Έψιμος Ιακ. Γεώργιος Χειρουργός Οφθαλμίατρος : Ιατρική Ανακοίνωση

1
20970

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σας ενημερώνουμε ότι στο Οφθαλμολογικό Ιατρείο του κ. Έψιμου Ιακ. Γεωργίου, πέραν του βασικού οφθαλμολογικού ελέγχου παίδων & ενηλίκων διενεργούνται επιπρόσθετα ειδικές ιατρικές πράξεις:

 

  1. Εφαρμογή ΥΑG Λέηζερ για επέμβαση καθαρισμού του θολού περιφακίου σε δευτερογενείς καταρράκτες
  2. Ψηφιακή OCT Αγγειογραφία χωρίς χρήση σκιαγραφικού, για τη διάγνωση και παρακολούθηση ασθενών με αγγειακές διαταραχές, διαβήτη, παθήσεις της ωχράς ( υγρού και ξηρού τύπου ηλικιακή εκφύλιση ) και του οπτικού νεύρου ( γλαύκωμα )

 

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά με υγεία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εδώ και τόσα χρόνια της μητέρας μας η όραση είχε θολώσει και έπρεπε να πάμε ξανά Ρόδο για τον καθαρισμό αυτό. Όμως πλέον λόγω ηλικίας η δυσκολία μετακίνησης ήταν απαγορευτική. Είναι ευλογία για την Κω πλέον να μπορούν μεγάλοι άνθρωποι να μην ταλαιπωρούνται και να κάνουν αυτό το laser εδώ. Ευχαριστώ πολύ τον οφθαλμίατρο κ Εψιμο για το κατόρθωμα να φέρει και να εφαρμόσει αυτήν την τεχνολογία laser εδώ στο νησί μας. Την ίδια μέρα η βελτίωση της όρασης έγινε αμέσως αντιληπτή

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.