Pics & Video H Τελετή Ορκωμοσίας & Απονομής Πτυχίων Εθελοντών ΕΕΣ Κω με χαμόγελα & θερμά χειροκροτήματα

3
117

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε κλίμα συγκίνησης και με πολλά θερμά χειροκροτήματα πραγματοποιήθηκε απόψε στο αμφιθέατρο του 1ου Δημοτικού σχολείου Κω η Τελετή Ορκωμοσίας & Απονομής Πτυχίων των  Εθελοντών του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας και των Διασωστών Σαμαρειτών και Ναυαγοσωστών του ΕΕΣ Κω.

Στην ίδια τελετή απονεμήθηκαν επίσης προαγωγές σε εθελοντές και τιμητικές διακρίσεις σε συμπολίτες μας αρωγούς του κοινωνικού έργου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ( Π. Θαλασσινός, Σ. Καρδούλιας, Κ. Πλατανίστας, Ν. Πουλιού, Γ. Σπανός – βίντεο).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου και της Ιεράς Μητροπόλεως, ο π. Βασίλειος Χλαμπάνης, Η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Υπεύθυνη θεμάτων Εθελοντισμού, Χ.  Γιασιράνη και η Περιφερειακή σύμβουλος Ε. Νάκη, εκ μέρους της Περιφέρειας και του Επαρχείου, ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Σ. Μαραγκός και η Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ Β. Παντελίκιζη, εκ μέρους του Δήμου Κω, ο Υποδιοικητής της 80 ΑΔΤΕ, ο Διοικητής του Νοσοκομειου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής, ο Διοικητής του ΝΑΣ Κω, ιατροί, εθελοντές και πολλοί ενδιαφερόμενοι.

Η Πρόεδρος του ΕΕΣ Κω Ε. Παναγιωτοπούλου ανέγνωσε τον χαιρετισμό του Προέδρου του ΕΕΣ Δρ. Αντωνίου Αυγερινού, ενώ χαιρετισμοί έγιναν ακόμη από εκπρόσωπο του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας από τα κεντρικά του ΕΕΣ, των εκπαιδευτών από τη Ρόδο και των εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας και  των Σαμαρειτών αμέσως μετά την τελετή ορκωμοσίας τους (βίντεο)

Το πιο ζεστό  χειροκρότητα -όπως ήταν αναμενόμενο- έλαβε στο τέλος η καταπληκτική παιδική χορωδία του 2ου Δημοτικού Κω υπό την διεύθυνση του Δασκάλου Χ. Γαμβρέλλη δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα και παλμό στην εκδήλωση (ιδιαίτερα η τελευταία αφιέρωση στον Ερυθρό Σταυρό και ο Εθνικός Ύμνος στο τέλος συγκίνησαν άπαντες – βίντεο).

DSC_0089vraveush-ees-ko

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και νέο χαράτσι από τους ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αύξηση στην συμμετοχή στα φάρμακα από 25% σε 31% για να ξεκαρφώσουν την φτωχολογιά...

    Η μόνη τους σκέψη είναι που να χώσουν νέα καζίκια που μετά την περικοπή των συντάξεων θα στείλει μια ώρα γρηγορότερα στον τάφο τους εξαθλιωμένους απόμαχους της εργασίας. Έχουν κόψει το φαγητό, τα ρούχα και κάθε τι, τώρα αναγκαστικά θα κόψουν και τα φάρμακα. Κατά τα άλλα δοξάζει ο λαός την γιαλατζί αριστερή κυβέρνηση των δοσίλογων του λαϊκισμού…

  2. Ήρθαν πολιτικοί, θεσμικοί, όσοι τιμήθηκαν για την προσφορά τους….. και δεν γεμισε ούτε η μισή αίθουσα……..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ