Τα εγκαίνια του Κέντρου Εξειδικευμένης Μαθησιακής Υποστήριξης «ΑΡΩΓΗ» στην Κω

2
13213

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με πολύ κόσμο και μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κέντρου «Αρωγή» στην Κω το οποίο έρχεται να προσφέρει σημαντικά οφέλη σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες.

Το κέντρο αναπτυξιακών και μαθησιακών δυσκολιών «Αρωγή» του Ηλία Ζωίδη, επί της οδού Ασκληπειού, πραγματοποίησε εγκαίνια σήμερα Σάββατο 5 Νοεμβρίου, και επικεντρώνεται στον εντοπισμό, αντιμετώπιση των διαταραχών μάθησης, λόγου και συμπεριφοράς παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, καθώς επίσης τον επαγγελματικό προσανατολισμό μαθητών, αλλά και φοιτητών για αλλαγή πανεπηστημίων, μεταπτυχιακών κλπ.
Η θεραπεία, η εκπαίδευση, η ψυχαγωγία, εφαρμόζονται σε ένα χώρο δομημένο και ειδικά διαμορφωμένο, με μια ποικιλία ερεθισμάτων και συνδυασμούς διαφόρων υλικών.
Η «Αρωγή» θα παρέχει ευέλικτα εξατομικευμένα προγράμματα με τη χρήση αποτελεσματικών θεραπευτικών μεθόδων από δέκα ειδικούς και καταρτισμένους επιστημονικά συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων που απαιτούνται και όλα αυτά με την πολύτιμη βοήθεια του εκπαιδευτικού σε θέματα ειδικής εκπαίδευσης Βησσαρίωνα Ζωίδη πρ. Υπεύθυνου του ΚΕΔΑΣΥ Κω.

βίντεο: KOS TV

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειναι κατι που χρειαζοταν.Ελπιζω οι τιμες να ειναι λογικες….δεν ειμαστε ολοι πλουσιοι.

  2. Τα αυτονόητα στην χώρα μας που θα έπρεπε το κράτος να φροντίζει ….
    Κατά τα άλλα ανήκουμε στην Δύση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ