Πανελλήνια Διάκριση για το Ι.ΙΕΚ Anko στον διαγωνισμό Business Awards 2017 για την πρωτότυπη πλατφόρμα ANKO Students’ Portal

2
1872

Πανελλήνια Διάκριση για το Ι.ΙΕΚ Anko στον διαγωνισμό Business Awards 2017 για την πρωτότυπη πλατφόρμα ANKO Students’ Portal.

Το βραβείο Bronze απέσπασε το Ι.ΙΕΚ Αnko με την ψηφιακή πλατφόρμα ANKO Students’ Portal που διακρίθηκε στην κατηγορία «Βέλτιστη Μαθησιακή εμπειρία», την Παρασκευή 5 Μαΐου στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναΐδα όπου διεξήχθησαν για 2η χρονιά τα Business Awards 2017 από την εταιρεία Boussias Communications, με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Η ψηφιακή πλατφόρμα Αnko Students Portal δημιουργήθηκε, με σκοπό την καλύτερη οργάνωση του προγράμματος σπουδών και την ενημέρωση των εκπαιδευομένων και των εκπαιδευτών του.

Με υψηλής ποιότητας συμμετοχές από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, από νηπιαγωγεία μέχρι πανεπιστήμια και με γεωγραφική διασπορά από τη Θάσο, το Κιλκίς, την Κέρκυρα μέχρι και την Κρήτη, όλοι οι οργανισμοί που βραβεύθηκαν έθεσαν τον πήχη ακόμα ψηλότερα για την επόμενη διοργάνωση των Education Business Awards.

Η παρουσία και η βράβευση της Anko σε μια τελετή, όπου παρευρέθηκαν περισσότεροι από 350 εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, κι όπου παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν από κριτική επιτροπή υψηλού κύρους και επιστημοσύνης, αποτελεί ένδειξη του προσεγμένων αλλά και ποιοτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών που προσφέρονται στους σπουδαστές της σχολής.

Η βραδιά έκλεισε με την ανανέωση του ραντεβού των συμμετοχών για την επόμενη χρονιά.

Το βραβείο έλαβαν οι Υπεύθυνοι σπουδών των σχολών της Anko, για Κω ο κ. Ηλίας Έψιμος για Ρόδο η κα. Στεργία Έψιμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι προσπάθειες ανταμοίβονται. Μπράβο σας, πάντα τέτοια. Δίνετε την δυνατότητα σε νέους (και όχι μόνο) να μάθουν χωρίς να ξενιτευτούν και να βρουν και δουλειά. Και πάλι μπράβο σε όλη την ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ