Άγνωστος άντρας έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε γυναίκα στην Καρδάμαινα!

13
5263

Διαστάσεις έχει πάρει η καταγγελία νέας γυναίκας από την Καρδάμαινα η οποία προχτές τα ξημερώματα γύρω στις 4 περπατώντας στην πλατεία της Καρδάμαινα συνάντησε έναν άγνωστο άνδρα (αλλοδαπό σύμφωνα με την περιγραφή της) ο οποίος άνοιξε το παντελόνι του και της επέδειξε τα γεννητικά του όργανα…

Η γυναίκα τράπηκε έντρομη σε φυγή φωνάζοντας και ευτυχώς απομακρύνθηκε φτάνοντας στο σπίτι της χωρίς να την ακολουθήσει.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε αρμοδίως

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το προφίλ του ταιριάζει με :ανεμβολιαστο, που διαβάζει μακελειό και έχει ως πρότυπο τον ΦΡΆΓΚΑ. Ενημερώνεται και παραγγέλνει από τον Κηραλοιφοπουλο. Πιστεύει στα χρυσαυγουλα και την αθωωτητα τους. Τις βραδινές ώρες πληκτρολογεί σε σελίδες ενημερώσεις, βρίζοντας το Μητσοτάκη και τους Γερμανούς, Αμερικανούς, Δυτικό Ευρωπαίους. Όταν βαρεθεί από αυτά και τελειώνει με το copy paste, κάνει και καμιά βόλτα, δείχνοντας το μειωμένο ανδρισμο του. Κάτι μου θυμίζει αυτό. Βλέπεις που καταντά ο χρήστης του πληκτρολογιου τη νύχτα, όταν οι υγιείς αναπαύονται. Ε, ρε αρρώστια που κυκλοφορεί…. Το νου σας…. Οποιαδήποτε ομοιότητα είναι εντελώς τυχαία, για να κάνουμε και λίγο πλάκα…. Χα χα χα χα….. Ουστ κ@προσκυλ@…..

    • Το προφίλ σου μοιάζει με ………………….. που σας πείρανε χαμπάρι οι μαύροι τι άχρηστοι είστε και τα κατεβάζουνε στις……………………………Η λύση είναι να βρείτε τούρκους γυμναστές…………………..

    • ενδιαφέρον προκαλεί -από άποψη ψυχιατρικής-ό τρόπος σκέψης τού ατόμου-ασθενή- πού κατέγραψε τίς σκέψεις του…

    • ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Και μόνο που σκέφτηκες να γράψεις αυτό το σχόλιο φαίνεται πως κάπου στο μυαλό σου υπάρχει μια διαστροφή…

  2. Κάποτε μας είχατε σεκιούριτι εκεί στα μπαράκια στην Καρδάμαινα. Τα κουτε αυτά κύριοι?? Να τα ακούσουν αυτά οι αρμόδιοι. Τώρα τίποτα αφήστε τον κάθε πιωμενο.να κάνει ότι θέλει ! Να περάσει το σχόλιο παρακαλώ.

  3. Υπάρχουν και χειρότερα,από το Νησί που καμαρώνει επειδή έχει μείνει στον Μεσαίωνα
  4. ο καημένος!!! Μάλλον είχε πολύ καιρό να τα δει το φώς του ήλιου και είπε να τα εμφανίσει… για τη βιταμίνη D το έκανε ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ