Ηλίας Ντρίκος: Ποια η τραγική σύμπτωση πίσω από την εξαφάνιση στη Θεσπρωτία

0
1698

 

Ποια η σύμπτωση πίσω από την εξαφάνιση του Ηλία Ντρίκου;

Κορυφώνεται η αγωνία για την οικογένεια του Ηλία Ντρίκου, του 35χρονου κτηνοτρόφου από τη Θεσπρωτία τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και τέσσερις ημέρες χωρίς να έχει δώσει σημάδια ζωής.

 

Τα ίχνη του χάθηκαν από το πρωί της Κυριακής όταν πήγε στο στάβλο που διατηρεί η οικογένειά του, για κτηνοτροφικές δουλειές, κάτι που συνήθιζε να κάνει καθημερινά.

Σύμφωνα με τα όσα λέει στο protothema.gr o κουνιάδος του, πριν δύο χρόνια είχε πυροβοληθεί ο πατέρας του Ηλία από εμπόρους ναρκωτικών, καθώς έτυχε να περνάει από εκείνο το δρόμο που οδηγεί προς το στάβλο και το χωριό.

Το σοκ για την οικογένεια είναι μεγάλο. Μόλις σήμερα η οικογένεια μπόρεσε με τη βοήθεια ψυχολόγου να πει στα δύο ανήλικα παιδιά του Ηλία ότι ο πατέρας τους αγνοείται.

«Στο βουνό που βρίσκεται ο στάβλος υπάρχει εδώ και χρόνια μεγάλο πέρασμα εμπόρων ναρκωτικών. Όλοι το γνωρίζουμε και όλοι κάνουν τα στραβά μάτια. Πριν δύο χρόνια πυροβόλησαν τον πεθερό μου, τον πατέρα του Ηλία, με καλάσνικοφ. Όπως πήγαινε στο δρόμο για το χωριό και για το στάβλο, πέρασε από το υδραγωγείο όπου η πόρτα είναι πάντα κλειστή με μεγάλη κλειδαριά.

Ο άνθρωπος την είδε ανοιχτή και πήγε να την κλείσει. Οι έμποροι ναρκωτικών ήταν μέσα και έτυχε να τους δει ο πεθερός μου, τον είδαν και αυτοί και άρχισαν να τον κυνηγούν. Έβγαλαν τα πιστόλια και πυροβολούσαν αλλά ο πεθερός μου κατάφερε να τους ξεφύγει και να καλέσει την αστυνομία.

 

Δυστυχώς είναι πολύ συχνό φαινόμενο αυτό εδώ στη Θεσπρωτία. Έτσι λοιπόν κι εμείς έχοντας ζήσει αυτό με τον πεθερό μου εικάζουμε ότι ίσως ο Ηλίας να βρέθηκε μπροστά σε κανένα νταραβέρι με εμπόρους ναρκωτικών, να τους είδε και αυτοί να θέλησαν να του κλείσουν το στόμα. Προσευχόμαστε να μην το έχει πληρώσει με τη ζωή του αυτό το πράγμα. Δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε ότι μπορεί να τον έχουν σκοτώσει. Ίσως να τον έχουν πάρει και τις επόμενες ημέρες να τον αφήσουν ελεύθερο . Το μυαλό μας πηγαίνει παντού» εξομολογείται στο protothema.gr ο κουνιάδος του 35χρονου που αγνοείται επί τέσσερις ημέρες

«Τα παιδιά του ρωτάνε συνέχεια «πού είναι ο μπαμπάς;». Σήμερα, λοιπόν, με τη βοήθεια ψυχολόγου τους είπαμε ότι ο μπαμπάς αγνοείται γιατί μας ρωτούσαν συνέχεια και δεν μπορούσαμε να τους λέμε ψέμματα. Ευχόμαστε να γυρίσει πίσω στα παιδιά του το συντομότερο δυνατό» καταλήγει ο κουνιάδος του Ηλία Ντρίκου.

fimes.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.