ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Old school Vs New school – Όταν το παλιό συναντά το νέο… η Αποχαιρετιστήρια Γιορτή της Γ’ τάξης του 1ου Γυμνασίου

0
6408

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια γιορτή αποφοίτησης που τα είχε όλα…

«Old scholl Vs  New school – Όταν το παλιό συναντά το νέο… οι μαθητές της Γ’ τάξης γεφυρώνουν το χάσμα του χρόνου», σύμφωνα με την πρόσκληση, με  μια εξαιρετική και δροσερή καλοκαιρινή παρουσίαση με θεατρικά, μουσική, τραγούδι και πολύ χορό, αποχαιρετώντας με τον καλύτερο τρόπο το γυμνάσιο και  ξεδιπλώνοντας όλα τα ταλέντα και την ομορφιά των νιάτων τους.

Στο κλείσιμο και αφού παρέδωσαν τις ανθοδέσμες με φιλιά και αγκαλιές στους/τις εκπαιδευτικούς τους: Βάσω Καλύβα, Μαρία Ζαχαρή και Σπύρο Μπαλαλή, καθώς και την καθηγήτρια μουσικής Μαρία Ζησοπούλου,  με τους οποίους συνδιοργάνωσαν αυτή την πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή γιορτή παρέλαβαν τα βραβεία από τις επιτυχίες τους στον αθλητικό τομέα με πολλές πρωτιές σε μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο και στίβο, όπως τα ανακοίνωσε ο καθηγητής Γιάννης Τρικοίλης (φωτό & βίντεο)

Αρχικά ο Διευθυντής του σχολείου Δ. Βλάχος, ο Πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής Μ. Ζερβός και ο Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων Ν. Μιμερίνης μίλησαν με θερμά λόγια για τις ιδιαίτερες στιγμές που έζησαν με τα παιδιά δίνοντάς τους τις καλύτερες ευχές τους για την συνέχεια.

Χειροκροτήματα και επευφημίες δεν εισέπραξαν μόνο οι εκπαιδευτικοί που βοήθησαν τα παιδιά στο στήσιμο αυτής της γιορτής, αλλά και ο επί πολλά χρόνια εκπαιδευτικός του σχολείου Ανδρέας Χατζημιχαήλ ο οποίος συνταξιοδοτείται (και δεν σταμάτησε στιγμή να βγάζει φωτογραφίες καλύπτοντας με τον δικό του τρόπο την εκδήλωση).

Επίσης, ο Πρόεδρος του Συλλ. Γονέων Ν. Μιμερίνης ευχαρίστησε θερμά την μέχρι σήμερα Ταμία του συλλόγου Σμαράγδα Σούλη – Καντζόγλου για την στήριξή της όλα αυτά τα χρόνια στον σύλλογο.

Τις  θερμές ευχαριστίες τους προς εκπαιδευτικούς και γονείς για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση τους αλλά και τις στιγμές που θα παραμείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη τους όλα αυτά τα χρόνια εξέφρασαν συγκινημένα και τα ίδια τα παιδιά στο τέλος της εκδήλωσης.

Στο κλείσιμο μάλιστα χόρεψαν όλα μαζί, με τους εκπαιδευτικούς τους το χασάπικο «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε» ή » Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια» καταχειροκροτούμενοι.

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων: ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου π. Βασίλειο Χλαμπάνης, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Μ. Ζερβός και Ε. Χατζηχριστοφή  εκπρόσωποι συλλόγων γονέων,  εκπαιδευτικοί, παιδιά, παππούδες και γιαγιάδες.

Τέλος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ