Πέθανε ξαφνικά στα 52 του ο Chris Cornell – Η συγκινητική σχέση του με την Ελλάδα – Ενδείξεις για αυτοκτονία (ΒΙΝΤΕΟ)

2
1135

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Ντιτρόιτ υπήρχαν ενδείξεις στο δωμάτιό του που «δείχνουν» αυτοκτονία

Ως πιθανή αυτοκτονία ερευνάται ο αιφνίδιος θάνατος του 52χρονου ρόκερ Κρις Κορνέλ, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας του Ντιτρόιτ ο οποίος ανέφερε ότι βρέθηκαν σχετικές ενδείξεις στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρέθηκε η σορός του το βράδυ της Τετάρτης.

Ο ξαφνικός χαμός του διάσημου ρόκερ, ενός από τους αρχιτέκτονες του μουσικού κινήματος της Grunge το οποίο μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90, έχει σοκάρει την οικογένειά του, καθώς και τους γνωστούς και φίλους του.

Θρήνος στη μουσική σκηνή. Πέθανε σε ηλικία 52 ετών ο frontman των Soundgarden και Audioslave Chris Cornell ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ακτιβιστή και καλλιτέχνη της grunge και του ροκ.

Ο Cornell έφυγε στην πόλη του Ντιτρόιτ όπου και περιόδευε με το group των Soundgarden. Ο Brian Bumbery, εκπρόσωπος τύπου του μουσικού, σημείωσε ότι ο θάνατος του ήταν «αιφνίδιος και απρόσμενος» αναφέρει το CNN.

«Η σύζυγος του Vicky και η οικογένεια του είναι σε κατάσταση σοκ με τον αιφνίδιο θάνατο και θα συνεργαστούν με τις αρχές για να αποκαλυφθεί η αιτία που οδήγησε στην απώλεια» αναφέρεται στην ανακοίνωση σημειώνοντας ότι σε αυτές τις δύσκολες ώρες θα εκτιμηθεί η διακριτικότητα και ο σεβασμός στο πένθος του οικογενειακού κύκλου του Cornell.

O βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης είχε εμφανιστεί το βράδυ της Τετάρτης στο Fox Theatre του Ντιτρόϊτ.

Hταν παντρεμένος με την Ελληνίδα Βίκυ Καραγιάννη

Οι γνώστες της ροκ μουσικής γνωρίζουν πολύ καλά τον Κρις Κορνέλ. Τραγουδιστής στους Soundgarden, τραγουδιστής στους Audioslave. Με σόλο δουλειές, με τραγούδι για την ταινία του Τζέιμς Μποντ «Casino Royale», με το αγαπημένο «Black Hole Sun»…

Ο διάσημος καλλιτέχνης έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 52 ετών,  όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press.

Σύμφωνα με τον Brian Bumbery, εκπρόσωπο του Κρις Κορνέλ, ο μουσικός που έγινε γνωστός ως ο τραγουδιστής των Soundgarden και αργότερα των Audioslave, πέθανε το βράδυ της Τετάρτης στο Ντιτρόιτ.

Ο θάνατος του Κρις Κορνέλ,ήταν «ξαφνικός και απροσδόκητος», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του τραγουδιστή ο οποίος πρόσθεσε ότι η σύζυγος και η οικογένεια του 52χρονου μουσικού είναι σοκαρισμένοι.

Να αναφέρουμε ότι πρόσφατα είχε εμφανιστεί στην Αθήνα στο πλευρό της Άννας Βίσση.

Ο Κρις Κορνέλ ήταν παντρεμένος με την Ελληνίδα Βίκυ Καραγιάννη.

ΠΗΓΗprotothema.gr, cnn.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …στη μνήμη του Chris, άκουγα όλη μέρα το Θεϊκό και λατρεμένο τραγούδι…’Like a Stone’ από Audioslave.
    Rest in Peace…Chris!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ