«Έφυγε» για τα «μπαράκια» του ουρανού ο Αλής Παϊζάνογλου του «Γαλατέα»

14
79344

«Έφυγε» από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα κι ενώ βρισκόταν στον χώρο εργασίας του ο αγαπητός συμπολίτης μας Αλής Παϊζάνογλου , σε ηλικία 67 ετών.

Ιδιοκτήτης του γνωστού καφέ-μπαρ «Galatea» (πριν μερικούς μήνες είχε γιορτάσει τα 40 χρόνια λειτουργίας του), επιπλοποιός και επί πολλά χρόνια επαγγελματίας στη Ναυκλήρου.

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, εργατικός, καλοσυνάτος, τίμιος, δοτικός, εξυπηρετικός.

Οι δικοί του άνθρωποι και όσοι τον γνώριζαν εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και δηλώνουν συγκλονισμένοι για το ξαφνικό φευγιό του.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του, στους συνεργάτες του και σε όλους τους συγγενείς.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αχ φίλε μου Αλή έφυγες κι εσύ, μαζί με το άλλο καλό φίλο μας τον Ηλία στην Αντιμάχεια! Γιατί;; Ήσασταν τόσο καλοί συμπατριώτες, τόσο ευγενικοί, τόσο συνάνθρωποι. Πότε ήταν, που τα λέγαμε για την Κω μας, για το κέντρο σου, για την πόρτα , για τα ωραία που ήθελες να κάνεις! Αιωνία σου η μνήμη! Τα ολόψυχα συλλυπητήρια στους δικούς σου!

  2. Οικογένεια, Βασιλείου Δημ. Γεωργιόπουλου Και Μαριάννας Αδάμ Γκρόγκου

    Καλό ταξίδι αγαπητέ μας φίλε Αλή
    Ο φιλεύσπλαχνος Θεός να σε δεχθεί στον Παράδεισο και στην Αγκαλιά του.
    Θα μας μείνουν αξέχαστα τα γλέντια και η παρέα σου τα τόσο όμορφα βράδια στην πανέμορφη Κω.

    Οικογένεια,
    Βασιλείου Δημ. Γεωργιόπουλου
    Και
    Μαριάννας Αδάμ Γκρόγκου

  3. Καλο Παραδεισο φιλε
    Ευχαριστω για τις αξεχαστες βραδυες και για τα κερασματα σου στο Γαλατεα

  4. Τα θερμότατα συλλυπητήρια μου.
    Γιατί με τόσους ξαφνικούς θανάτους που έχουν αποδεκατίσει τους Κωους τα τελευταία δυο Χρονια κανεις μα κανεις δεν λέει απο τι πεθαινουν έτσι ξαφνικά ;;;;
    Έλεος με αυτούς τους ξαφνικούς θανάτους που ομως παντα οι βολεμένοι γιατροί καποια ιατρική δικαιολογια θα βρουν να τους δικαιολογήσουν.
    Παντός σποκλειεται να ειναι απο τις θανατηφόρες με mRNA ενέσεις που προκαλούν εγκεφαλικά, ανακοπές κλπ κλπ κλπ που οδηγούν σε αιφνίδιους θανάτους !
    Καλο ταξίδι φιλε μου καλε !!!!

    • Πρόσεχε τι λες. Ανοησίες.
      Ας αναπαυθεί η ψυχή του.

  5. Ali καλο ταξίδι φίλε μου που όσες φορες μιλήσαμε τις μικρές ώρες Ήσουνα πάντα αριστοκράτης μάγκας τολμώ να πω …. Τα θερμά μου συλλυπητηρια στην οικογενοια Kevin Laurence Yusuf και σε όλους που δεν είπα ονόματα …

  6. Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε. Το γεγονός ότι όλοι σε έλεγαν ΘΕΙΟ δείχνει τον σεβασμό και την αγάπη μας. Εμβληματική φυσιογνωμία για την Κω ,γενναιοδωρία και ευγένεια.
    εμείς φτωχενουμε και ο παράδεισος πλουτίζει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ