Οι «νέες» ταυτότητες και η απαξίωση της προφητείας

27
8668

Tου Νικολάου Κατσιαβριά

Όταν ήμουν φοιτητής είδα σε ένα τοίχο στο Φυσικό Τμήμα του ΕΚΠΑ γραμμένο ότι «η εξέλιξη του homosapiens θα είναι ο homobufo»! Το θυμήθηκα τον τελευταίο καιρό καθώς η δεύτερη κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να μας εφοδιάσει με νέες ψηφιακές ταυτότητες και έχει απολύσει υπουργούς και κληρικούς να πείσουν τους χριστιανούς ότι οι ταυτότητες δεν έχουν τίποτα αντιχριστιανικό και απλώς μας κάνουν σύγχρονους και μας… διευκολύνουν.

Ρωτούν: «Για μια προφητεία θα αρνηθείτε την νέα ταυτότητα;»

Ας δούμε πώς έχουν τα πράγματασε ό, τι αφορά την προφητεία:

Στο κατά Λουκάν Ευαγγέλιο κεφ. 21, ο Ιησούς και οι μαθητές βρίσκονται έξω από τον ναό του Σολομώντος, όπως αυτός είχε ανακαινισθεί από τον Ηρώδη. Οι μαθητές θαυμάζουν λιθάρια και αφιερώματα. Ο Χριστός λέει: θα έλθουν ημέρες και από αυτά που βλέπετε δεν θα μείνει λίθος επί λίθον. Ρωτούν οι μαθητές πότε θα γίνουν αυτά; Ανάμεσα στα άλλα ο Ιησούς λέει: «όταν δε ίδητε κυκλουμένην υπό στρατοπέδων την Ιερουσαλήμ, τότε γνώτε ότι ήγγικεν (έφτασε) η ερήμωσις αυτής, τότε οι εν τη Ιουδαία φευγέτωσαν εις τα όρη και οι εν μέσω αυτής εκχωρείτωσαν, και οι εν ταις χώραις μη εισερχέσθωσαν εις αυτήν».

Το χειμώνα 69-70 μ.Χ. κάποιοι Εβραίοι στασίασαν εναντίον των Ρωμαίων. Την άνοιξη του 70 άρχισαν να φτάνουν ρωμαϊκές μονάδες και να στρατοπεδεύουν γύρω από την Ιερουσαλήμ. Ήταν μάλιστα και καιρός γιορτής και έρχονταν στην πόλη και από τα περίχωρα. Η Ιερουσαλήμ καταστράφηκε ολοσχερώς.Έμεινε μόνο λίγο τείχος … των δακρύων!

Οι Χριστιανοί κάτοικοι της Ιερουσαλήμ, οι οποίοι γνώριζαν τα λόγια του Χριστού έπρεπε να φύγουν στα γύρω βουνά ή έπρεπε να μείνουν μέσα να υποστούν την καταστροφή, την πείνα, τη σφαγή και τα δεινά της σκλαβιάς; Τους είχε υποδείξει ο Χριστός πριν 40 χρόνια τι να κάνουν ή όχι; Δεν θα ήταν ανόητοι αν δεν το ελάμβαναν υπ όψιν εκείνη την ώρα;

Λέει παρακάτω στο ίδιο κεφάλαιο ο Ιησούς: «Και Ιερουσαλήμ έσταιπατουμένη υπό εθνών άχρι πληρωθώσι καιροί εθνών». Έκτοτε, λοιπόν, η Ιερουσαλήμ γίνεται για 20 σχεδόν αιώνες Ρωμαϊκή, Ρωμαίικη, Περσική, Αραβική, … έως το 1967, όποτε επανέρχεται στο ιδρυθέν το 1947 κράτος του Ισραήλ! Ό, τι είπε ο Χριστός επαληθεύτηκε στο ακέραιο! Ή όχι;

Δεν είναι ανοησία να περιφρονεί κανείς τα λόγια του Χριστού; Μετά από αυτά τα ιστορικώς τεκμηριωμένα δεν είναι προφανές ότι, όποιος παίζει με τα λόγια του Χριστού και των αγίων είναι ή άσχετος ήανόητος;

Αλλά υπάρχουν και άλλα.

Αυτή τη φορά από την Αποκάλυψη:Ο υπέργηρος άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος υπαγόρευσε όσα είδε «γενόμενος εν πνεύματι» στον μαθητή του άγιο Πρόχοροστο γνωστό Σπήλαιο στην Πάτμο γύρω στο 100 μ. Χ. Με πολλή συντομία και λιτό τρόπο αναφέρεται στην από εκεί κει πέρα εξέλιξη της Ιστορίας, στην οποία ο Χριστός είναι κυρίαρχος.«Το άλφα και το ωμέγα». «Η αρχή και το τέλος», «οων, ο ην και ο ερχόμενος», ο οποίος «εξήλθε νικών και ίνα νικήσει». Φοβερά πράγματα σε μόνο 17 μεσαίου μεγέθους φύλλα!

Στην αρχή το Πνεύμα του Θεού ελέγχει κάποιες από τις εκκλησίες της Μικράς Ασίας. «Ο έχων ους ακουσάτωτι το Πνεύμα λέγει ταις Εκκλησίαις». Στον επίσκοπο της Εφέσου λέει « … μετανόησον και τα πρώτα έργα ποίησον: ει δε μη, έρχομαί σοι ταχύ και κινήσω την λυχνίαν σου εκ του τόπου αυτής …».

Μήπως δεν είδαμε τον 20ο αιώνα (πόσα χρόνια μετά;) τον εκτοπισμό των χριστιανικών πληθυσμών από τη Μικρά Ασία; Δεν είδαμε Θυατείρων να λέγεται ο Μεγάλης Βρετανίας, τον Φιλαδελφείας να έχει έδρα τη Βενετία; Δεν είδαμε ο Νέας Σμύρνης να βρίσκεται ανατολικά της Αθήνας και ο Νικαίας στα Δυτικά, ο Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κάπου εκεί γύρω, ο Ναζιανζού, ο Τελμησού, … Όλοι εκτός! Τυχαίο; Προφανώς όχι!

Η Αποκάλυψη, λοιπόν,έχει λόγο και μεγάλη αξία.

Ποιος θα τολμήσει να περιφρονήσει τα λόγια των αγίων και την προφητεία;

Και τώρα στο προκείμενο: ταυτότητες και 666.

Στο 13oκεφάλαιο στη Αποκάλυψη λέει το Πνεύμα του Θεού ότι το θηρίο, το οποίο αναδύεται από τη θάλασσα (θάλασσα είναι οι λαοί), θα αναγκάσει «τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλούσιους και τους φτωχούς, του ελεύθερους και τους δούλους να φτιάξουν χάραγμα πάνω στο δεξί τους χέρι ή στα μέτωπά τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να πουλήσει ή να αγοράσει παρά μόνο αυτοί που έχουν το χάραγμα. Και το χάραγμα θα έχει τον αριθμό 666»!

Είναι όχι απλά εντυπωσιακό αλλά και εκπληκτικό. Το διαβάζαμε πριν 30 ή 40 χρόνια και απορούσαμε πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;Και ιδού. Σήμερα επιχειρείται να γίνει αυτό κατ’ αρχήν με τις ψηφιακές ταυτότητες. Όσοι δεν θα τις έχουν δεν θα μπορούν να πουλούν ή να αγοράσουν. Γίνονται δηλαδή περιθωριακοί στην κοινωνία! Επί πλέον οι ταυτότητες, όπως όλα τα προϊόντα, έχουν στο barcode το 666!

Εννοείται ότι οι «ταυτότητες»είναι το τελευταίο σκαλί πριν το χάραγμα στο χέρι ή στο μέτωπο.Εάν η οργάνωση, η οποία έως τώρα ήταν κρυμμένη στους λαούς και πλέον θέλει να αναδυθεί ως παγκόσμιο κράτος, επιβάλλει τις νέες ταυτότητες από εκεί και πέρα το χάραγμα είναι εύκολο.

Εδώ και 1.900 και χρόνια περιγράφεται ακριβώς αυτό που μεθοδεύεται σήμερα!Είναι τόσο εντυπωσιακή η περιγραφή της Αποκάλυψης, που θα έπρεπε να προβληματιστούν όλοι και όχι μόνο οι συνειδητοί χριστιανοί. Υποτίθεται ότι ζούμε όχι μόνο στην εποχή της επιστήμης και της γνώσεως αλλά στην εποχή της «πληροφορίας». Και όμως μια τέτοια εντυπωσιακή και σημαντική πληροφορία από δοκιμασμένους ανθρώπους όχι μόνο δεν μας προβληματίζει όσο θα έπρεπε αλλά προσπαθούμε να την απαξιώσουμε ως τιποτένια και κατάλληλη για βλαμμένους, οπισθοδρομικούς και αντιδραστικούς.

Προτείνουν, λοιπόν, οι νέοι «φωστήρες» άσχετοι και αδιάβαστοι οι ίδιοι, δοκιμασμένοι αναξιόπιστοι και προπαγανδιστές να πιστέψουμε αυτούς και να ξεχάσουμε τα παραπάνω. Αλλά, αν δεχθούμε αυτή τη στάση, σημαίνει πως έχουμε πάρει διαζύγιο από Χριστό, ιστορία και στοιχειώδη λογική. Τόση ανοησία;! Φτάσαμε, λοιπόν, στο homobufo;!

Το να μην γνωρίζεις δεν είναι τόσο κακό. Το να νομίζεις ότι ξέρεις και να μη ρωτάς και επί πλέον να διαβάλλεις αυτούς που γνωρίζουν είναι μέγα πρόβλημαγια τη δημοκρατία. Την καταργεί!

Εννοείται ότι με τα παραπάνω δεν εξαντλείται ούτε το θέμα της προφητείας – Αποκαλύψεως ούτε το θέμα των «νέων» ταυτοτήτων. Σε ό, τι μας αφορά με το παρόν συνεισφέρουμε στα κοινά αυτό που καλώς γνωρίζουμε και εκπληρώνουμε το δημοκρατικό μας καθήκον.Από εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.

Πηγή taxydromos.gr

«θά ’ρθούνε χρόνια χλωμά και αδύναμα μέσα στη γάζα», «θά στενάξουν οι νέοι καί τό αίμα τους αναίτια θά γεράσει», καί ό κόσμος θά ζεί «στην οσμή των πτωμάτων».

Από το ”προφητικόν” του Οδυσσέα Ελύτη

 

Η «ψηφιακή ταυτότητα» του Γκέιτς θα είναι υποχρεωτική – Όπως και η Υποχρεωτική Υγεία

Η «ψηφιακή ταυτότητα» του Γκέιτς θα είναι υποχρεωτική – Όπως και η Υποχρεωτική Υγεία
08/11/2023

Σήμερα 8 Νοεμβρίου 2023, βλέπουμε μια εικονική έναρξη για αυτό που ονομάζεται ατζέντα «50-σε-5». Τα Ηνωμένα Έθνη, το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς και οι εταίροι του Ιδρύματος Ροκφέλερ ξεκινούν μια εκστρατεία για να επιταχύνουν την ανάπτυξη της ψηφιακής ταυτότητας, των ψηφιακών πληρωμών και της κοινής χρήσης δεδομένων σε 50 χώρες υπό την ομπρέλα της ψηφιακής δημόσιας υποδομής (DPI) έως το 2028, σύμφωνα με το expose-news.

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (UNDP) έχει ανακοινώσει σχέδια για την κυκλοφορία των «ψηφιακών ταυτοτήτων» παγκοσμίως έως το 2030, και αυτά θα είναι υποχρεωτικά για άτομα που θέλουν να συμμετέχουν στην κοινωνία, λέει το Reclaim the Net, το οποίο υποστηρίζει την ελευθερία του λόγου και ατομική ελευθερία στο διαδίκτυο.

Κοινωνικό πιστωτικό σύστημα

Η επιδίωξη Ψηφιακής Δημόσιας Υποδομής (DPI), συμπεριλαμβανομένων «Ψηφιακά αναγνωριστικά», διαβατήρια εμβολίων και CBDC (Ψηφιακά νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας) – που υποστηρίζονται από το παγκοσμιοποιητικό WEF και υποστηρίζονται χωρίς έκπληξη από τον Μπιλ Γκέιτς, τον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Ο συντάκτης του Sociable, Tim Hinchliffe λέει: «Οι υποστηρικτές είναι πεπεισμένοι ότι το DPI είναι απαραίτητο για τη συμμετοχή στις αγορές και την κοινωνία –όπως είδαμε με τα διαβατήρια εμβολίων– μόνο σε πολύ ευρύτερο πεδίο και «Εάν το DPI είναι επιτυχές, το DPI θα βοηθήσει τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις να σας δώσουν τη δυνατότητα εφαρμογής συστημάτων κοινωνικής πίστωσης που μπορούν να καθορίσουν πού και πώς μπορείτε να ταξιδέψετε, τι μπορείτε να καταναλώσετε και πώς μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με τα προγραμματιζόμενα χρήματά σας.

«Σκεφτείτε μεμονωμένους ανιχνευτές αποτυπώματος άνθρακα, ζώνες εξαιρετικά χαμηλών εκπομπών και CBDC που έχουν προγραμματιστεί να περιορίζουν τις «λιγότερο επιθυμητές» αγορές – όλα αυτά προωθούνται από τους υποστηρικτές της μεγάλης επαναφοράς.»

Η καμπάνια «50 σε 5».

Το νομοσχέδιο «50 στα 5» αυτονομίζεται ως «μια εκστρατεία υπεράσπισης που καθοδηγείται από τη χώρα». Μέχρι το 2028, η καμπάνια 50-σε-5 θα έχει βοηθήσει 50 χώρες να σχεδιάσουν, να λανσάρουν και να κλιμακώσουν στοιχεία της ψηφιακής δημόσιας υποδομής τους», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση. Οι 50 χώρες έχουν οριστεί ως παγκόσμιες περιοχές δοκιμών (σαν ινδικά χοιρίδια) και οι DPI θα λειτουργούν αρχικά στην Αφρική (κυρίως στην υποσαχάρια Αφρική) και στην Ινδία, αλλά το σχέδιο είναι να κυκλοφορήσουν ψηφιακές ταυτότητες παγκοσμίως έως το 2030, ώστε όλοι οι πολίτες του ΟΗΕ εμπλέκονται τα κράτη μέλη σύμφωνα με το Planet Today.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η καμπάνια «50 σε 5» είναι επίσης μια συνεργασία μεταξύ του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates, του Προγράμματος Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, της Συμμαχίας Ψηφιακών Δημόσιων Αγαθών και της Co-Develop. Η Co-Develop ιδρύθηκε από το Ίδρυμα Rockefeller, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, τη Nilekani Philanthropies και το Omidyar Network. Η Digital Public Goods Alliance αναφέρει τόσο τα ιδρύματα Gates και Rockefeller στον οδικό της χάρτη, ο οποίος «προβάλλει δραστηριότητες που προάγουν τα ψηφιακά δημόσια αγαθά», μαζί με άλλους οργανισμούς και αρκετές κυβερνήσεις.

Τα DPI πωλούνται ως μηχανισμός οικονομικής ένταξης, ευκολίας, βελτιωμένης υγειονομικής περίθαλψης και πράσινης προόδου, αλλά είναι ένας «καθολικός όρος που εφαρμόζεται σε ένα διαφαινόμενο τεχνοκρατικό σύστημα διακυβέρνησης που καθοδηγείται από τρία θεμελιώδη στοιχεία:
-ψηφιακό αναγνωριστικό,
-ψηφιακές πληρωμές όπως ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας (CBDC)
-μαζική κοινή χρήση δεδομένων».

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Το WEF δημοσίευσε μια σειρά άρθρων τον Σεπτέμβριο πιέζοντας ουσιαστικά για την επιβολή του DPI και φυσικά το WEF κακοποίησε παιδιά αναφέροντας: «Τα δικαιώματα των παιδιών σε όλο τον κόσμο μπορούν να ενισχυθούν με την επένδυση σε ψηφιακές δημόσιες υποδομές», σύμφωνα με μια λεζάντα σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο 18 Σεπτεμβρίου 2023, με τίτλο:

«Τα δύο τρίτα των ΣΒΑ που σχετίζονται με τα παιδιά καθυστερούν να επιτύχουν τους στόχους»: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επενδύσουμε στην ψηφιακή δημόσια υποδομή τώρα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όπως καταλάβατε έτσι είναι όλοι άπιστοι για αυτό δεν λογαριάζουν ούτε κανόνες ούτε προφητείες.προσκυνουν τον μαμωνα το χρήμα και μόνο το δικό τους συμφέρον. φτιάχνουν νόμους στα μέτρα τους και μας τους επιβάλλουν . χτυπούν την βάση της κοινωνίας την οικογένεια περνούν τα ήθη και τις παραδόσεις και επέτρεψαν σε εισβολείς να καταλάβουν ειρηνικά την Ευρώπη . και εμείς τρομαγμένοι τρέξαμε να βάλουμε εμβόλια που μας επέβαλαν. τώρα πάλι θα μας επιβάλλουν ταυτότητες που φυσικά αφαιρούν την Θρησκεία και την εθνικότητα μαζί με την αξιοπρέπεια μας .στον μύλο της παγκοσμιοποίησης μας αλέθουν σαν τον κιμά και μας επιβάλλονται

    • Οταν μαθουμε πρωτα απο ολα να αναγνωριζουμε τα «ΣΗΜΕΙΑ των ΚΑΙΡΩΝ» ας προσπαθησουμε τοτε να ανοιξουμε εναν διαλογο σχετικα με τα εσχατα των καιρων.
      Πρωτιστως ας διορθωσουμε εμεις οι «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ» να διορθωσουμε απειρα λαθη που δοξαζονται απο την επισημη θρησκεια μας.
      Βγαζει ματι οπως σας εχω αναφερει και στο παρελθον, οτι δεν ειναι πασχα αλλα ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
      Οτι δεν εορταζουμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ βασει της φασης του φεγγαριου γιατι ειναι ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ατοπημα.
      Οτι εμβολια καναμε απο δεκαετιες πισω και παντα ηταν αναγκαστικα και σωσαν χιλιαδες ανθρωπους, αλλα λογω αυπαρξιας ιντερνετ δεν το συζηταγαμε.
      Οτι για τα ηθη και τα εθιμα εμεις ειμαστε υπευθυνοι αν θα δεχθουμε τις ξενοφερτες διαστροφες…

      • έτσι… αναγνώρηση σημείων τών καιρών , βαθειά γνώση , διεισδυτικότητα ,καί διορατικότητα αντί … προφητειών.

    • … Οτι ειμαστε αβουλα οντα χιλιετιες τωρα και παντα υπηρχαν οι επιτηδειοι που μας κουμανταρανε.
      Οτι εχουμε μεσα στο λειτουργικο μας εβραικες δοξολογιες τυπου «ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ» ειναι φαουλ.
      Οτι καμμια ταυτοτητα δεν επηρεαζει τον χριστιανο αν και εφοσον εχει ΠΙΣΤΗ μεσα του στον ΧΡΙΣΤΟ.
      Οτι εχουμε αγνοια το τι πραγματικα μας διδαξε ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ μας και τι εχουμε προσθεσει εμεις οι ανθρωποι, ασχετα και περιττα.
      Και πολλα, μα παρα πολλα αλλα, που δεν εχουμε χωρο και χρονο εδω να αναφερουμε.
      Τελειωνοντας μην με θεωρησεις αιρετικο, γιατι αυτες οι ετικετες βολευουν καποιους ΠΟΝΗΡΟΥΣ σκοπους.
      Και τα «ΕΣΧΑΤΑ» δεν γνωριζουμε ποτε θα ερθουν.
      Μπορει σημερα μπορει και σε χιλια χρονια απο τωρα.
      Για αυτο ας ειμαστε παντα προετοιμασμενοι ανα πασα στιγμη.

      • Η ταυτότητα δεν επηρεάζει τον χριστιανό λέτε εσείς !!! Ούτε κ τα εμβόλια ξανά λέτε εσείς !!! καλά πώς καταφέρατε κ εξηγήσετε την αποκάλυψη του Ιωάννη ??? Όχι μόνο είσαστε άσχετη η άσχετος ,μακριά χιλιόμετρα από την αλήθεια ,γιατί έτσι σας βολεύει όλους εσάς .Μάθε λοιπόν καλέ μου άνθρωπε ,ότι ούτε μια λέξη από το ευαγγέλιο δεν μπορεί να αλλάξει κάνεις ,αλλά κ ότι γράφει η αποκάλυψη όλα μα όλα θα γίνουν όπως τα έγραψε ο Ιωάννης .Αυτά τα εμβόλια κ όχι τον παιδικών μας χρόνων είναι το προ χάραγμα του αντιχρίστου είτε το πιστεύετε είτε όχι ,όπως κ οι ταυτότητες ,κ επειδή δεν μπορώ να αναλύσω όλα εδώ ,ψάξε διάβασε τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό ,ρώτησε διορατικόυς γέροντες να μάθεις την αλήθεια .

        • Δεν τα λέει ο Ιωάννης.
          Ο Πατροκοσμάς αλλά λέει.
          Και το θέμα δεν είναι τι λένε, αλλά πώς τα εννοεί ο καθένας.

  2. δυστυχώς, δεν λέτε την σκληρή αλήθεια.
    η αλήθεια λοιπόν είναι πως ο λαός έχει γυρίσει άθελά του την πλάτη στον Θεό μόνος του, από τις αμαρτίες μας, το μισός, την φιλαργυρία, την μνησικακία. ας μετανοήσουμε λοιπόν όλοι, ας αλλάξουμε τον κόσμο, ας γεμίσουμε ξανά τις εκκλησίες που σε μερικά μέρη γίνονται θεία λειτουργία με 1 και 2 άτομα μόνο.
    είχε πει ο αείμνηστος Αλέξανδρος Υψηλάντης το 1821, Έλληνες μην ξεχνάτε το χρέος απέναντι στον Θεό..
    συγνώμη θεέ μου, φύλαξε μας

    • Έτσι λες εσύ ,που από αυτά που λες καταλαβαίνει κανείς ότι δεν έχεις μελετήσει ποτέ ούτε την αποκάλυψη ούτε τους πρώτους πατέρες της εκκλησίας μας ούτε το ευαγγέλιο ,μα ούτε κ τους σύγχρονους αγίους .Ο κόσμος από κάποιον φτιάχτηκε ,κ αυτός είναι ο θεός ,ο τριαδικός θεός που έδωσε νόμους κ κανόνες .Δύο φορές καταστράφηκε ο κόσμος ,από τις αμαρτίες του τότε κόσμου κ την αδιαφορία προς τους νόμους ,μια επί Νώε κ η δεύτερη με τα Σόδομα ,κ έπεται κ συνέχεια ,όπως βλέπετε με σεισμούς πλημμύρες φωτιές πολέμους κ άλλα .Αλλά εσείς θέλετε περισσότερες αποδείξεις ,γιατί δεν σας φτάνουν αυτές .Επίσης ο θεός αποκαλύπτεται σε όσους πιστεύουν κ δεν εκβιάζεται από ανθρωπάκια .

  3. δηλαδή
    η Αστυνομία μας αναγκάζει να παρανομήσουμε εναντι Θεού κ πιστών.
    Αν ναι, τότε είναι παράνομη.
    Τί προτείθεστε να κάνετε, λιοντάρια τής Πίστης;

    • Προσπαθείτε να αρχίσετε διάλογο με τέτοιους ανθρώπους, μέσω λογικών επιχειρημάτων;

      Μιλάμε για, τουλάχιστον συγχυσμένα, άτομα που μανιωδώς χρησιμοποιούν ακριβώς τις ίδιες τεχνολογίες που αναθεματίζουν, για να διαδίδουν και να διαιωνίζουν τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειές τους (που δήθεν αγνοούν).

    • Γιατί πότε ένιωθε και συμμερίζονταν τα προβλήματα τού απλού πολίτη;
      Οργανο της όποιας κυβέρνησης είναι, άβουλα ένστολα όντα
      τηλεκατευθυνόμενα και άχρωμα.
      YES MAN.

  4. Μέσω κινητών, ηλεκτρονικών συσκευών και υπολογιστών, δίνουμε καθημερινά προσωπικά στοιχεία σε δεκάδες εταιρείες, και αφήνουμε ψηφιακά αποτυπώματα των κινήσεών μας, εικονικών και πραγματικών (οικονομικων, κοινωνικών, σεξουαλικών κλπ).
    Δίχως ίχνος ειρωνίας και αυτογνωσίας, χρησιμοποιείτε αυτά τα μέσα καθημερινά να κάνετε όλα τα παραπάνω αλλά και για να διαβάζετε και να διαδιδετε συνωμοσιολογικά παραληρήματα.

    Οι ταυτότητες σας πείραξαν;

    Εσείς αποτελείτε τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την κοινωνία που χρησιμοποιείτε τα αγαθά των επιστημών και της εξέλιξης.

    Αφήστε λοιπόν, υποκριτές, την τεχνολογία του σατανά και των Εβραίων και τρέχατε στις σπηλιές να ζήσετε τη φυσική, φυσιολογική, βιβλική ζωή που τόσο πια ποθείτε.

  5. Τώρα που έβγαλα καινούργια ταυτότητα και όχι το πλαστικοποιημένο χαρτί που είχα δεν θα πάω στον παράδεισο;Συμφορά.

  6. Τυχαίο που αυτοί που πολεμούν την ταυτότητα και κάθε εξέλιξη στη ζωή είναι οι καλόγεροι του Αγίου όρους;Εγκληματίες κρυμμένοι χρόνια εκεί θα ξεσκεπαστούν με τις νέες ταυτότητες θα τους βρουν.Όπως και οι άλλοι εγκληματίες και λαθραίοι μετανάστες που πλαστικό ποιους αν εύκολα Ελληνικές ταυτότητες και κυκλοφορούσαν ελεύθερα.

  7. Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι Έλληνες δεν θελουμε να έχουμε την ίδια ταυτότητα με τα καθυστερημένα άτομα .Ναι θα ήθελα να ξεχωρίζουν από τους κανονικούς.Δεν έχουν καμία σχέση με το ελεύθερο προοδευτικό πνεύμα των Ελλήνων που τους έκανε να ξεχωρίζουν.Αυτοί θέλουν μαντζούνια,μαγείες και σκοταδισμό.Αυτό καταλαβαίνουν.Άσε που ο Χρίστος κατέβηκε στη γη ,σύμφωνα με αυτούς,να τους προστατέψει από την ταυτότητα .Είναι μάλλον η ενδέκατη εντολή ,μην βγάλεις ταυτότητα καινούργια γιατί δεν θα δεις παράδεισο.Η δωδέκατη είναι μην κανείς εμβόλια γιατί θα πας κατευθείαν στη κόλαση.Τώρα μπορεί να είναι ανάποδα ένδεκα και δωδεα,τεσπα.

  8. είστε εντελώς εκτός θεματος
    σε σχέση με ενα κινητό τηλέφωνο η sim της ταυτότητας είναι κουδουνιστρα για μωρα
    και αν έχετε facebook η/και instagram τότε ο Ζουκεμπεργκ ήδη γνωρίζει περισσότερα για σας από όσα θα μαθουν ποτέ όλες μα όλες οι κρατικες υπηρεσιες

  9. Σχόλια γεμάτα ειρωνεία και ημιμάθεια, χωρίς επιχειρήματα. Χωρίς να γνωρίζουν κάποιοι για τα της Εκκλησίας, και δεν μιλάω για την Εκκλησία ως διοικούσα επί γης Εκκλησία όπως δυστυχώς έχει επικρατήσει σήμερα.. Αν ρωτήσεις τους μίσους Έλληνες από αυτούς που έχουν άποψη και καυτηριάζουν και ειρωνεύονται και έχουν άποψη, αν διαβάζουν την Καινή Διαθήκη και τους Πατέρες της Εκκλησίας, τους θεοφόρους και θεόπνευστους Πατέρες εννοώ και όχι τα σημερινά, ως επί το πλείστον, ανθρωπάρια που θεωρούν τον εαυτό τους «πατέρες», θα διαπιστώσει κανείς την πλήρη άγνοια.. Και όμως έγιναν ειδικοί επί των Χριστιανικών Ορθόδοξων θεμάτων και αληθειών… Αλλά… Αν ένας μιλήσει επί θεμάτων εμβολίων κορωνοϊού κλπ και είναι της «εκκλησίας» τον στολίζουν ως σκοταδιστή, ΨΕΚ, μεσαίωνα κλπ… Εδώ όμως είναι «διαβασμένοι»… Το γράφω σε κάθε σχόλιο… Προκαλώ σε δημόσια συζήτηση να τα πούμε βρε αδερφέ.. Τετ α τετ… Με επιχειρήματα.. Για όλα τα θέματα… Εμβόλια, Εκκλησίες, ΨΕΚ, παπάδες ότι θέλετε.. Και ρε παιδιά… Μόνο η κα Αγρέλλη γράφει επώνυμα;;;

    • Το θέμα δεν είναι το όνομα του κάθε σχολιαστή.
      Το θέμα είναι το τι λέει.
      Όσο για τους «θεόπνευστους πατέρες» ας μας πεις γιατί ξεχώρισαν στην Α! οικουμενική συνοδο μόνο τα 12 από τα υπόλοιπα Ευαγγέλια.
      Και πες μας και για το «αλλελουϊα».
      Μήπως αναφέρει τον «γιαχφε» και από την άλλη αφοριζουμε τους ιεχωβαδες?
      Άσε Τρύφωνα, πολλά τα μεμπτα που πρέπει να αλλάξουμε.
      Διάβασε και για κάποιον ΕΠΙΦΑΝΕΙΟ Εβραίο που μας φόρτωσε στο λειτουργικό το «Σαβαώθ».
      Συνοθύλευμα Εβραίοχριστιανικών ιδεολογιών.
      Πάσχα,Σαβαώθ, αλλελουία και άλλα πολλά παρατράγουδα.

  10. ΥΓ. και κάτι που ξέχασα… Οι νέες ταυτότητες, είναι πιο δύσκολο να τις «πλαστογραφήσει», «κλέψει» όπως θέλετε πείτε το, κάποιος, ή το «παλιόχαρτο» που έχουμε τώρα;;; Επειδή μας λένε ότι είναι απαίτηση της ICAO όλοι οι πολίτες της ΕΕ να έχουν ασφαλή ψηφιακή ταυτότητα. Με επιχειρήματα παρακαλώ!!!

    • Σε κάθε δύσκολη περίοδο στην ιστορία μας, πάντα λέγανε οι άνθρωποι πως έφθασαν τα » ΕΣΧΑΤΑ».
      Και όμως η ζωή συνεχίζεται με ποιό ξέφρενους ρυθμούς και ανθρώπους να παραληρούν με τις σατανικές ταυτότητες, με τα εμβόλια και χίλιες άλλες μπούρδες που ούτε καν αναφέρονται σε καμμία από τις Γραφές.
      Αλλα γράφουν , αλλά καταλαβαίνει ο καθένας.
      Και τι να συζητήσει κάποιος όταν ο άλλος είναι παρωπιδακιας με ξέφρενη φαντασία.
      Και όμως Κε Τρύφωνα.
      Δεν είναι έτσι ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.

  11. Ευχαριστώ για την αναφορά κ Τρύφωνα. γράφω επώνυμα γιατί έχω το θάρρος της γνώμης μου και περιμένω επώνυμα και την κρητική καλοπροαίρετη η μη. το να κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία και να αλληλο πικρενομαστε δεν ωφελεί παρά μόνο την θρασύδειλα μας.

    • Ποτέ δεν περίμενα μια διαφορετική ερμηνεία γεγονότων έστω και ανώνυμου να θεωρηται ότι είναι θρασύδειλεία.
      Το όνομα είναι το ζητούμενο ή η ανάλυση μιας ιδέας ή γεγονότος όταν δεν θίγουμε κανέναν?
      Θα ήθελα να ανασκευάσετε την άποψη σας.
      Σε ευχαριστώ.

  12. Ακροδεξιοί, συνομωσιολογοι πατριώτες, που με νάζι επιμένετε να χρησιμοποιείτε το νεοταξικο, εβραιομασονικο, σατανικό ίντερνετ.

    Μέσα στον λίγο χρόνο που μεσολάβησε από τότε που γράψατε το σπουδαίο σας σχόλιο μέχρι τη δημοσίευση, οι Γκέιτς, Ζουκεμπεργκ και τα σκοτεινά κέντρα έμαθαν: πού φάγατε, που ήπιατε καφέ, αν βρήκατε κίνηση στο δρόμο, τα γενέθλιά σας, το κλάουντ σας, πού μένετε, που μπήκατε τα μεσάνυχτα στα πονηρά τα σάιτ και στα ΝτιΕμ του Κασιδιάρη, που αγνοείτε το ότο κορρεκτ, που μπήκατε στο ινστα να τσεκαρετε το νέο συνολακι της γειτόνισσας, που άλλοι μπήκατε να τσεκαρετε την ίδια τη γειτόνισσα – άλλοι τον γείτονα, που δημόσια βρίζετε τα εμβόλια, που εμβολιαστηκατε κρυφά, πόσα στεπς κάνατε, που ρωτήσατε την αλεξα τί είναι τα στεπς, ποιος είναι ο μακαρίτης ο Μάθιου ο Περρής που ασχολούνται όλοι και πότε θα έρθει επιτέλους και εδω η αστυνομία ηθών, που ψάχνατε για φθηνές πτήσεις προς Ντουμπάι για xmas.

    Και μετά αγχώνεστε για τις ταυτότητες.

  13. Το θέμα μάς παρουσιάζεται ως άσχετο με τη θρησκεία, πολιτικά και αστυνομικά ενδιαφέρον. οκ.
    Γιατί υποχρεωνόμαστε να ενταχθούμε στη νέα τάξη πραγμάτων απο την Αστυνομία;
    Η Αστυνομία εκφράζει το Πολίτευμα τής χώρας και την γν’ωμη των πολιτών;
    Αυτοί είναι όλοι χρυσαυγίτες κομπλεξικοί με παρέμβαση στη ζωή των έντιμων και ΝΟΜΟΤΑΓΩΝ πολιτών.
    Με άλλα λόγια, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ σχετικά με το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και τα χρηστά ήθη, ως και την ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ με το δόγμα της και τις παραδόσεις, όπως αναφέρει το σύνταγμα.
    Ποιός όμως θα τους βάλει εκεί που πρέπει; Ο φορέας που ανήκουν ή ο ευσυνείδητος εισαγγελέας Α.Πάγου;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ