθανά 9 ετών), ο οποίος προσπάθησε να κρεμαστεί χρησιμοποιώντας το μανίκι από την μπλούζα τους ως βρόγχο από ξύλινο. Ευτυχώς έγινε έγκαιρα αντιληπτός από άλλους διαμένοντες στη ΒΙΑΛ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Σκυλίτσειο» και αποφεύχθηκε το μοιραίο.

Το περιστατικό επιβεβαιώνουν και οι αστυνομικές δυνάμεις που επιτηρούν τη ΒΙΑΛ. Ο νεαρός δεν έχει δώσει εξηγήσεις για την απόφαση του, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν, μεταξύ άλλων, να έχει προηγηθεί κακοποίηση του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ