«Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός συμπολίτης μας Κωνσταντίνος Ντουνιάς (Φανάρας) | Μια χαρακτηριστική μορφή της παλιάς Κω

1
1114

«Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός συμπολίτης μας Κωνσταντίνος Ντουνιάς (Φανάρας) σε ηλικία 93 ετών.

Μια χαρακτηριστική μορφή της παλιάς Κω του ποδηλάτου και των ανοιχτόκαρδων, γεμάτη καλοσύνη και ανδραγαθίες ανθρώπων της.

Η θρυλική φωτογραφία με την μπλούζα του Ολυμπιακού σε αγώνες ποδηλασίας αντί του Ανταγόρα, η  εκπαίδευση των πρώτων τουριστών στο ποδήλατο, η άπιαστη Κώτικη σούστα του, ο λόγος που το έσκασε από το καράβι στον Καναδά επειδή του πρόσβαλλαν τον Άι Νικόλα, το καμάκι για τα ψάρια με το οποίο τον φωτογράφησαν οι τουρίστες ενώ μιλούσε με μια Γερμανίδα στο ημερόπλοιο για Πάτμο από την οποία βγήκε και η μεταφορική έννοια «καμάκι»… είναι κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της ζωής του.

Ένας άνθρωπος που έδωσε και πήρε αγάπη από τους συνανθρώπους του, που βοηθούσε αθόρυβα και βοηθήθηκε και ο ίδιος από συμπολίτες μας που, ξέρουν τι θα πει ανθρωπιά…

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 5μμ από τον ιερό Κοιμητηριακό ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο νέο κοιμητήριο Κω.

Η σορός θα βρίσκεται εντός του ναού μισή ώρα νωρίτερα.

Καλή ανάπαυση και καλό παράδεισο αγαπητέ μας κ. Κώστα.

Συλλυπητήρια σε όλους τους δικούς του ανθρώπους.

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Κώστας «Φανάρας»: Ο άνθρωπος που έκλεψε τις εντυπώσεις στην εκδήλωση με τον Υφ. Μεταφορών | Μια ζωή, μια ιστορία του τόπου μας…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ