‘Ύστατος αποχαιρετισμός στο φίλο και συμμαθητή Θανάση Καραχάλιο

1
20024

ΥΣΤΑΤΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ

ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός σε ένα φίλο και συμμαθητή είναι μια στιγμή γεμάτη συναισθηματική φόρτιση. Είναι η στιγμή που λέμε αντίο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο, ένα δικό μας άνθρωπο που φεύγει από τη ζωή, που όσοι τον γνώρισαν και μεγάλωσαν μαζί του έχουν να καταθέσουν μόνο θετικές μαρτυρίες. Στην πιο δύσκολη μάχη της ζωής του, δυστυχώς, δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε δίπλα του, να του κρατήσουμε το χέρι, να του συμπαρασταθούμε και να τον αποχαιρετήσουμε όπως του άξιζε.

Ως φίλοι και συμμαθητές απευθύνουμε στην οικογένειά του, στη σύντροφο της ζωής του και πολυαγαπημένη του σύζυγο Φούλα, στα δύο υπέροχα παιδιά του το Θοδωρή  και τον Αντώνη που υπεραγαπούσε και «έσταζε μέλι» κάθε φορά που αναφερόταν σε αυτούς και στα εγγόνια του, όπως και σε όλους τους οικείους του, τα βαθιά μας συλλυπητήρια και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη και δυσαναπλήρωτη απώλεια.

΄Ισως οι λίγες αυτές λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν το σεβασμό, την αγάπη και την αναγνώριση της παρουσίας του στη ζωή μας. Ας αφήσουμε τον χρόνο να σταματήσει για λίγο για να ανακαλέσουμε στη σκέψη μας τον αξέχαστο συμμαθητή μας. Ας του ευχηθούμε καλό ταξίδι και να θυμόμαστε τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί του στα όμορφα και ανέμελα μαθητικά χρόνια, στιγμές που γεμίζουν µε ξεχωριστή ζωντάνια τις αναμνήσεις µας και θα μας συντροφεύουν για πάντα.

Αγαπητέ φίλε και συμμαθητή μας Θανάση, έστω και νοερά σε αποχαιρετούμε με απέραντη αγάπη και σεβασμό και με την υπόσχεση ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Η τάξη του 1973 του Ιπποκρατείου Γυμνασίου Κω.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ