«Έφυγε» ο αγαπητός συμπολίτης μας Γιώργος Ξενικός

4
69404

«Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός συμπολίτης μας Γιώργος Δ. Ξενικός σε ηλικία 65 ετών, ιδρυτής της γνωστής εταιρείας εγκατάστασης, συντήρησης και πιστοποίησης ανελκυστήρων, έπειτα από άνιση μάχη με ανίατη ασθένεια την οποία υπέμεινε με γενναιότητα και καρτερία το τελευταίο διάστημα (μαζί με τον αγαπητό του φίλο Δημήτρη Μπαλάσα ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες).

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος και επιχειρηματίας, πρωτοπόρος στον τομέα του.

Ανοιχτόκαρδος, καλοσυνάτος, φιλικός, δοτικός, άνθρωπος της παρέας με πάρα πολλούς γνωστούς και φίλους. Πατέρας δύο πολύ αξιόλογων κοριτσιών της Παιδιάτρου Μαρίας Ξενικού και της Κυριακή Ξενικού, Φαρμακοποιού – Χημικού, M.Sc.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στην Κω την Τετάρτη 07/12/2022 ώρα 2μμ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου πόλεως Κω (η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τη 1μμ, ενώ ο ενταφιασμός θα γίνει στο παλιό κοιμητήριο Κω).

Καλή ανάπαυση φίλε Γιώργο, θα μείνεις αξέχαστος σε όλους για την καλοσύνη, την ανθρωπιά, το χαμόγελο και τον πάντα εγκάρδιο χαιρετισμό σου.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια και σε όλους τους συγγενείς.

Η συγκινητική ανάρτηση του Παναγιώτη Αβρίθη για τον αγαπημένο φίλο του, Γιώργο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο φίλε μας Γιώργο. Από παλιά τις οικογένειές μας συνδέει μεγάλη φιλία και εκτίμηση. Έφυγε ένας ξεχωριστός άνθρωπος,η κοινωνία φτωχυνε από καλοσύνη με την απώλεια του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την αγαπητή οικογένεια.

  2. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Άριστος επαγγελματίας, συνεπής και αξιαγάπητος φίλος και καλός οικογενειάρχης. Καλή ανάπαυση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ