Να ζήσετε Βαγιανέ και Δόμνα!!! Ένας λαμπερός- παραδοσιακός γάμος δύο πολύ αξιόλογων παιδιών

0
46299

Χαρίκλεια Χριστοφή

Δύο πολύ αξιόλογα και ξεχωριστά παιδιά, ο Βαγιανός – Ιωάννης Κώστογλου και η εκλεκτή της καρδιάς του Δόμνα Τσουκνιά ένωσαν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων σε ‘έναν πολύ όμορφο, παραδοσιακό και λαμπερό γάμο χτες Κυριακή, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων στο Παραδείσι Κω.

Το μυστήριο τέλεσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αγκύρας κ. Ιερεμίας συμπαραστατούμενοι από τον Ιερό κλήρο του νησιού (καθότι και τα δύο παιδιά είναι από μικρά στους κόλπους της εκκλησίας και εκλεκτά μέλη της, ο Βαγιανός πνευματικό παιδί του αείμνηστου π. Χρήστου Τσουκνιά για πολλά χρόνια στενός βοηθός του και σήμερα στέλεχος της Ιεράς Μητροπόλεως και η Δόμνα εγγονή του και κόρη επίσης Ιερέως, του π. Αναστασίου).

Έψαλλε πολυμελής χορός Ιεροψαλτών υπό τον Πρωτοψάλτη-καθηγητή κ. Γιώργο Σακέλλη.

Κουμπάροι του λαμπερού ζεύγους ήταν: ο Δημήτρης Πουλιού και η Βάγια Ασημακοπούλου.

Μαζί με τις ξεχωριστές πατρικές τους ευχές που έδωσαν τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αγκύρας κ. Ιερεμίας, ιδιαίτερα πνευματική και συγκινητική ήταν η ομιλία του Αγίου Αγκύρας.

Ακολούθησε μεγάλο παραδοσιακό γλέντι στη Νέα Φαντασία όπου συγγενείς και φίλοι χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στη χαρά του νεόνυμφου ζευγαριού!

Βαγιανέ και Δόμνα, άπειρες ευχές και απ’ όλους εμάς για Βίον Ανθόσπαρτον με κάθε χαρά και ευτυχία στη νέα σας κοινή ζωή, με καλούς απογόνους. Να ζήσετε ευτυχισμένοι, με πολλή αγάπη και αστείρευτα χαμόγελα στην κάθε σας ημέρα!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ