ΔΧ: νοιώθω υπερήφανος που αντέξαμε κόντρα σε όσους θέλησαν να μας φιμώσουν να μας κλείσουν!

3
1051

Απέφυγα όλο το προηγούμενο διάστημα να κάνω την οποιαδήποτε ανάρτηση για τον ΔΟΛ. Ένοιωθα ότι άλλοι συνάδελφοι με χρόνια παρουσίας στο Βήμα και στα Νέα είχαν να πουν κάτι πιο ουσιαστικό.
Τους τελευταίους μήνες άλλαξα τη ζωή μου. Σηκωνόμουν από τις 5 και μισή το πρωί για να βοηθήσω με τις όποιες δυνάμεις μου την προσπάθεια να κρατηθεί ζωντανή η φωνή του Βήμα FM, γνωρίζοντας ότι το πιθανότερο ήταν να μην αμειφθώ ποτέ για αυτό. Υπήρχαν μέρες που δυσκολευόμουνα να ξυπνήσω. Έλεγα στον εαυτό μου, που πας, αξίζει τον κόπο; Τα ξεχνούσα όλα όταν διάβαζα τα μηνύματα των ακροατών. «Βαστάτε», «είμαστε δίπλα σας» «να ξέρετε ότι στηρίζουμε την προσπάθεια σας»
Από χθες ο ΔΟΛ πέρασε σε μια νέα εποχή. Στην αρχή της έκτης δεκαετίας της ζωής μου δεν απογοητεύομαι εύκολα και δεν ενθουσιάζομαι εύκολα. Δεν ξέρω ποιά θα είναι αυτή η νέα εποχή, δεν ξέρω καν αν με συμπεριλαμβάνει.
Ξέρω όμως ότι αυτή η επόμενη μέρα δεν θα υπήρχε αν κάποιοι άνθρωποι ξεπερνώντας τους εαυτούς τους και δείχνοντας έναν πρωτοφανή επαγγελματισμό, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, δεν κρατούσαν όρθια, το Βήμα, τα Νέα, το Βήμα FM, to in.gr, κλπ. Νοιώθω υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας ανθρώπων. Και νοιώθω υπερήφανος που αντέξαμε κόντρα σε όσους θέλησαν να μας φιμώσουν να μας κλείσουν.
Ναι, θα έχω να λέω ότι την εποχή που τα μέσα του ΔΟΛ κατάφεραν να μείνουν όρθια, ήμουν και εγώ εκεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΔΧ, δεν ήξερες, δεν ρώταγες τι εστί Μαρινάκης-Noor 1;;; Ο Γαύρος βρωμά ψαρίλα και αυταρχισμό. Κάνε ρεπορτάζ… φαγωμένος.

      Όταν θα τον δεις στα γραφεία του ΔΟΛ να βρίζει, να χαστουκίζει και να απολύει για ψύλου πήδημα θα καταλάβεις ότι ακόμα και τα αναδρομικά που θα σου λαδώσουν λίγο το αντεράκι δεν είναι τίποτα. Θα μoυ πεις ο πεινασμένος, καρβέλια ονειρεύεται… αλλά και θα απολύσει και θα φιμώσει. Θα σας φέρει και τους καταδικασμένους δημοσιογράφους από τα «Παραπολιτικά…» -Αλεξίκακος-

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ