«Έχασε» τελικά τη μάχη έπειτα από τα σοβαρότατα εγκαύματα που υπέστη ο αγαπητός συμπολίτης μας Γιώργος Παναγιώτου | Ένας μερακλής Καρδαμιώτης

4
29007

‘Έχασε» τελικά τη μάχη έπειτα από τα σοβαρότατα εγκαύματα που υπέστη με τη διαρροή υγραερίου ο αγαπητός συμπολίτης μας Γιώργος Παναγιώτου του Σάββα σε ηλικία 77 ετών.

Ένας υπέροχος άνθρωπος, μερακλής, γλεντζές, καλόκαρδος, ο οποίος είχε μόνο φίλους.

Εξαιρετικός σύζυγος, πατέρας τριών πολύ αξιόλογων κοριτσιών και παππούς.

Ήταν συνταξιούχος οικοδόμος, παλιός ποδοσφαιριστής της Δόξας Καρδάμαινας για πολλά χρόνια και άριστος μερακλής χορευτής των παραδοσιακών μας χορών (καθώς και Ευρωπαϊκών).

Είχε χορέψει στην εκπομπή αφιέρωμα που έκανε για την Κω το «Αλάτι της γης» στον Ασώματο και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις (τελευταία χόρεψε στην εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Καρδάμαινας στο θεατράκι προ δεκαημέρου, όπως φαίνεται στα σχετικά βίντεο της εκδήλωσης).

Καλή ανάπαυση και καλό παράδεισο αγαπητέ κ. Γιώργο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 12 Μαϊου 2023 και ώρα 5μμ στον ΙΝ της Παναγίας στην Καρδάμαινα (ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο των Ταξιαρχών).

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια.

Από το αφιέρωμα στην μουσικοχορευτική παράδοση της Καρδάμαινας που έκανε προ διετίας η εκπομπή Μπροβάλετε Μπροβάλετε με τους Γιάννη Μαστόρο και Κυριάκο Παππούλη ο Γιώργος Παναγιώτου μιλάει για την παράδοση στο 32:30

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος. Έφυγε με πολύ άδικο τρόπο. Όλο το Νησί πενθεί για την απώλεια του. 😥

  2. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΑΔΕΛΦΕ! ΗΣΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

  3. Τέτοιες στιγμές, τα λόγια δεν έχουν και μεγάλο νόημα. Τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την απώλειά σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ