«Έφυγε» ο αγαπητός συμπολίτης μας Μηνάς Κοσαρής, εμβληματική μορφή από το εστιατόριο «Τιγκάκι»

3
68333

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο αγαπητός συμπολίτης μας Μηνάς Κοσαρής έπειτα από άνιση μάχη με ανίατη ασθένεια, την οποία υπέμεινε με γενναιότητα και καρτερία.

Μια εμβληματική μορφή στο τουριστικό Τιγκάκι, για πολλά χρόνια εστιάτορας στο ομώνυμο εστιατόριο της πλατείας.

Με καταγωγή από το Λαγούδι το οποίο υπεραγαπούσε, όπως και στην εκκλησία του χωριού του, στην οποία ερχόταν τακτικά.

Από μικρός στη βιοπάλη, παιδί πολύτεκνης αγροτικής οικογένειας, εργατικός, καλόκαρδος,  πάντα πρόσχαρος, χαμογελαστός, γλυκομίλητος, φιλήσυχος, ήρεμη δύναμη, ευγενικός και εξυπηρετικότατος.

Εξαιρετικός σύζυγος, παντρεμένος με την κ. Αρgυρώ Κατρά, πατέρας δύο πολύ αξιόλογων κοριτσιών της Καίτης και της Βάσως και παππούς

Όσοι τον γνώρισαν έχουν να πουν τα καλύτερα.

Καλή ανάπαυση και καλό παράδεισο αγαπητέ μας κ. Μηνά θα σε θυμόμαστε πάντα για την ευγένεια και την ποιότητα του χαρακτήρα σου  από τα παιδικά μας όμορφα καλοκαίρια στο Τιγκάκι και τις αξέχαστες βραδιές ξενοιασιάς και διασκέδασης.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον ΙΝ Παναγίας Φανερωμένης Κω (που επίσης εξυπηρέτησε ως γείτονας) αύριο Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 2μμ (η σορός θα βρίσκεται στο ναό μια ώρα νωρίτερα) και ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Ζηπαρίου.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια, την σύζυγο, τα παιδιά, τα εγγόνια και τους λοιπούς συγγενείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξαιρετικός γνήσιος Ασφενδιανος
    που αγαπούσε το χωριό του πολύ. Υποδειγματικός πατέρας σύζυγος καλός οικογενειάρχης. Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ