Αναχώρησαν για Μυτιλήνη-Τουρκία οι πρώτοι 55 από το Προαναχωρησιακό Κω (Έμειναν 20 και περίπου 1000 στο Hot spot)

28
2866

Αναχώρησαν χτες με σκάφος του Λιμενικού για Μυτιλήνη προκειμένου να επαναπροωθηθούν στην Τουρκία οι πρώτοι 55 κρατούμενοι στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κω, στο οποίο έχουν μείνει μόλις 20 άτομα τα οποία και θα επαναπροωθηθούν προσεχώς.

Σε ότι αφορά το Hot spot Κω αυτή τη στιγμή φιλοξενεί περίπου 1000 άτομα ένώ περίπου 500 είναι στις δομές φιλοξενίας σε Μαρμάρι και Κω.

28 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εύχομαι ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΛΑΘΡΟ, εάν εφαρμόζεται η άτυπη συμφωνία με την Τουρκία, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΕΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ…

      Εάν όμως παραμείνουν εκατοντάδες φυλακισμένοι σίγουρα θα έχουμε εξεγέρσεις, φωτιές και προβλήματα που θα βλάψουν την τουριστική εικόνα της Κω. -Άλεξίκακος-

  1. Τι έχουν να πουν οι σουβακοβλάχοι, σουβλακομάχοι και παντώς καιρού φίλοι του δημαρχούλη;

    • Εγώ που είμαι ουδέτερος και όχι φίλος κάποιου απ τους αναφερθέντες,έχω να πω ότι είσαι για δέσιμο!!!!!Φαίνεται ότι ποστάρεις σχόλια απ το υπερπέραν ή από κάποιο άσυλο…Πάντως όχι απ την Κω…αλλά δεν με απασχολεί αυτό,αλλά η μακαριότητα και η σιγουριά που μιλάς,λες και έχει λυθεί το μεταναστευτικό.Κατ αρχήν πριν από 4 ημέρες εδώ σ αυτό το φόρουμ αναφέρθηκε ότι ο αριθμός των φιλοξενουμένων είναι 600,τώρα 1000 ,αλλά εγώ σου λέω να μου το αποδείξεις…Είναι πολύ παραπάνω.

    • Φίλε μου κάνε λίγο υπομονή. 160 αστυνομικοί έφτασαν πριν από λίγες μέρες. Δεν είναι εδώ για να προσέχουν τους 20 Πακιστανούς. Περίμενε πρώτα το δημοψήφισμα ανήμερα το Πάσχα και μετά ετοιμάσου για γλέντια.

      • Ότι και να λες,η επικαιρότητα σε διαψεύδει..και θα το δεις πολλές φορές!!!

        Γι αυτό κοιμάμαι ήσυχος..γιατί έχει λυθεί το πρόβλημα της εγκληματικότητας.ούτε ναρκωτικά,ούτε παραβάσεις του Κ.Ο.Κ ,ούτε Πακιστανοί να πειράζουν γυναίκες,ούτε μπάχαλο στους δρόμους,ούτε σούζες και κόντρες στο Φάρο…τώρα βέβαια πως γίνεται την Κυριακή να έχει τόσα περιστατικά και ένα περιπολικό διαθέσιμο..αυτό είναι αριστερή εξίσωση!!!

  2. τα ρατσιστικά πιθηκάκια εκτός απο κακοί άνθρωποι είναι και ηλίθιοι γι αυτό φώναζαν ενάντια στο hot spot και στο προαναχωρησιακό. Μαζί με το κυρίτση μας κατέστρεψαν πέρυσι αλλά είναι τυχεροί και γλίτωσαν το φουντάρισμα από τη σκάλα επειδή στο νησάκι μας υπάρχουν και σώφρονες άμθρωποι

    • Είπαμε ευαίσθητος στην ''διαφορετικότητα'',αλλά και στραβός????

      Είσαι μεγάλος ηλίθιος…ακόμα και τώρα που όλοι κατάλαβαν τι συμβαίνει,που έφυγε η Βρετανία απ την Ε.Ε για τις τεράστιες ροές,ακόμα και η κατάντια μας,όπου πολλοί άνθρωποι πεινούν και έχουν φτάσει σε κατοχικά Οικονομικά στάνταρ,εσύ ακόμα μιλάς για ρατσισμό…λες και τέλειωσαν όλα,λες και έφυγε και εξαφανίστηκε το Hot Spot με τα προβλήματά του,λες και έγιναν αόρατοι οι Πακιστανοί και Αφρικανοί..λες και μένουν μέσα κλεισμένοι και δεν βγαίνουν έξω….

    • Τελικά έτσι ήταν πάντα και η Μαριορή και οι αδελφές της,οι ξαδέλφες και οι συνυφάδες της και όλο της το σόι..

      Κάποιοι πιστεύουν ότι με πορδές βάφονται αυγά,η μυθιστορηματική προσέγγιση της πραγματικότητας προσπαθεί να τσουβαλιάσει κακώς, τους έχοντες ανάγκη με τη σάρα και τη μάρα που θεωρούν την ύπαρξη και την »αποστολή» τους υπεράνω από τους νόμους και τα σύνορα ενός κράτους.

    • Το τίμημα της δημοκρατίας και της ελευθερίας…ο καθένας μπορεί να παρουσιάζει οτι σκατά έχει στο κεφάλι του!

      • Θα ειχες δικαιο περι της ελευθεριας και της δημοκρατιας εαν τα σχολια δεν ητανε ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ και ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ απο εγκληματικες φασιστικες οργανωσεις.Τον βλεπεις ,φανταζομαι τον τυπο που μολις γραφτει κατι για τους μεταναστες-προσφυγες ‘η τον Καματερο θα γραψει ΑΥΤΟΜΑΤΑ οχι σκεψεις αλλα πληρωμενα ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩΜΕΝΑ σχιζοφρενικα σχολια δημιουργωντας ΚΛΙΜΑ …κοινωνικο και…πολιτικο σχετικα με την ειδηση, Δεν ειναι λοιπον τα σκατα του …ΚΑΘΕΝΟΣ αλλα τα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ σκατα του ΕΝΟΣ !!!!Αυτο ειναι η αρρωστια !!!!!!

        • Και εσύ πάντα τα διαβάζεις και απαντάς τις ίδιες βλακείες

        • ότι και να γράφεις ,ότι και να σκαρφίζεται η πληρωμένη από αριστερές ευαισθησίες πένα σου,κάθε μέρα θα διαψεύδεσαι.Δεν είναι φασιστικές οργανώσεις όποιοι έχουν αντίθετη άποψη με την διαχείριση του μεταναστευτικού.Πριν 15 μέρες Λονδίνο,Δευτέρα Πετρούπολη,σήμερα Στοκχόλμη,όλη η υφήλιος,όλος ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει ότι μια συμμορία σαν και αυτή που ανήκεις είναι οι μόνοι παλαβοί που δεν νοιάζονται για τις ανησυχίες κάθε απλού πολίτη. ΜΑΛΑΚΑ,επειδή έχω οικογένεια που μένει εκεί που σκότωσαν αυτοί για τους οποίους δείχνεις ευαισθησία χωρίς όρια στις 3.30 απόψε,4 αθώους,άφησε τις επικίνδυνες ιδεοληψίες στην πάντα ,γιατί εσύ και η συμμορία σου δημιουργείς κοινωνικό και πολιτικό θέμα,που οδηγεί σε τετελεσμένα.

        • ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΗΛΊΘΙΕ ΔΕΝ ΒΡΈΘΗΚΕ ΈΝΑς ΧΡΙΣΤΙΑΝΌς ΝΑ ΠΈΣΕΙ ΜΕ ΝΤΑΛΊΚΑ ΠΆΝΩ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΥΣ????ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ ΑΠ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ??ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΚΤΗΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ,ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ.ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ 4% ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ…..

        • Oι Σουηδοι και ολοι οι Ευρωπαιοι αθωοι πολιτες, πληρωνουν το τιμημα της ενδοτικης κυβερνητικης πολιτικης της πολυ-πολιτισμικοτητας.Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι η αποψη μου δημιουργει Κοινωνικο ή πολιτικο θεμα,μαλλον δεν διαβασες την τελευταια συνεντευξη τοιυ Μικη Θεοδωρακη…

        • Διάβασες αγαπητέ αριστερέ γραφιά που ανησυχείς για το Κοινωνικό και Πολιτικό κλίμα,τις δηλώσεις του κ.Λάκη Λαζαρίδη ???.κ.Κιάρη ανάρτησε σε παρακαλώ τις δηλώσεις του συναγωνιστή και συν-φυλακισμένου Τάκη Λαζαρίδη με τον (Μπελογιάννη) αύριο στο φόρουμ για να δεις ποιος χαλάει το κλίμα…Είπε:’Οδηγούμαστε σε εμφύλιο όπως τότε’ με την πολιτική σας.ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.σελ 44.και φυσικά αρνήθηκε να παραστεί στην κωμωδία του μουσείου.Οι δηλώσεις έγιναν στον ‘9,84’ Δημοτικό Ραδιοσταθμό Αθηνών λίγες μέρες πριν και λέει για ΣΥΡΙΖΑ κ ΚΚΕ ,»ΌΤΙ ΈΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΙΏΣΕΙΣ» και ότι »’οδηγούμεθα σε νέα εμφύλια σύγκρουση όπως τότε.Σε έναν δρόμο που δεν έχει γυρισμό,σε ακυβερνησία και χάος»»!!!!

  3. Ν.Φάρατζ προς ΕΕ: «Είστε μαφιόζοι και γκάνγκστερς – Δόξα τω Θεώ σας αφήνουμε και φεύγουμε» (βίντεο)

    Αυτά που συμβαίνουν μεταξύ ΕΕ και Βρετανίας καταδεικνύουν και πόσο υπολογίζουν οι Βρυξέλλες την Ελλάδα την οποία και έχουν κυριολεκτικά καταστρέψει τα τελευταία 7 χρόνια. Μια χώρα την οποία έχουν θέσει εκτός κοινοτικού Δικαίου και κοινοτικού κεκτημένου κατά δήλωση του ίδιου του Ζ.Κ.Γιούνκερ.
    Βέβαια η Βρετανία είναι άλλο μέγεθος πολύ μεγάλο για τα «δόντια» του Βερολίνου και των Βρυξελλών.http://www.aegeanews.gr/news/greece-society/62508/n-faratz-pros-ee-eiste-mafiozoi-kai-gkangksters-doksa-theo-sas-afinoume-kai-fevgoume-vinteo/

    • Τελικά αυτοί οι πατριδοκάπηλοι σουβλακομάχοι θέλουν πολύ ξύλο…δεν τους έφτασε το ξεφτύλισμα πέρσι με τα γυναικόπαιδα οι κότες…

      • Δεν ξέρω ποιους εννοείς,αλλά αυτοί που έδιναν το ξύλο,τώρα θα φυλάνε τους μαύρους..με ότι αυτό συνεπάγεται!!!!

  4. προς αρρωστια.λεφτα μοιραζουν στους αριστερους- δεξιους οι πρεσβειες των ηπα γερμανιας ευρωπαικης ενωσης σορος κλπ

    ξυπνα καυμενε ραγια.

    • Aκριβως ΑΥΤΟ ελεγα και εγω….Ενας πληρωμενος επαναλαμβανομενος σχιζοφρενης φασιστας διαλυει ΚΑΘΕ εννοια Δημοκρατιας και ελευθεριας. Ο Γκαιμπλς στο…ιντερνετ !!! σε επαγγελματικη βαση !!!!

  5. Η ΛΙΒΥΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

    «Θέλω να γίνει κατανοητό πως σε περίπτωση αποσταθεροποίησης της Λιβύης θα ακολουθήσει χάος. Την κατάσταση θα την πάρουν στα χέρια τους οι οπαδοί του Μπιν Λάντεν και οι ένοπλες φράξιες. Θα ακολουθήσει κύμα μετανάστευσης και χιλιάδες μετανάστες θα πλημμυρίσουν την Ευρώπη. Θα βρεθείτε με τον μουλά Ομάρ στο κατώφλι σας» – Συνταγματάρχης Καντάφι, συνέντευξη στη «Le Monde du Dimanche», 6 Μαρτίου 2011.
    Σύμφωνα με τη UNICEF, οι γυναίκες και τα παιδιά που θέλουν να εγκαταλείψουν τη Λιβύη για την Ευρώπη δέχονται ξυλοδαρμούς, βιάζονται, και πεινάνε σε «κολαστήρια» στη Λιβύη, όπως ανέφερε η Guardian.
    Τα παιδιά φέρεται να κακοποιούνται σεξουαλικά, εξαναγκάζονται σε πορνεία, και κρατούνται για λύτρα για μήνες σε άθλια υπερπλήρη κέντρα κράτησης.

  6. Τα βρήκανε διεθνείς τοκογλύφοι και Σύριζα! Έρχεται η τρόικα

    Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής σχολίασε σχετικά: «Εδώ και εβδομάδες φωνάζουμε ότι ο Τσίπρας έχει κλείσει συμφωνία με τους τοκογλύφους που περιλαμβάνει σφαγή σε συντάξεις και αφορολόγητο, μέτρα 3,6 δισ. και οριστικό ξεπούλημα της ΔΕΗ».
    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-brhkane-diethneis-tokoglufoi-kai-suriza-erchetai-h-troika-o-mhtsotakhs-t#ixzz4dZ1E9R4x

  7. ΠΡΟΣ.ακριβως αυτο....ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

    ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.

  8. Η δυναμικότητα του προαναχωρησιακού δεν θα είναι για 150 άτομα.

    Ούτε καν 500 που λέει το ΦΕΚ. Αλλιώς γιατί στο ίδιο ΦΕΚ προβλέπονται 150 αστυνομικοί και παραγγέλθηκαν κρεβάτια για πάνω από χίλια άτομα; Η Τσιριγώτη είπε ότι το προαναχωρησιακό θα είναι πλήρως έτοιμο 15-20 Μα ίου και βλέπετε ότι μας φέρνουν λαθρομεταμετανάστες από άλλα νησιά και όπως δημοσιεύτηκε και πάλι κρύβονται αυτοί που είναι για εγκλεισμό στο προαναχωρησιακό. Δεν είναι όλα ρόδινα και είναι πολύ νωρίς. Μακάρι να είμαστε τυχεροί και να μην έχομεν ιστορίες στη μέση της σεζόν. Αν βέβαια το προαναχωρησιακό γινόταν αλλού δεν θα εξαρτιόμασταν από την καλή μας τύχη. Και αφήστε και οι δύο πλευρές τα υβριστικά σχόλια. Εγρήγορση και ψυχραιμία χρειάζεται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ