Έγκλημα στο Β΄Νεκροταφείο: ‘Ήταν πληρωμένος δολοφόνος’ λέει ο πατέρας της 32χρονης – Ψέλλισε ‘βοήθεια’ και ξεψύχησε λέει ο ιερέας (ΒΙΝΤΕΟ)

0
730
Ο πατέρας της νεαρής δήλωσε ότι η κόρη του ήταν στο στόχαστρο λόγω των αρμοδιοτήτων της στο ΣΔΟΕ που εργαζόταν

«Να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι στα χέρια του», ζήτησε ο πατέρας της 32χρονης  Δώρας που δολοφονήθηκε χθες το απόγευμα μέσα στο Β Νεκροταφείο Αθηνών.

Η κόρη του ήταν στο Δικαστικό Τμήμα του ΣΔΟΕ και είχε κατά καιρούς δεχθεί απειλές, όχι όμως τώρα τελευταία, είπε μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη.

«Ήταν πληρωμένος δολοφόνος», είπε ο τραγικός πατέρας, συμπληρώνοντας ότι «ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου ότι θα μπω μέσα στη φυλακή και θα τον σκοτώσω».

Η νεαρή κοπέλα πήγαινε καθημερινά τον τελευταίο μήνα στο νεκροταφείο, καθώς είχε χάσει έναν φίλο της. Χθες το απόγευμα, γύρω στις 18:00 άγνωστος της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Ψέλλισε ‘βοήθεια’ και ξεψύχησε λέει ο ιερέας που βρήκε την άτυχη κοπέλα

Ο ιερέας εικάζει πως η 32χρονη κοπέλα πάλεψε με τον δολοφόνο της γιατί το μπουφάν της ήταν πεταμένο κάτω. Πήγαινε σχεδόν κάθε απόγευμα στο νεκροταφείο είπε ο πατήρ Θεόδωρος που τη γνώριζε

Τρισάγιο σε έναν τάφο διάβαζε ο πατήρ Θεόδωρος Γεωργόπουλος όταν άκουσε έναν νεαρό να καλεί σε βοήθεια καθώς είχε βρει την άτυχη κοπέλα η οποία ήταν ακόμα ζωντανή.

Όταν πήγα εγώ εκεί της λέω «Θοδώρα τι κάνεις; Είπε μόνο «βοήθεια» δεν πρόλαβε να πει τίποτα άλλο. Ανέφερνε και ξεψυχούσε» είπε ο πατέρας Θεόδωρος.

Όπως τόνισε γνώριζε την κοπέλα καθώς την έβλεπε σχεδόν κάθε απόγευμα στο νεκροταφείο όπου επισκεπτόταν το τάφο ενός στενού της φίλου που είχε χαθεί πρόσφατα με τον ιερέα να λέει πως την είχε συμβουλέψει να ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη καθώς είχε διαπιστώσει πως βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση.

news247

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ