Απίστευτο! Ξυλοκόπησαν δόκιμους αξιωματικούς της Σχολής Ευελπίδων στο Μοναστηράκι

12
755

Στο κέντρο της Αθήνας

Οι τρεις Ευέλπιδες προσπάθησαν να ξεφύγουν, μπαίνοντας σε κοντινή καφετέρια – Νοσηλεύονται προληπτικά στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με εκδορές και θλαστικά τραύματα

Στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα των επεισοδίων στο Σύνταγμα, έλαβε χώρα ένα απίστευτο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα νεαρών εντόπισε τρεις δόκιμους αξιωματικούς της σχολής Ευελπίδων κοντά στο σταθμό στο Μοναστηράκι και τους επιτέθηκε φωνάζοντάς τους ότι είναι ακροδεξιοί φασίστες.

Οι τρεις πρωτοετείς δόκιμοι που προφανώς ήταν με άδεια από το Σχολή τους και επέστρεφαν σε αυτήν, προσπάθησαν να ξεφύγουν, μπαίνοντας σε κοντινή καφετέρια.
Προηγουμένως όμως οι νεαροί που τους είχαν επιτεθεί πρόλαβαν και τους χτύπησαν γι’ αυτό και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο να τους παραλάβει καθώς- όπως λένε μάρτυρες- έφεραν ελαφρά τραύματα.

Οι πρωτοετείς Ευέλπιδες νοσηλεύονται προληπτικά στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο, καθώς φέρουν εκδορές και θλαστικά τραύματα, όμως η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμιά ανησυχία.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τη συγκέντρωση ακροδεξιών κατά του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώριση της αλλαγής φύλου και την αντισυγκέντρωση των αντιεξουσιαστών.
Είχαν προηγηθεί επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος όπου είχαμε έναν τραυματισμό διαδηλωτή και την αστυνομία να κάνει χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συμμορία αναρχοκομμουνιστών ξυλοκόπησε τρεις Ευέλπιδες στο Μοναστηράκι

    Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι τρεις πρωτοετείς δόκιμοι ήταν με άδεια και επέστρεφαν στη Σχολή τους. Τους εντόπισε όχλος θρασύδειλων παρακρατικών, οι οποίοι με την ανοχή των αρχών τους ξυλοκόπησαν και τους οδήγησαν να νοσηλεύονται στο 401, επειδή ήταν… κουρεμένοι.Όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, ουδείς από τους αλήτες που απάρτιζαν τον παρακρατικό όχλο δεν συνελήφθη ή έστω προσήχθη από τις αρχές. Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι ότι τα φιλαράκια της κυβέρνησης των ανθελλήνων μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν και να τυγχάνουν της πλήρους ατιμωρησίας.Η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, με την ένοχη σιωπή της Νέας Δημοκρατίας, χρησιμοποιεί τον εσμό των Εξαρχείων στην προσπάθειά της να τρομοκρατήσει τους Έλληνες πολίτες και να καταστήσει σαφές πως όποιος έχει διαφορετική άποψη ή έστω ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι έχει διαφορετική άποψη θα διώκεται και θα λιντσάρεται από τον όχλο των παρακρατικών.

  2. Συμμορία αναρχοκομμουνιστών ξυλοκόπησε τρεις Ευέλπιδες στο Μοναστηράκι

    Τα σχέδιά τους, βέβαια, δεν θα περάσουν όσο υπάρχει η Χρυσή Αυγή, η Φωνή των Ελλήνων, που δεν τρομοκρατείται από τις παρακρατικές πρακτικές τους και έχει ήδη αντέξει εκατοντάδες τρομοκρατικές ενέργειες, συνεχίζοντας μόνη εναντίον όλων των Αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

  3. κρατος που κυριαρχουν οι συμμοριες των αναρχοκομμουνιστων εγκληματιων

    υπο την ανοχη της κυβερνησης αστυνομιας δικαστων.

  4. Όταν προ δεκαπενθημέρου περίπου, η συνιστώσα της ΑΝΤΑΡCIA με το όνομα ΚΕΕΡΦΑ έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό ενός Πακιστανού από «χρυσαυγίτες» στον Ασπρόπυργο, σήμανε συναγερμός στα υπουργεία της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου και στα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου». Έτσι, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ έκανε αμέσως δηλώσεις, υποσχόμενος πως θα εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών, άλλος υπουργός (ο Μουζάλας) πήγε στο νοσοκομείο να δει τον τραυματία, ενώ όλα τα κόμματα (του «συνταγματικού») απαίτησαν να συλληφθούν οι δράστες… «χθες» και ει δυνατόν να… κρεμαστούν στο Σύνταγμα. Τελικά, οι δράστες βρέθηκαν, ήταν κάποιοι ανήλικοι, οι οποίοι αποδείχθηκε (σύμφωνα και με ανακοίνωση της Αστυνομίας) πως δεν είχαν σχέση με την Χρυσή Αυγή, οι ωρυόμενοι για «ρατσιστική» επίθεση κατάπιαν τη γλώσσα τους κι έβγαλαν τον σκασμό και το θέμα έληξε εκεί…

  5. Χθες, μια αναρχοκομμουνιστική συμμορία επιτέθηκε σε τρεις ανύποπτους ένστολους Ευέλπιδες, τους οποίους και κακοποίησε, στο σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι. Αλλά, κανένας υπουργός δεν έβγαλε άχνα περί «ανθρωποκυνηγητού» για τη σύλληψη των δραστών, κανένας υπουργός δεν πήγε στο νοσοκομείο για να δει τους τραυματίες και κανένα κόμμα του… τόξου δεν απαίτηση της σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των αληταράδων. Μάλιστα, ούτε μια απλή ανακοίνωση δεν έβγαλαν!
    Αυτή είναι η επιλεκτική ευαισθησία όλων των κατεστημένων πολιτικών δυνάμεων στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης!

  6. ΚΑΜΜΕΝΕ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ

    Ένα κι ένα κάνει δύο! Ο σταθμός του μετρό στο Μοναστηράκι είναι γεμάτος κάμερες. Και τα καταστήματα γύρω απ’ αυτόν, επίσης! Είναι πολύ απλό, λοιπόν: εάν υπάρχει πολιτική βούληση θα πρέπει να συλληφθούν ΑΜΕΣΑ τα ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ κόκκινα σκυλιά που επιτέθηκαν με τον παραδοσιακό κομμουνιστικό τρόπο (τριάντα εναντίον τριών!) στους τρεις Ευέλπιδες!
    Ωστόσο, εδώ δεν είναι μόνο θέμα Αστυνομίας. Αλλά και υπουργείου Εθνικής Αμύνης, δηλαδή υπουργοπάνου Καμμένου. Ο οποίος, καίτοι καθ’ ύλη αρμόδιος, σιωπά ένοχα και πάει να περάσει το μείζον αυτό θέμα στο «ντούκου», ενώ θα έπρεπε να έχει κινήσει από χθες βράδυ γη και ουρανό για να συλληφθούν και να λογοδοτήσουν οι δράστες!Ή μήπως δεν του επιτρέπουν τα συντρόφια του, του ΣΥΡΙΖΑ; Τι φοβάται; Πως δεν θα τον βάλουν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές;

  7. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ..Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΑ ΦΥΛΑ.ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ–ΒΙΑΖΟΥΝ–ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ —ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ-ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ–,,,,,,,,,,,,,,ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ–,,,.,,,,ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΙΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,,—.,,ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΘΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ,—–,,,-ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ , ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…..

  8. απλυτοι, ανυποτακτοι, ισλαμοαλληλεγγυοι, ανθελληνες, ΚΕΕΡΦΑ, ΣΕΚ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εργατικη αλληλεγγυη, Κινηση απελαστε το ρατσισμο, ΜΚΟ για ανοιχτα συνορα…..τα παιδια του Αλεξη

    • μηπως την τιναζεις εσυ παλιοναζι? συντομα θα καταργησουμε το στρατο και ολα τα μιλιταριστικα και θα τα αντικαταστησουμε με λαικες πολιτοφυλακες. ζητω η λαοκρατια , κατω οι φασιστες σαν του λογου σου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ