«Έφυγε» ο αγαπητός συμπολίτης μας Νίκος Χατζηγιακουμής, λίγες μέρες μετά τον αδελφό του Γιάννη

5
11015

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία του Ασφενδιού και όχι μόνο η είδηση του θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας Νίκου Χατζηγιακουμή σε ηλικία 94 ετών.

Μια εμβληματική μορφή παλιού Ασφενδιανού, άνθρωπος της γης, καλόκαρδος, εργατικός και μερακλής. «Έφυγε» λίγες μέρες μετά τον αδελφό του Γιάννη που απεβίωσε στην Αυστραλία.

Πατέρας πέντε εξαιρετικών παιδιών και παππούς έντεκα εγγονιών και ενός δισέγγονου.

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι αύριο Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 12μμ στον Ιερό κοιμητηριακό ναό Οσίου Χριστοδούλου, στο Ζηπάρι.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του και σε όλους τους συγγενείς.

 

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός από τον εγγονό του Γιώργο

Και την κόρη του Μαρία:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο αγαπημένε μας γείτονα Νίκο. Η γειτονιά μας είναι φτωχότερη με την απώλεια σου. Πήγες κοντά στην Πόπη σου με την οποία δημιουργήσατε μια υπέροχη οικογένεια. Θα σας θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την αγαπητή οικογένεια και σε όλους τους συγγενείς.

  2. Έφυγε ένας γνήσιος Ασφενδιανος καλός οικογενειακός φίλος του παπά Δημήτρη με όλες τις αρετές και την καλή καρδιά των Ασφενδιανων. Θερμά συλλυπητήρια στους αγαπητούς οικείους του.

  3. Ο Νίκος Χατζηγιακουμής ήταν ένας εξαίρετος και σπάνιος άνθρωπος όπως ήταν όλα του τα αδέλφια. Είχε πέντε εξαίρετα παιδιά . Δυό γιούς και τρείς κόρες . Πρωτόπαιδο και πρωτότοκη μάλιστα είναι η κόρη του η Μαρία Χατζηγιακουμή άξιο τέκνο και πιστό αντίγραφο του πατέρα της σε θέματα τιμιότητας και ηθικής, μεγάλη ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ, ΜΑΝΝΑ , και προπάντων ΑΝΘΡΩΠΟΣ (όλα με κεφαλαία) η οποία διετέλεσε επί σειρά ετών , και συνεχίζει να είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου γονιών παιδιών με ειδικές ανάγκες νήσου ΚΩ «Ὁ ΣΩΤΗΡ» .
    Με την αναχώρηση και του τελευταίου παιδιού του μπαρμπα-Βασίλη Χατζηγιακουμή, κλείνει ο μεγάλος κύκλος της οικογένειας Χατζηγιακουμή με καταγωγή από το Ασφενδιού και αποχαιρετούμε την οικογένεια των μερακλήδων. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ ! ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ