Μπήκε σε σπίτι στην Κω και λήστεψε δύο ηλικιωμένες με τη χρήση βίας…

5
2576

Σχηματισμός δικογραφίας για ληστεία στην Κω

Την 03-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, ότι άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία που διέμεναν 89χρονη μαζί με 69χρονη ημεδαπές και αφού τις απείλησε , αφαίρεσε με χρήση βίας χρηματικό ποσό. Διενεργείται έρευνα.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκεί που αφήναμε τα κλειδιά στην πόρτα χωρίς φόβο, τα τελευταία χρόνια έχουμε σχεδόν καθημερινά κλοπές τώρα προχώρησε ακόμα περισσότερο.

    • Μάζεψαν τον Γύφτο που έκανε την κλοπή, τον πέρασαν ένα χέρι ξύλο αλλά ως συνήθως την Δευτέρα θα είναι έξω πάλι .. Μ

      Άτιμη ράτσα, παράσιτα της κοινωνίας που μόνο να κλέβουν, να πουλάνε ναρκωτικά και να γεμίζουν με παιδιά τις παράγκες έμαθαν. Είχαν μάθει να εισπράττουν δεκάδες επιδόματα πολυτέκνων με παιδιά που η μια γύφτιζα δάνειζε στην άλλη.

  2. ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.

  3. δεν νομιζω να ειναι εξω γιατι υπαρχουν και σωματικες βλαβες… οποτε την πατησε ο μαγκας…

  4. .Τα προϊόντα κλοπών που είναι?Αφού οι τοπικοί παράγοντες δεν θέλουν να ασχοληθούν,που είν αι η ΕΥΠ? Γιατί κάθε μικροποσότητα ναρκωτικών γίνεται αντικείμενο φακελώματος και έρευνας από κλιμάκια,από διωκτικές αρχές,αλλά τα κλοπιμαία κυρίως σε χρυσό γίνονται αόρατα.Μια Κοινωνία σε σήψη.Πότε θα σταματήσει αυτή η ‘προστατευτικότητα’ των Αρχών?αφού με το ξύλο που τρώνε δεν αλλάζει κάτι,αφού η υποτροπή των συγκεκριμένων ‘ημεδαπών’ είναι συνεχής….γιατί δεν επιβάλλεται οριστική φυλάκιση?Μήπως όταν φτάσουμε σε αυτοδικία θα είναι αργά?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ