Διαπρέπει σε πανεπιστήμιο της Ολλανδίας ο Κώος Θεογιάννης Παπαδημητρίου ως ερευνητής

1
5486

Η έρευνα του Κώου ερευνητή, αφορά στη θεραπεία αυτοάνοσων νοσημάτων
Με την έρευνά του για το σκληρόδερμα, τις ρευματολογικές παθήσεις αλλά και ευρύτερα τα αυτοάνοσα νοσημάτα ο Κώος ερευνητής Θεογιάννης Παπαδημητρίου του Πανεπιστημίου Radboud UMC της Ολλανδίας , κατάφερε να ξεχωρίσει και να διακριθεί στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού συνεδρίου Ρευματολογίας για το 2023, ενώ πρόσφατα βραβεύτηκε ως ένας από τους καλύτερους νέους ερευνητές στην ειδικότητά του σ’ όλη την Ευρώπη, καθώς του απονεμήθηκε το βραβείο «Basic Science Award».
Στην καινοτόμο έρευνα που εκπόνησε και στην άριστα τεκμηριωμένη παρουσίαση την οποία πραγματοποίησε σε Δουβλίνο και Μιλάνο, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αποκομίσει άκρως εγκωμιαστικά σχόλια, καθώς στο επίκεντρο της έρευνάς του βρέθηκε η ρύθμιση της κυτταροτοξικότητας της ίνωσης αλλά και άμβλυνση των επιπτώσεων που προκαλεί στον ανθρώπινο οργανισμό η συστηματική σκλήρυνση του δέρματος.
Στους λόγους για τους οποίους κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε χιλιάδες υποψηφιότητες, αναφέρθηκε ο κ. Παπαδημητρίου κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Kos Tv, σημειώνοντας μάλιστα ότι αυτή η διάκριση ήρθε στο πλαίσιο του μεγαλύτερου συνεδρίου που αφορά την επιστήμη της Ρευματολογίας.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ