Αμερικανός γερουσιαστής Ron Johnson στο Fox News: «Η πανδημία Covid19 ήταν προσχεδιασμένη από μία μικρή αλλά πανίσχυρη ελίτ»

0
5854

Ακούγονται σιγά σιγά αυτά που ισχυριζόμασταν απο το 2020 και χαρακτηριζόμασταν ως επικίνδυνοι συνομωσιολόγοι απο επίσημα στόματα γερουσιαστών στις ΗΠΑ.

Ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Ron Johnson μίλησε στο FOX NEWS λέγοντας πως ο Covid-19 και η απάντηση στον ιό ήταν «προσχεδιασμένες από μια ελίτ ομάδα ανθρώπων» που πραγματοποίησαν μια κοινή άσκηση το «Event 201» – που διεξήχθη από το πανεπιστήμιο John Hopkins, τον Bill και τη Melinda Gates και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).

Το «Event 201» ήταν μία «άσκηση» προσομοίωσης που προέβλεπε την εξάπλωση μιας πανδημίας του κορωνοϊού με πάνω από 65 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως. Σκοπός της προσομοίωσης ήταν να πείσουν τις κυβερνήσεις να αποδεχτούν μια κεντρική γραμμή κατά της πανδημίας με καραντίνες, μάσκες, εμβόλια, περιορισμούς και περισσότερο έλεγχο ακριβώς όπως συνέβη και στην “πανδημία” του Covid-19.

«Ακολουθούμε ένα πολύ επικίνδυνο μονοπάτι, αλλά είναι ένα μονοπάτι που χαράσσεται και σχεδιάζεται από μια ελίτ ομάδα που θέλει να πάρει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής μας, και αυτό το κάνουν, λίγο-λίγο». είπε γερουσιαστής Ron Johnson ο οποίος συμμετέχει στην Επιτροπή Εσωτερικής Ασφάλειας της Γερουσίας και είναι μέλος της Μόνιμης Υποεπιτροπής Ερευνών της Γερουσίας.

Η δημοσιογράφος του Fox Maria Bartiromo, της οποίας ήταν προσκεκλημένος σχολίασε: «Είναι εκπληκτικό για μένα ότι η κυβέρνηση δούλευε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενισχύσει τα ψέματα και να καταστείλει την αλήθεια και το έκανε επανειλημμένα.

Μόλις είδαμε την ιστορία του Facebook, τα αρχεία του Twitter, σε όλη τη διαδρομή, κυβερνητικοί αξιωματούχοι από τα CDC, το FBI, τη CIA, εκατοντάδες άνθρωποι σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που εργάζονταν στα αρχεία του Twitter, συνεργάστηκαν με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενισχύσουν τα ψέματα και να καταπνίξουν την αλήθεια.

«Αυτό έγινε για να μη γνωρίζει ο αμερικανικός λαός αυτό που έπρεπε να γνωρίζει, ξέρετε, υπήρχαν άλλες εναλλακτικές λύσεις για τη θεραπεία του Covid. Γιατί οι Αμερικανοί δεν μπορούν να γνωρίζουν ότι υπήρχαν παρενέργειες με το εμβόλιο;» σχολίασε η δημοσιογράφος.

Όλα ήταν προσχεδιασμένα από μία ισχυρή ελίτ
Ο Ron Johnson απάντησε: «Όλα αυτά είναι προσχεδιασμένα από μια ελίτ, γι’ αυτό μιλάω, το Event 201, που έγινε στα τέλη του 2019, προτού μάθουμε οι υπόλοιποι για την πανδημία. Και πάλι — αυτό είναι πολύ ανησυχητικό για το τι συμβαίνει, τι συνεχίζει να σχεδιάζεται για την απώλεια της ελευθερίας μας».

«Πρέπει να τεθεί και αυτό στη συζήτηση, δυστυχώς, πολύ λίγοι άνθρωποι ακόμη και στο Κογκρέσο είναι πρόθυμοι να το εξετάσουν. Όσοι υποστήριξαν τα εμβόλια, δεν θέλουν να γνωρίζουν το γεγονός ότι τα εμβόλια έχουν προκαλέσει παρενέργειες, βλάβες ή θανάτους, τόσοι πολλοί άνθρωποι απλά δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βεβαιωθούν πως δεν θα αποδεχθεί λάθος», σημείωσε ο γερουσιαστής και επεσήμανε: «Είμαστε αντιμέτωποι με μια πολύ ισχυρή ομάδα ανθρώπων εδώ».

anazitiseis.gr

 

Κρις Πελούζο: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών ο ηθοποιός

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών ο ηθοποιός Κρις Πελούζο.

Ο νεαρός ηθοποιός είχε γίνει γνωστός από τις συμμετοχές του σε παραστάσεις του Αμερικάνικου Θεάτρου, ενώ είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο του στην παράσταση του Μπρόντγουεϊ, «Mamma Mia».

Την είδηση ανακοίνωσε το Μουσικό Θέατρο του Μίσιγκαν, με μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

«Η οικογένεια του Michigan Musical Theatre είναι συντετριμμένη καθώς ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπητού μας μέλους, του λατρεμένου, χαρισματικού και θεϊκά προικισμένου, Κρις Πελούζο. Εμφανίστηκε στο Broadway στο MAMMA MIA!, ASSASSINS, LESTAT, THE GLORIOUS ONES, και BEAUTIFUL. Έπαιξε στην περιοδεία στο WICKED και πρωταγωνίστησε στο Λονδίνο στη MISS SAIGON και SHOW. Οι καρδιές μας είναι στην οικογένειά του», αναφέρει η ανάρτηση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κρις Πελούζο έπασχε από σχιζοσυναισθηματική διαταραχή, ενώ το 2022 προχώρησε σε θεραπεία, για να αντιμετωπίσει την ασθένεια που τον εμπόδιζε να εργαστεί.

Τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατό του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Ήταν πατέρας ενος παιδιού.

protothema.gr

ΙΝDEPENDENT-Τhe Telegraph> Ανήσυχος ο Βρετανός πρωθυπουργός βλέπει να εκτοξεύονται οι καρδιακές ανακοπές και η παράνομη οπλοκατοχή!

Θρίλερ στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς έχουν απογειωθεί οι καρδιακές ανακοπές στη Γηραιά Αλβιώνα με 76% ποσοστό πλήρως εμβολιασθέντων με εμβόλια…

Διαβάστε περισσότερα

Νέα εμβόλια!!! Θα πάρουμε καινούργια και τροποποιημένα!!! Μένεις άφωνος με το ΒΙΝΤΕΟ

Παρά τις όποιες παρενέργειες έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα!!! Ο Βασιλακόπουλος μιλάει και οι άλλοι απλά κοιτούν!!! Σεπτέμβρη/Οκτώβρη έρχεται το νέο…

Διαβάστε περισσότερα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ