Λόρδος Όουεν: Οι μεγάλες ποσότητες στερεοειδών που παίρνει ο Πούτιν επηρέασαν την προσωπικότητά του

0
1273

«Είναι διαφορετικός άνθρωπος και ο εκφοβιστικός τρόπος που μιλά με τους υπαλλήλους του, το είδος του προσώπου που βάζει δεν μου φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα με τον Πούτιν που έχουμε δει στο παρελθόν», τόνισε ο πρωήν Βρετανός υπουργός Εξωτερικών

Για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία μίλησε ο λόρδος Ντέιβιντ Όουεν ο οποίος ήταν υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Κάλαχαν από το 1977 έως και το 1979.

Ο κ. Όουεν κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ ανέφερε πως οι Ρώσοι θα προσπαθήσουν καταστρέψουν τις εγκαταστάσεις ηλεκτρισμού, να τους αποκλείσουν από την προμήθεια βενζίνης ή πετρελαίου ή ντίζελ.

Ακόμη πρόσθεσε πως η ρωσική πλευρά  κατά διαστήματα θα επιλέγει διάφορους στόχους ελπίζοντας να νικήσει το ηθικό και την ικανότητα της Ουκρανίας να σταθεί στο πεδίο.

Αίσθηση προκάλεσε και η αναφορά του στις πρόσφατες εμφανίσεις του Ρώσου προέδρου στο Κρεμλίνο όπου κάθεται σε απόσταση από τους καλεσμένους του – ξένους ηγέτες – ο λόρδος Όουεν είπε πως «από το 2012, φαίνεται να αρχίζει να είναι μια αλλαγμένη προσωπικότητα. Και κοιτάξτε το πρόσωπό του. Τι συμβαίνει με αυτό το πρόσωπο; Μας λένε ότι πρόκειται για πλαστική χειρουργική που πήγε στραβά ή για ενέσεις μπότοξ».

«Φοβάμαι ότι μπορεί να είναι κάτι πιο ανησυχητικό. Μπορεί κάλλιστα να είναι το πρόσωπο κάποιου που παίρνει μεγάλες δόσεις στεροειδών. Και γι’ αυτό φοβάται να βρεθεί οπουδήποτε κοντά σε οποιονδήποτε που έχει μολυνθεί από τον COVID. Επειδή τα στεροειδή καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σας, το κάνουν πολύ πιο δύσκολο για εσάς. Και τότε τα στεροειδή επηρεάζουν την προσωπικότητά σας. Και νομίζω ότι είναι διαφορετικός άνθρωπος και ο εκφοβιστικός τρόπος που μιλά με τους υπαλλήλους του, το είδος του προσώπου που βάζει δεν μου φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα με τον Πούτιν που έχουμε δει στο παρελθόν», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ