Λαϊκό «προσκύνημα» στον Βασίλη Καρρά- Καρφίτσα δεν έπεφτε στην κατάμεστη (& με όρθιους) Νέα Φαντασία (Τρελός λουλουδοπόλεμος)

56
21343

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη – Γιάννης Κιάρης 

Απίστευτη προσέλευση (καρφίτσα δεν έπεφτε…) με πολλούς όρθιους, στην αποψινή εμφάνιση του Βασίλη Καρρά στη Νέα Φαντασία στην Κω.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής εμφανίστηκε στη σκηνή λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, ξεκινώντας με το πασίγνωστο πια «καλησπέρα και καλή βραδιά», με τον μοναδικό του τρόπο και τη χαρακτηριστική φωνή του.

Η υποδοχή του έγινε με ένα πολύ θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα, το οποίο επαναλαμβανόταν σε κάθε αγαπημένο τραγούδι (από το παλιό και σύγχρονο ρεπερτόριό) που τραγουδούσαν μαζί του, με τον ίδιο να διακόπτει κάθε λίγο για να ακούει τον κόσμο, λέγοντας χαρακτηριστικά «καψούρα είστε…»

Στο δεύτερο μέρος του προγράμματος του (μετά τις 4) ο αγαπημένος τραγουδιστής, κατέβηκε ο ίδιος στον κόσμο, τραγουδώντας με το μικρόφωνο και κάνοντας ένα πέρασμα απ’ όλα τα τραπέζια , με τον κόσμο φυσικά να τον αποθεώνει…

Τέλος, έκλεισε με όλα τα παλιά κι αγαπημένα «νύχτα ξελογιάστρα», «δεν πάω πουθενά», αλλά και πιο σύγχρονα όπως την «πριγκηπέσσα», «τσιγάρο ατέλειωτο» κ.α.

Το πρόγραμμα άνοιξαν και συνέχισαν στο διάλειμμα του Βασίλη Καρρά, τρεις νέοι ταλαντούχοι (δύο τραγουδίστριες κι ένας τραγουδιστής) συνεργάτες του διακεδάζοντας τον κόσμο που δεν σταματούσε να χορεύει στα τραπέζια αλλά και σε κάθε γωνιά του κέντρου, με έναν απίστευτο λουλουδοπόλεμο και τον Β. Καρρά να σχολιάζει χαρακτηριστικά «αλλάξτε σκούπα ρε παιδιά…» (βίντεο).

Σίγουρα, μετά την πρώτη πολύ επιτυχημένη εμφάνισή του, αλλά και με τόσους καλούς φίλους που έχει στο νησί θα υπάρξει συνέχεια…

DSC_0125Vasilis-Karras-Nea-Fantasia-Kos

56 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΡΙΣΗ ΚΡΙΣΗ….ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΡΕΙ Η ΚΡΙΣΗ. ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ …..ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ Η ΜΥ…ΛΟΡΔΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ…. ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ.

  2. ΟΤΑΝ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΚΡΙΣΗΣ ΛΕΦΤΑ ΚΤΛ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΣ ΕΑΝ ΟΧΙ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ

  3. Γεμάτη, στην πλειοψηφία του από ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ που οι πατεράδες κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να διασκεδάζουν τα καμάρια τους…

    Τελικά καλά μα ς λένε Μπόχαλους γιατί δεν πήραμε ακόμα χαμπάρι την μπουκάλα που μας έχωσε ο ΣφΥΡΙΖΑ και δεν παίρνουμε χαμπάρι αυτά που έρχονται…

  4. Το νέο παραμύθι του κοντού ΨΕΥΤΗ Μαυρογιαλούρου, μετά την νησιωτικότητα τώρα έρχονται αναπτυξιακά έργα

    Τι άλλο θα κατεβάσει η κούφια τους κεφάλα για να γλυτώσουν από τους νησιώτες που τους περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες;;;;

  5. ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΠΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ…!!!!

  6. Έργα αναπτυξιακά να δουν τα μάτια σας, κάτι σαν το στρατόπεδο ΛΑΘΡΟ στο Πυλί.

    Βρε ηλίθιοι, ποιος θα έρθει να επενδύσει με φόρους 55% στα κέρδη; ΟΛΟΙ πλέον έχουμε για σημαία το δεν πληρώνουμε, δεν χτυπάμε τίποτα στην ταμειακή μηχανή μέχρι να πέσει η κυβέρνηση των δοσίλογων γιαλατζί αριστερών.

  7. Ο άνθρωπος δεν τραγούδησε , ούτε ένα τραγούδι ολόκληρο δεν είπε , δεν μπορούσε να πει . Απαράδεχτος ήταν !!!

  8. Απαραδεκτος ο αφωνος Καρρας,απαραδεκτη η συμπερηφορα του στον κοσμο,ηθελαν να βγαλουν φωτο και τουςς εδιωχνε,θα μπορουσε να το πει απο την αρχη,δεν δεχομαι φωτο δεν δεχομαι αγκααλιες,καθηστε κατω να με ακουτε χωρις να χορευετε και ας σκασατε ενα σκασμο λεφτα…..ουστ !!!!!ουτε ενα ολοκληρωμενο τραγουδι δεν ειπε ο μαπας…..του εφτεγε το ακουστικο και εβριζε ολη την ωρα.

  9. Οντως κριση δεν υπαρχη για σας εδω στην κω αλλα γενικα ολοι μην εισαστε εδω μεσα στη κλαψα συνεχεια κ λετε αχ χαλια τα πραγματα δε παν καλα κ χιλιες δω δικαιολογιες απλα εδω στην κω εχετε βολευτει ολοι γενικα κ δε σας νοιαζουν τα λεφτα να λεμε κ τα πραγματα ετσι οπως ειναι…συγνωμη αλλα αυτη ειναι η αληθεια!!! Και την αληθεια μαρεσει παντα να την λεω

  10. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ Η ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ, ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ .ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΥΦΤΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΑ ΦΤΩΧΕΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 80. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΒΑΡΑΜΕ . Η ΑΙΩΝΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΔΥΣΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΛΥΚΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Ο ΓΥΦΤΟΠΟΠ/ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΙΚΑΙΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΠΑΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΣΙΦΤΕΝΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ (ΚΑΡΑ)ΔΕΣ..

  11. ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΒΡΕ ΟΣΟ ΠΑΕΙ. ΒΑΣΤΑ ΒΡΕ ΣΟΙΜΠΛΕ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΥΣΤΡΕΣ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΘΑ.

  12. Ποσα ηταν τα εσοδα?Φανταομαι τα δηλωσαν ολα στην εφορια για να γλυτοσουμε οι υπολοιποι κανενα φορο να παρουν κανενα φαρμακο η να γλυτωσουμε κατι στην παιδεια.Σωστα?

  13. Ατον Καρρά δεν τον ακούσαμε καθόλου, μάλλον είχε τα νεύρα του και έβριζε συνέχεια….

  14. αλλα για ποιον αρχοντα μιλατε; ενας ειναι ο αρχοντας κι ολοι οι αλλοι ειναι τραγουδιστακια! δεν βλεπω να την βγαλει τον χειμωνα μαζι του, θα τον σουταρει, ειναι λιγος!!

  15. Οι ίδιοι κομπλεξικοί με τα ίδια ηλιθια σχόλια μετά από κάθε live. Άν δεν σάς κάθετε η γυναίκα σάς ή καμιά άλλη δεν φταίμε οσοι ξέρουμε και διασκεδάζουμε. Είμαι λάτρης του Βασίλη όμως η αλήθεια είναι ότι χθες με απογοήτευσε. Και σαν συμπεριφορά και σαν φωνή και οτι η ορχήστρα του δεν ακουγόταν καν.. Θα μπορούσε να σεβαστεί πιο σωστά όλους όσους πήγαμε εκεί.

  16. Κόμπλεξ, ζηλια, ανικανότητα, κατάντια, μιζέρια, και τι άλλο να γράψει κανεις για όσους γράφουν αρνητικά, ηλιθια και ανεγκέφαλα σχόλια.

  17. Ας πάνε να πνιγουν οι κομπλεξικοί πικροχολοι συνήθεις ύποπτοι σχολιαστές….. Όμως καλό θα ήταν να τραγουδούσε πιο πολύ και πιο ωραία χθες ο Καρράς. Ουτε τούς μουσικούς του δεν αφηνε να ακουστουν…!

  18. ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ!!! ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΡΑ!!! ΖΩΑ!ΒΟΔΙΑ!ΝΟΥΜΕΡΑ!ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΑ..ΣΙ!!!ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΤΕ!ΟΧΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!ΠΑΛΙΟΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!!ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ!!!!ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ Ο ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ!!!ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!!!!ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 5000-10000 ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΑΚΙ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΡΕΨΕΙ!!!ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΡΑ ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ ΣΠΙΤΑΚΙΑ!!!!

  19. ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ? ΑΠΟ ΤΙ ΖΕΙΣ ΕΣΥ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Ή ΚΑΜΙΑ ΦΥΤΕΙΑ? Α ΡΕ ΚΟΜΠΕΞΙΚΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK. Α ΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ….. Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ.. ΜΑΝΙΦΕΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΡΗΞΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΤΙΗΔΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΣΟΥΜΕ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΠΡΙΤΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ… ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ

  20. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ Ή ……. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. ΣΥΜΦΩΝΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ? ΑΝ ΔΕ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΡΑ? ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?

  21. Δειξε μου τα ΓΟΥΣΤΑ ΣΟΥ για να καταλαβω την ΠΟΙΟΤΗΤΑ του ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ...

    Και δω εχουμε ΠΟΛΥ, μα ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ … ΔΥΣΤΗΧΩΣ…

  22. Ειμαι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ. Συγνωμη που δεν μου αρεσουν τα ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΤΥΛ...

    Εσεις απο τον ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ μπορειτε να πηγαινετε αφοβα..

  23. ΠΑΝΤΩΣ, ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ,ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝΕ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΜΠΑΤΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ.ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ………………

  24. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ!ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΩ!1.ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠ Τ ΑΡΧ…Α ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ! ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΥΑΛΟ!ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ!ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!2.ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΣΟΥ!ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΘΑΡΑΛΛΕΟΣ ΨΩΡΑΛΕΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΑΝΩΝΥΜΟΣ!Ο ΚΩΛΟΣΦΥΡΙΧΤΡΑΣ!!!!3.ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΦΤΥΣΤΗΝ ΔΩΣΤΗΝ ΣΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΕΡΑΣΤΗ ΣΟΥ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΤΑ ΧΟΤ-ΣΠΟΤ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩ.Ο ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΖΟΡΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΟΙ!!!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!ΗΔΗ ΜΙ Α ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ!!!ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!

  25. Και στις δύο βγήκε και δεν τραγούδισε και κορόιδα μας έλεγε και καλά μας έκανε. Ένα φιάσκο ο κύριος

  26. Συγνωμη άλλα δεν τραγούδαγε εδεινε μόνο το μικρόφωνο στον κόσμο. ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

  27. Καλό θα ήταν να μεταφέρετε στον κύριο Καρρά ότι σε τόσο δύσκολους καιρούς δεν πρέπει να κοροϊδεύει τον κόσμο. Αν δεν μπορεί ,να αποσυρθεί απο τις πίστες . Είπαμε να βγούμε μετά από τόσο καιρό και μας ξενερωσε απίστευτα.

  28. …ο καθένας έχει το δικαίωμα να διασκεδάσει και να εκτονωθεί όπως θέλει!! Μέσα από τα σχόλια, βλέπω πολλούς που βγάζουν για προσωπικούς τους λόγους (δεν εξηγείται αλλιώς) όλο τους το άχτι και όλο τους το κόμπλεξ στους ντόπιους. Όλα αυτά τα γράφω γιατί από ότι φαίνεται σε πολλούς, (με τα κακεντρεχή τους σχόλια) δεν τους πείραξε ο τρόπος διασκέδασης αλλά επειδή η πλειοψηφία των παρευρισκομένων ήταν Κώοι…!!! Όταν κάποιοι έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις τους γιατί να μην πάνε λοιπόν να διασκεδάσουν; Βέβαια υπάρχουν δυστυχώς και αυτοί, που ενώ δεν έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις τους, (κοινώς μπαταχτσήδες)…μου θέλουν μπουζούκια!!…αυτό είναι μια άλλη ιστορία (και δεν γίνεται μόνο εδώ;)……μια ζωή θα ζουν εις βάρος άλλων και δυστυχώς δεν αλλάζουν με τίποτα!! Για να επανέλθω στο θέμα μας, ξαναλέω, πολλούς τους πείραξε το πως γλεντάνε οι ντόπιοι…!!! Αυτό φαίνεται ότι τους απασχολεί μόνο…!!! Αυτή την εμπάθεια (σε σχόλια) στους ντόπιους (από πολλούς) την βλέπω και σε άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα στα τροχαία ατυχήματα που γίνονται στο νησί!! Θα σας πω και κάτι τελευταίο για να δείτε γιατί μιλάω για εμπάθεια, κόμπλεξ κ.τ.λ….ο συγκεκριμένος τραγουδιστής είχε πάει στην Κάλυμνο τον Ιούλιο, κάπως έτσι ήταν το όλο σκηνικό και ο τρόπος διασκέδασης, με τα γνωστά, λουλουδοπόλεμος… κ.τ.λ. Εκεί λοιπόν δεν είδα τόσο πολλά αρνητικά σχόλια; Τότε δεν υπήρχε κρίση;…δεν έχω τίποτα με τους Kαλύμνιους, αλλά ας μας αιτιολογήσουν μερικοί, τα κακεντρεχή τους σχόλια προς τους Κώους!! Κάπως έτσι, (εν μέσω κρίσης) δεν γλεντάνε και στα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας; Μόνο εδώ σας πείραξε;…!!! Υ.Γ. …και για να φανταστείτε τα ακούσματα μου είναι Ροκ και Χέβι μουσική, όμως δεν μπορούσα να μείνω αδιάφορος στα πικρόχολα σχόλια, ανεξάρτητα από τι μουσική ακούω…Φιλικά πάντα.

  29. πιάστηκα και εγώ κορόιδο όπως μας αποκάλεσε και ο κ.Καρράς.είμαι απο αυτούς που δεν βγαίνουν έξω συχνά και ειπαμε άντε παμε να δούμε κάτι διαφορετικό.ντροπή μονο αυτό.δημιουργησε ένα κλίμα άγχους στον κόσμο με τα νεύρα που είχε και τα νεύρα αυτά δεν εφυγαν ποτέ όλο το βράδυ.τι να πω?κρίμα.νιωθων πολύ κορόιδο όντως.δεν ξανάχει

  30. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ Η ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΖΗΛΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝ ΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ(ΓΤ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΛΕΦΤΑ)ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ

  31. Μπραβο ρε ΧΧΧ πολυ ωραιο το κειμενο που εγραψεσ και παλι μπραβο ρε φιλε.δυστυχωσ οι ελληνεσ κοιμουνται αλλα οταν ξυπνησουν θα ειναι αργα.τα χειροτερα ερχονται

  32. κάτι πρέπει να γίνει και με την ακουστική του μαγαζιού και τους μουσικούς.Δεν μπορεί να πηγαίνουμε στους γάμους,βαφτίσεις και αλλες εκδηλώσεις και να μας καίει τα αυτιά με πολλούς …..μουσικούς …..Όσο για τον Καρρά αυτός ειναι έτσι (τραγουδάει) παντου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ