Στην υγειά μας ρε παιδιά… με το ΧοροΚώς (Pics-Vid)

4
9376

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που παρουσιάζει ο  Σπύρος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε ο Σύλλογος  ΧοροΚώς. Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στο ρεμπέτικο τραγούδι και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ στο παρακάτω link:

http://www.alphatv.gr/shows/entertainment/stinygeiamasrepaidia/webtv/rempetiki-vradia-0

«[…]τα  μέλη του Χορευτικού και Καλλιτεχνικού Συλλόγου  ΧΟΡΟΚΩΣ, που ήρθαν από την Κω ειδικά για την εκπομπή, εντυπωσιάζουν με τις χορευτικές τους επιδόσεις και τη γνησιότητα που προσεγγίζουν το ρεμπέτικο τραγούδι.»

Από την ανάρτηση της επίσημης ιστοσελίδας του Alpha για την εκπομπή

http://www.alphatv.gr/shows/entertainment/stinygeiamasrepaidia

«Να χαιρετήσω και να ευχαριστήσω τα παιδιά από τον Καλλιτεχνικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΧοροΚώς που ήρθανε κατευθείαν από την Κω για μας. Μια μεγάλη καλησπέρα, λοιπόν, στην Κω. Μας εντυπωσιάσατε και για την κίνησή σας και για το ήθος του χορού σας […]. Αλλά εγώ εντυπωσιάστηκα από τα κοστούμια των κυριών, δηλαδή τρελάθηκα. Ήσασταν υπέροχοι. Όλα προσεγμένα, το κοστούμι, το μαλλί, το καπελάκι, υπέροχα.»
Σπύρος Παπαδόπουλος (παρουσιαστής της εκπομπής, ηθοποιός)

«Καταπληκτικό το συγκρότημα από την Κω.  Δηλαδή τόσο προσεγμένο, το χρώμα σε αυτό που φοράνε, καταπληκτικά πράγματα, σου θυμίζει άλλες εποχές.»
Αντώνης Πρέκας (δημοσιογράφος και συγγραφέας, καλεσμένος της εκπομπής)

«Μάχονται για το περιττό.»
Σπύρος Παπαδόπουλος

Συμμετείχαν τα μέλη της Χορευτικής Ομάδας του ΧοροΚώς:

Μαστόρος Πέτρος, Φουρτούνη Χρυσούλα, Καλαϊτζής Θεοδόσης, Μαστόρου Αντιγόνη, Θεοχάρη Ζωή, Παπαχρήστου Σοφία, Μπίλλης Σάββας, Μισαηλίδου Κλεοπάτρα, Μαστόρος Θεοδόσης,  Γαλανοπούλου Ξένια, Σάζαλης Σταμάτης

Μακιγιάζ: Τοπούζη Πένυ

Επιμέλεια Kοστουμιών: Κωστάκου Ελένη, Αντζουλάτου Νίκη

Παρευρέθηκαν οι: Τρούμπα Ευαγγελία, Ζαράφτη Βαλεντία

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια! Γέμισε ταλέντο, κέφι, χρώματα …Η καλύτερη εμφάνιση χορευτικού σε αυτή την εκπομπή

  2. ολα καλα κι ολα ομορφα εμφανισιακα! αλλα καλο θα ηταν να ξεχωρισετε το μπαλλετο απο το ρεμπετικο! ολοκληρη φιλοσοφια ειναι το ρεμπετικο, ψαξτε λιγο σε βαθος, σε ερευνες πολλων ! καλο θα ηταν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ