Καλή επιτυχία Άγγελε!!! Αύριο το μεγάλο χειρουργείο (Παρακαλείται όποιος μπορεί να δώσει αίμα)

5
36604

Καλημέρα σας , ο αδερφός ο Άγγελος θα χρειαστεί αύριο που θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο χειρουργείο του 2 φιάλες αίμα . Σας παρακαλώ όποιος είναι αιμοδότης ή θέλει να δώσει αίμα ή αν γνωρίζει άτομα που μπορούν να βοηθήσουν ας ενημερώσουμε ο ένας τον άλλον . Στο νοσοκομείο θα πρέπει να πείτε ότι είναι για τον Άγγελο Γκανάσο στο Γενικό Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης . Παρακαλώ την ευαισθησία σας και την κινητοποίηση σας . Οποιαδήποτε ομάδα αίματος εφόσον θα μείνει στην τράπεζα αίματος . Σας ευχαριστούμε πολύ η οικογένεια Ιωάννη Γκανάσου .

Αύριο λοιπόν έχω να κάνω επιτέλους το χειρουργείο στο ισχυο μου!!! Οποίος μπορεί και ενδιαφέρεται θα τον παρακαλούσα να δώσει αίμα για εμένα !!! Αύριο είναι η μέρα μου!!! Πρέπει να μαζευτούν δυο 2φιαλες αιμα στο Γενικό Ιπποκράτειο Νοσοκομειο Θεσσαλονίκης στον Άγγελο Γκανασο!!! Έτσι θα πρέπει να δηλωθεί !!! Σας ευχάριστω για τον ενέργεια και την υποστήριξη σας!!!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχια στο παιδί και ο Ασωματος που έχει και το όνομά του να το βοηθήσει και καλή δύναμη στους γονείς και σε όλη την οικογένεια.Όλα θα πάνε καλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ