ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Η Ανακαίνιση & Επέκταση του χώρου Επειγόντων Περιστατικών στο Νοσοκομείο Κω – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

23
10200

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Θέμα: «Ανακαίνιση και Επέκταση του χώρου Επειγόντων Περιστατικών»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που αφορούσαν στην ανακαίνιση και επέκταση του χώρου Επειγόντων Περιστατικών. Ο ανακαινισμένος χώρος έχει αρχίσει την λειτουργία του. Πιο συγκεκριμένα επανασχεδιάσθηκε ο χώρος επειγόντων περιστατικών με τις εξής βασικές σχεδιαστικές αρχές:
 Είσοδος των περιστατικών που διακομίζονται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ απευθείας στον χώρο των επειγόντων από ειδική εξωτερική πόρτα. Ταυτόχρονα κατασκευάστηκαν και οι απαραίτητες σχετικές εξωτερικές ράμπες ώστε να είναι ομαλή η πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο.
 Επέκταση του χώρου επειγόντων προσαρτώντας και ενοποιώντας τον χώρο του πρώην Ιατρείου Υπερήχων και βελτιωτικές παρεμβάσεις στον υφιστάμενο χώρο.
 Υλοποιήθηκε φωτισμός επιπέδου φωτεινότητας χειρουργείου ώστε να διευκολύνει την εργασία του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.
 Υλοποιήθηκε επέκταση του δικτύου οξυγόνου ώστε να υπάρχουν αρκετές λήψεις οξυγόνου για την εξυπηρέτηση του συνόλου των περιστατικών.
 Αύξηση των ταυτοχρόνως εξυπηρετούμενων περιστατικών
 Αισθητική αναβάθμιση του χώρου
Μοναδική μέριμνα των εργαζομένων και της διοίκησης είναι η σταθερή βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας για το σύνολο των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.
Το σχέδιο ανακαίνισης του χώρου επειγόντων περιστατικών υλοποιήθηκε με την συνεργασία όλων των υπηρεσιών του νοσοκομείου και την σημαντική συνεισφορά συλλογικών φορέων και επιχειρηματιών του νησιού μας που χωρίς την δική τους συμβολή δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί .Ιδιαίτερα θερμές ευχαριστίες πρέπει να δοθούν στους δωρητές και συγκεκριμένα:
 Στον Ροταριανό Όμιλο Κω και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Λεωνίδα Κούτσικο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που ενδιαφέρθηκαν από την αρχή για την αναγκαιότητα υλοποίησης βελτιωτικών παρεμβάσεων. Ανέλαβαν το κόστος των εργολαβικών εργασιών και της εξωτερικής κατασκευής που θα υλοποιηθεί σε δεύτερη φάση. Ταυτόχρονα το μέλος του Ομίλου κ. Δημήτρης Σταφυλάς ήταν ο επιβλέπων μηχανικός των εργασιών. Η συνεργασία ήταν συνεχής και καθοριστική για την συνολική υλοποίηση της δράσης.
 την μη-Κυβερνητική Οργάνωση Γυναίκες Χωρίς Σύνορα – Τμήμα Κω για την δωρεά του συνόλου του ηλεκτρολογικού υλικού και τις εργασίες λείανσης των μαρμάρινων επιφανειών,
 τον Ψυκτικό κ. Δημήτρη Κυριακού για την συντήρηση των κλιματιστικών μονάδων και την επανατοποθέτηση τους αλλά και την διαρκή υποστήριξη του.
 τον ηλεκτρολόγο κ. Γιώργο Μουζάκη για την δωρεάν παροχή του συνόλου των ηλεκτρολογικών εργασιών,
 τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου πόλεως Κω για την δωρεά των υλικών για τον ελαιοχρωματισμό,
 τις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Παλατσίδη για την δωρεά πλακιδίων και ξυλουργικών εργασιών
 τον κ. Παντελή Κρητικό για τον δωρεάν ελαιοχρωματισμό των επιφανειών, και
 τον ξενοδόχο κ. Ηλία Χατζημιχαήλ για την προσφορά του γραφείου εργασίας και των μεταλλικών στηριγμάτων των διαχωριστικών κουρτινών.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στο σύνολο των εφημερευόντων ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού για την υπομονή και συνεργασία που επέδειξαν καθόλη την διάρκεια των εργασιών. Τέλος πρέπει να ευχαριστήσουμε τις καθαρίστριες του νοσοκομείου για την ιδιαίτερη προσπάθεια που κατέβαλλαν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

23 ΣΧΟΛΙΑ

 1. έτσι μπράβο Νεκτάριε. Αυτό το έργο στο νοσοκομείο είχε ακουστεί πρώτη φορά πριν 15 χρόνια ότι χρεια΄ζεται να ίνει και ευτυχώς βρέθηκες εσύ τώρα, ένας καλός πατριώτης, να το υλοποιήσει. Έτσι μπράβο, συνέχισε και ο λαός της Κω είναι μαζί σου

  • Νεκταριε, μπραβο και συνεχισε. Εισαι στο σωστο δρομο. Κανεις οτι μπορεις και δεν εισαι αχρηστο λαμογιο…Σταματησε η κατηφορα και αρχιζει κατι καλυτερο. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Τα αλλα ειναι λογια του αερα απο αχρηστα ανθρωπακια της δεκαρας !!

 2. Πούντοι οι ΓΙΑΤΡΟΙ κοντέ; Εδώ νοσηλευτές δεν υπάρχουν, κάθε βράδυ μια για κάθε όροφο αλλά περισσεύει προσωπικό για γραφείο τύπου!!!

  Αντί να βρει το θάρρος ο Νεκτάριος να βγει και να καταγγείλει το μαύρο χάλι του νοσοκομείο μας κάνει πασαλείμματα με ξένα κόλλυβα, όπως το κατάντησε η περικοπή πιστώσεων από την γιαλατζί αριστερή κυβέρνηση του ΣφΥΡΙΖΑ ο βολεμένος πρόεδρος ψάχνει για γιατρούς ΤΣΟΝΤΑ με ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ και μας παρουσιάζει λίστες ταλαίπωρων για την κατάσταση στο νοσοκομείο… … Φυσικά μόνο για αχαριστία απέναντι στους ευεργέτες του δεν μπορεί να κατηγορηθεί, δεν μας λέει τίποτα για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που ο κοντός εδώ και δέκα μήνες με δελτία τύπου ανακοίνωσε την έλευση τους, αλλά όλο χάνουν τον δρόμο για την Κω.…

 3. Γιατί διαμαρτύρεστε για την ΥΓΕΙΑ, «ο ψηλός Κάπτεν Ηλίας» επανειλημμένα ΕΤΑΞΕ, ΕΤΑΞΕ προσλήψεις στο νοσοκομείο;;;

  Αφού ταχτοποίησε όλα τα τρέχοντα ψηφίζοντας το 3ο και 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, 24% ΦΠΑ στα νησιά και ΤΩΡΑ ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ κατά δήλωση του δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με την ΥΓΕΙΑ.…. Θα μας φέρει στο νοσοκομείο και στο Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας σε λίγο Σύριους γιατρούς και Πακιστανούς νοσοκόμους από τους 85.000 που θα κρατήσει με επιδότηση εργασίας, δωρεά κατοικία επιπλωμένη και μηνιάτικο μεγαλύτερο από το επίδομα ανεργίας των εργαζομένων όπως υπέγραψε στην ΜΕΡΚΕΛ ο ΤΣΙΠρΑΣ …

 4. Μπράβο στους εθελοντές και μόνο . Όταν όλοι οι αρμόδιοι μόνο τα πέρνουν οι εθελοντές είναι οι μόνοι ήρωες

 5. Αφού καταδεχεστε να σας χρηματοδοτούν οι ///////(ροτοριανος όμιλος)) ενώ έχετε τόσους επιφανής πολίτες με πολλά χρήματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν! Εκεί φτάσαμε να τους λέμε και ευχάριστω κι αυτοί να αυτό προβάλονται!!

 6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.

 7. Οταν καποιος προσφέρει αξίζειι να προβάλλεται.Το πρόβλημα είναι οτι ακομη και η προσφορα και η φιλοτιμη προσπαθεια για καποιους ειναι κατακριτεα.Εδω υπαρχει προβλημα.Ενα μπράβο σε Ολους οσους προσφεραν αλλά και στον διοικητη για την δύσκολη προσπαθεια να βελτιωσει την κατασταση στο νοσοκομειο.

 8. Τα συγχαρητήρια στον διοικητή δεν τα κατανοώ. Με δικά του χρήματα γίνετε η ανακαίνιση; Μήνας μπει μήνας βγει το μηνιάτικο και ο κόσμος που προσφέρει να είναι καλά. Οι καρεκλοκένταβροι διοικητές παπάδες κλπ τίποτα . Το χεράκι στη τσέπη βλάπτει . Να εισπράτουμε μόνο .

 9. Δωρεάν υγεία στην Ελλάδα σου λέει . Συντηρούν τα νοσοκομεία οι ίδιοι άνθρωποι που πληρώνουν τόσα για αυτή την ανύπαρκτη υγεία. Κατά τα άλλα συγχαίρουμε και τον διοικητή . Τραγικά πράγματα .

 10. Μονο αυτο? Οτι ειναι βρωμικο το νοσοκομειο δε σας νοιαζει? Οτι και τουαλετες ακομα χαλια κ ουτε να πλενει ο κωσμος τα χερια του εκει μεσα στη τουαλετα δεν εχει ουτε κ χαρτι τουαλετας εμενα περισει η φιλη μ ξενωσε απο το νοσοκομειο τα βρηκε χαλια ολα τι να πω

 11. Το επίπεδο αξίας και αξιοπρέπειας που δίνουν στον άνθρωπο φαίνεται από το γεγονός ότι στο τμήμα επειγόντων αφήνουν τον κόσμο να στέκεται ΟΡΘΙΟΣ απ έξω για ώρες δεν διαθέτουν κάν ένα σύστημα προτεραιότητας και ούτε βγαίνουν απ έξω να ρωτήσουν για τον επόμενο … απλά περιμένουν και οποίος μπουκάρει εξυπηρετείται …. welcome to ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ …

 12. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Να συντηρούν τα νοσοκομεία ιδιώτες και να τρώνε τα χρήματα αυτά οι πολιτικοί και οι καρεκλοιέσιοι των 5.000 ευρώ μηνιαίως . Ντρέπομαι που πλέον η κοροϊδεία έχει φτάσει στην αποκορύφωσή της. Χίλια μπράβο στον κάθε απλό άνθρωπο που φοβούμενος για την υγεία του προσφέρει παρ’ όλο που το «κράτος» θα έπρεπε να το κάνει αυτό.

 13. ρε σεις….. της φιγούρας μας στέλνετε σε ιδιώτες όταν θέλω να πάρω μια πίεση και πρέπει να κλείσω ραντεβού, όταν δεν έχει παιδίατρο και όταν μερικοί πονηρούληδες προωθουν τα ιδιωτικά κέντρα με τις επιλογες . Αλήθεια έγινε κάποια μελέτη για τη φιγουράτη αλλαγη εδώ ακούγονται οτι δεν χωράει καλά καλά το κρεβατι του ασθενοφόρου στην νέα είσοδο. Είναι δυνατόν να υπερηφανεύεσται ότι κάνατε κάτι καλό όταν με την ανικανότητα σας εσείς και οι άλλοι γεμίσατε ιατρικά ιδιωτικά κέντρα την Κω

 14. αφηστε τις κλαψες.να πουμε μπραβο στον νεκταριο που προσπαθει για το νοσοκομειο μας.

  ο δημαρχος ο αεροκολοτουμπας γιατι δεν βοηθα το νοσοκομειο?

 15. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια!!

  για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 10.000.000 ΓΙΑ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,
  ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ

 16. Υπερηφάνεια είναι απλοί πολίτες να ανακαινίζουν ΔΗΜΟΣΙΑ νοσοκομεία ; Μπα από πότε ; Αυτό είναι θέμα προς ανάδειξη από κανάλια των Αθηνών νομίζω. Άντε γιατί μας δουλεύετε

 17. εναγώνια προσπάθεια να δείξουν ολοι οι ανεπαρκείς πολιτικάντηδες οτι κάνουν κάτι και αυτο χωρίς προγραμματισμό. Δεν ασχολούνται με τα βασικά οπως σημαντικές και επαρκείς ειδικότητες κλπ
  Δεν σταματούν οι διακομιδές λόγω αισθητικής αναβάθμισης ( οσο αισθητική μπορεί να έχουν φελλοί)δεν σταματάει να παθαίνει ο κόσμος κάνοντας δημόσιες σχέσεις και φιγούρα κλπκλπκλπ

 18. Κατάργησαν οι άχρηστοι το κέντρο υγείας από το νοσοκομείο, πήγα χτες και το είδα κλειστό πρώτη φορά εξοργίστηκα με αυτούς τους άχρηστους Άκουσα ότι έχουν μαζέψει σε δυο μέρες 50 υπογραφές για να διαμαρτυρηθούν στο υπουργείο υγείας .και εγώ ο ηλίθιος τους ψήφισα και εξοργίζομε όταν καλύπτουν την ηλιθιότητα με εργάκια φιγούρας .Μας στέλνουν στους ιδιώτες γιατρούς να δίνουμε τα λεφτακια που δεν έχουμε Τόσο ηλίθιοι!!!!!!!!Δημαρχε και αντιπολιτευση αντιδραστε και εσεις

 19. ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΕΓΡΑΨΑ . ΟΙ ΑΧΤΑΡΜΑΔΕΣ. ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΩΔΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ Κ.Υ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

 20. TO ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΥΧΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

 21. ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΑΝΑΓΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΜΟΥΧΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ